Gebeliğe Hazırlık Hipo hipo hastası olup hamile kalanlar ve tedavi olan arkadaşlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Azra112

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
147
140
31
Arkadaşlar hipo hipo hastasıyım 6 aylık evliyim çocuk çok istiyorum 1 kez iğne tedavisi oldum olmadı rahmim inceldi 2 ay sonra düzeldi çok şükür virüsten dolayı hastaneye de gidemiyorum siz naptınız hamile kalan arkadaşlar lütfen yardımcı olun doğal bir şey kullandınız mı hayat çayı İncir kürü yada başka bir şey lütfen konuşmaya çok ihtiyacım var

Canım yumurta takibi yaptın mı yoksa direk tüp bebek mi yapıcaksınız ben 1 kez yaptım doktor yüksek doz vermiş rahim duvarım inceldi kaç aydır yeni düzel di

Canım yumurta takibi yaptın mı yoksa direk tüp bebek mi yapıcaksınız ben 1 kez yaptım doktor yüksek doz vermiş rahim duvarım inceldi kaç aydır yeni düzel di
Yaptim canım ama olmadi destek ilaci felan vermesi lâzımdı doktorun doktorda çok önemli hastalığı iyi bilmesi lazım ben suan ankarada tedavi goruyorum

Yaptim canım ama olmadi destek ilaci felan vermesi lâzımdı doktorun doktorda çok önemli hastalığı iyi bilmesi lazım ben suan ankarada tedavi goruyorum
Anladım İnşaALLAH pozitif sonuç alırsın canım malesef iğne okurken banada doktor destekleyici hap vermedi diye ilacım da yüksek dozdu 5 tane yumurtam olmuştu ama rahmim inceldi gerçekten doktor çok önemli sözde çok araştırdım iyi geldi bana gittim ama düşündüğüm gibi olmadı

arkadaşlar rapor örneğini sizler için aldım eczaneden. aynısını cıkarırsanız kutu başına sadece fark ödeyerek alıyorsunuz. yanı 150 lik merional 120 tl ise siz 10-20 tl arası ödüyorsunuz.

Bende hipo hipo hastasıyım aşılamayla hamile kaldım ikizlerim var şuan tedavisi zor bir hastalık değil

Bende hipo hipo hastasıyım aşılamayla hamile kaldım ikizlerim var şuan tedavisi zor bir hastalık değil
Hangi aşamalardan geçtiniz acaba? Bende yeni başladım iğneye neler yaşayacağım merak ediyorum adım adım anlatabilir misiniz rica etsem :)

Hangi aşamalardan geçtiniz acaba? Bende yeni başladım iğneye neler yaşayacağım merak ediyorum adım adım anlatabilir misiniz rica etsem :)
Bende hipo hipo hastasıyım canım şuan 7 haftalık hamileyim. Tüp bebek tedavisi ile ilk denemede hamile kaldım. 2 kere boştan yere takip denedim eşimde varikosel vardı. 2 kere aşılama denedim. Sonrasında kist oluştu ve bir kaç ay beklemeye aldıktan sonra kendimi tüp bebek denedim. 2 yıllık evliyim. Çok şükür tutundu bebeğim bana. Kullandığım iğne merional 150 gonal f 75 cc ydi. 21 yumurta oluştu, 12 si toplandı 7 si döllendi, 2 tanesi trasnfer edildi. Bir tanesi tutundu bana şükür. Şuan oksapar, folik asit, progestan 200 mg vajinal fitil ve estrofem kullanıyorum. Hipo hipo hastası olup başka iğne ilaç kullanan var mı? Aşamalarınız nasıldı, yazarsanız çok sevinirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tedavi gerektiren ama hamile kalması zor olmayan bir hastalık bu, sadece doğru teda yöntemi uygulanması önemli.

