ne kadar güzel bir doğum yapmışsınız allah hepimize nasip etsin.
bebeğinizede sağlıklı güzel ömürler diliyorum.
bende hipnozla doğumu ilk kez duyuyorum.ikinci kızıma hamileyim ve ilkini normal yapmıştım.epidural olduğu için çok çok zor olmadı allaha şükür ama bende bu sefer epiduralsiz ve suni sancısız tamamen doğal bi doğum yapmak istiyorum.
hepimizin o kadar para verme ve uzak yerlerden seanslara gitme şansımız olmayabilir,sizde elinizden geldiğince anlatmışsınız zaten nasıl olduğunu.ama benim özellikle merak ettiğim bahsetmiş olduğunuz "otohipnoz"'u kendiniz nasıl uyguluyorsunuz.Direk kendi kendinize yapmış olduğunuz için,doktorun yaptığından ayrı olarak daha detaylı anlatabilirsiniz diye düşündüm.doktorun size verdiği basit talimatlar yada bikaç sihirli cümle olabilir.belki bizde kendimiz evde deneyip sizin kadar olmasada az biraz faydasını görebiliriz.
şimdiden teşekkür ediyorum...
normal dogum icin bunca cabanizi takdir ederim
Bebeginizi Rabbim hayirli evlat eylesin insallah
ben sadece tavsiye ediyorum canım çünkü çok memnun kaldım doktorumdan. doktorum ne arkadaşım ne de farklı bir maksatım var bem izmitte yaşıyorum doktorum teee istanbulun bi ucunda sırf doğum korkusuna kalktım oralara gittim rahat doğum yapabiliyim diye.ben acı çekmedim başka kadınlarda gereksiz acılar çekmesin istiyorum boşuna verilen suni sancıları gereksiz yapılan kesileri düşününce vicdanım hiç rahat etmiyor.ben kendi sancımla doğal doğum yaptım istiyorumki annelerin en özel anları kabusa dönmesin herşeyin en güzeli en doğalı tabiki bu şekilde doğum yaptıran bir çok doktor var mesela en bilineni hakan çoker bey ama bana çok uzakta muğla taraflarındaydı ben doğum yaptığım zamanlarda şimdi istanbulda istanbul doğum akademisini açtı ondanda çok memnun herkes ama hipnoz yapıyormu bilmiyorum.benim doktorumun en önemli yanı hipnoz yapması başka hipnozla doğum yaptıran doktor varmı bilmiyorum bilen varsa yazsın çok memnun olurum ayrıca benim doğumum yaptıran ayşe hanım doğum yaptığım hastanenin doktoru değil türkiye hastanesinde çalışıyo normalde yani benim hastaneden ne çıkarım olabilirki onuda anlayamadım
benim amacım insanlara yardım etmek hiçbr çıkarım yok 4 bucuk aylık bebeğim var sürekli onunla uğraşıyorum çok yoğunum ve yorgunum buna rağmen belki bir allahın kuluna yardımım dokunur diye fırsat buldukça hipnozla doğal doğumu anlatmaya çalışıyorum ve karşılık olarak böyle cevap alıyorum buda ne çelişkidir anlamadım
Vakit ne kadarda hızlı geçip gidiyor...
şu anka iki çocuk annesiyim
ilk doğumum çok kolaydı ama ikinci doğumum yani oğlum beni çok yordu.
Her doğum kendine özeldir derdim hep... artık bunu yaşayarak iyice öğrenmiş oldum
şuanda kuzucuğum 11 aylık oldu
doğumumdan sonra hiç iyileşemeyeceğimi zannetmiştim ama rabbim biz kadınlara öyle bir kuvvet vermişki..
Merhaba musbet hanım, bn de 20 haftalık hamileyim ve normal doğumdan aşırı bi korkum yok ama tabi ki korkuyorum mayıs ayını düşündükçe nasıl olacak napcam, dayanabikecek miyim diye ama anlattıkları ız bana güç verdi, iniallah sizinle irtibata geçme şansım olur bu yazıyı okursunuz inşallahAllah çocuklarınıza sağlık sıbhat versin, hayırlı günler diliyorumDoğumum nedenmi bukadar zor ve uzundu diye sorarsanız...
oğlum eli yüzünde doğdu elini suratına koymuş göbek kordonuda dolanmış onun için çıkamamış zorla ite kaka doğdu bebeğim.
Doğum süresince okadar çok yorulmuştumki doğumdan sonra bebeğimi kucağıma dahi alamadım sevemedim.
oysa kızım doğunca o gece hastanede koynumda yattırdım mutluluktan havalara uçuyordum eve geldiğimde bile gece gözüme uyku girmemişti.
ama oğlum öyle olmadı tam tersiydi kendi zorumdan bebeğimi gözüm görmedi,
bir hafta yattığım yerde yemek yedim oturamadım.
normal bir şekilde oturmaya 20 gün sonra başladım çok şükür dikişlerimde sorun olmadan iyileştim
hiç iyileşmicem sanıyordum ama kırkım çıktığında eski sağlığıma kavuşmuştum
oğluşum beni çok yordu ama sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiya gerisi önemli değil insan oğlu herşeyi unutuyo zamanla şimdi bir buçuk yaşını geçti ne çabuk geçiyor zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?