Canım çok yardımseversin gerçekten.
Valla ben şu an çocuk düşünmüyorum ama yine bile korkular sarıyor beni.
Normalde kan bile aldıramam.
Bak şimdi doğumu düşününce ayaklarım filan uyuştu, bayılacak gibi oldum.
Benim gibisi yoktur herhalde...
Benim de aklımın bir köşesinde anlattıkların. Teşekkürler...
ben sadece tavsiye ediyorum canım çünkü çok memnun kaldım doktorumdan. doktorum ne arkadaşım ne de farklı bir maksatım var bem izmitte yaşıyorum doktorum teee istanbulun bi ucunda sırf doğum korkusuna kalktım oralara gittim rahat doğum yapabiliyim diye.ben acı çekmedim başka kadınlarda gereksiz acılar çekmesin istiyorum boşuna verilen suni sancıları gereksiz yapılan kesileri düşününce vicdanım hiç rahat etmiyor.ben kendi sancımla doğal doğum yaptım istiyorumki annelerin en özel anları kabusa dönmesin herşeyin en güzeli en doğalı tabiki bu şekilde doğum yaptıran bir çok doktor var mesela en bilineni hakan çoker bey ama bana çok uzakta muğla taraflarındaydı ben doğum yaptığım zamanlarda şimdi istanbulda istanbul doğum akademisini açtı ondanda çok memnun herkes ama hipnoz yapıyormu bilmiyorum.benim doktorumun en önemli yanı hipnoz yapması başka hipnozla doğum yaptıran doktor varmı bilmiyorum bilen varsa yazsın çok memnun olurum ayrıca benim doğumum yaptıran ayşe hanım doğum yaptığım hastanenin doktoru değil türkiye hastanesinde çalışıyo normalde yani benim hastaneden ne çıkarım olabilirki onuda anlayamadım
benim amacım insanlara yardım etmek hiçbr çıkarım yok 4 bucuk aylık bebeğim var sürekli onunla uğraşıyorum çok yoğunum ve yorgunum buna rağmen belki bir allahın kuluna yardımım dokunur diye fırsat buldukça hipnozla doğal doğumu anlatmaya çalışıyorum ve karşılık olarak böyle cevap alıyorum buda ne çelişkidir anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?