Hangi ilaç ve iğneleri kullandınız hamile kaldıktan sonra, hayırlı olsun gözünüz aydın öncellikle. İnşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alırız

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah yavrunuza çok sevindim ben menopur 75 le başladım 6 gün kullandım cevap vermedi dozu 150 ye çıkardık 10 gün daha kullandım 4 yumurtam oluştu 17, 14, 12, 12 mm sonra ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum eşimin değerleri de normal, 8 ekimde aşılamam oldu şu progesteron hapı kullanıyorum günde 3 defa bide folik asit kullanıyorum. Beklemedeyiz bakalım inşallah tutar 22 Ekimde test yapıcam

İnşallah canım benim haberlerinizi bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Hamile kalınca da bitmiyor pozitifi görenler hangi ilaçları iğneleri kullanmaua devam etti merak ediyorum

İnşallah canım benim haberlerinizi bekliyorum Allahım hepinize nasip etsin inşallah. Hamile kalınca da bitmiyor pozitifi görenler hangi ilaçları iğneleri kullanmaua devam etti merak ediyorum
Hipolu bi arkadaş var o yanlış olmasın 17 haftaya kadar mı dedi tam hatırlamıyorum progesteron kullanmış sonra bırakmış ilaçları doğal seyrinde devam etsin demiş doktoru vitamin dışında bişey kullanmamış yani normal gebelik gibi oğluşu var şimdi

Hangi ilaç ve iğneleri kullandınız hamile kaldıktan sonra, hayırlı olsun gözünüz aydın öncellikle. İnşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alırı
Hangi ilaç ve iğneleri kullandınız hamile kaldıktan sonra, hayırlı olsun gözünüz aydın öncellikle. İnşallah bizlerde sağ salim kucağımıza alırız
Ben 2. Aşılamada hamile kaldım gonal f ve merniol kullandım aşılamadan önce folbial kullandım hamile kalınca devam ettim 3 aya kadar doğuma bir hafta kalaya kadar proluton iğne kullandım. İlk aşılamada çok tecrübesizdim 2 aşılamda çok araştırarak gittim

Teşekkür ederim canım cevaplandırdığın için. Bende tüp bebek ile hamile kaldım. Şuan 9 Haftalığım. Estrofem, oksapar, folik asit ve günde 3 kere progestan vajinal fitil kullanıyorum. Bana proluton iğne vermediler.
Bebeğini emzirebildin mi? Bizden süt geliyor mu kuzum, hipolu olarak bunu çok merak ediyorum

Rica ederim canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah fitil bende kullandım bıraktım proloton iğne kullanmaya başladım doğuma kadar benim ikiz olduğu için 4 aya kadar emzire bildim zor oluyordu yoksa vardı sütüm olur senin de her hamile gibi aynı süreci yaşadım çok güzel geçti benim

Teşekkür ederim canım cevaplandırdığın için. Bende tüp bebek ile hamile kaldım. Şuan 9. Haftalığım. Estrofem, oksapar, folik asit ve günde 3 kere progestan vajinal fitil kullanıyorum. Bana proluton iğne vermediler.
Bebeğini emzirebildin mi? Bizden süt geliyor mu kuzum bunu çok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canım, çok sağ ol amin inşallah

uzun zmandır tüm yorumları okuyup bugun üye olmaya karar verdim .Sanırım önumde uzun s-ve sabırla beklenmesı gereken bı sure var .Bende hipofizsel yetmezlik var.Çocuklugumdan berı .Şimdi 6 aydır evlıyım .Doktora gittim tekrar şuan testler yapıldı rahım fılmı cekılmek ıcın adetı beklıyorum ılk asama asılama dedı doktor sonra tup bebek . içimde anlatamadığım ama inanıyorum kı sızınde aynı sylerı yasayıp benı anladıgınız duygular var .Tedirginim bi yanıım ALLAH var kaygısız ol diyor bı yanım korku bı yanım endişe .Ama RABBİME Olan inancım cok daha fazla .biz tevekkul edelım takdır ALLAHTAN .Ne de olsa kader gayretee aşıktır . size sormak ıstedıgım nasıl bı süreç nasıl ilerliyor aşılama raporu endokrrınden mı cıkarıyoruz yumurta takıbı nedır

Merhaba cnm kimse buraya bakmıyor sanırım ben yazayım sana ben üç aşılama bir tüp Bebek yaptım sadece bir hamileik oldu hipo hipo hastasıyım bende yumurta takibi şöyle ilaç veriyor yumurtaların buyur iki gudne bir kontrol ediyor tam olunlastiginda yumurtlar çatlatma iğnesi yapıyor ilişkiye girin diyor aşılamada şöyle gene yumurta takibi aksma alcatlatma iğnesi yapıyorsun sabah asılma eşinin sipemini alıp rahmine bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…