Hipergonadotropik hıpogonodızm li biri var mı

Profa gidiyorum hap getiriyor işte diye dusundum :) normal doktorlar yumurtalıgımi goremıyo bile bu Prof hıc değilse Bı tanesini goruyo diyorum

Profa gidiyorum hap getiriyor işte diye dusundum :) normal doktorlar yumurtalıgımi goremıyo bile bu Prof hıc değilse Bı tanesini goruyo diyorum

Yumurtalik ve yumurta arasinda fark var. Normal doktor nasil yumurtaliği, yani koskoca organi göremiyor?

Biraz nette baktim, hap östrejen hapidir muhtemelen. Sadece beyinden, yumurtaliğa sinyal veriyor çalişmasi için, bir yumurtayi "atmasi" için.

Benim bildiğim, adet görüyorsan, yumurtanda vardir. Gerekirse başka bir profa git ve bu soruyu sor. Yumurta rezevin ne durumda? Tüp bebek bir opsyonmu?

Anneniz hamileyken bilmeden hormon ilaci veya farkli bir ilac mi kullanmis acaba. İlk 3 ayda falan.
Sizin adet gormeniz sanirim su an sadece baska hastaliklara yakalanmamaniz normal dongu devam etsin diye. Bi nevi menapozda gibisiniz yani
Bunlar nadir hastaliklar sizin gibi olanlar var tabiki ama sayilidir.

Aynen Öyle yapay döngü bi nevi gunu doldurma işte ben ergen olmadan menopoza direk geçtim 14 yasimda anneme gelince bilmiyorum ki hatırlamaz sorsamda benim hastalıgım da kimseyi duymadım eminim sayilidir veya yok

Ben hipo hipoluyum. Aynı sorunları ben de yaşadım. İlk denememde tüp bebek tuttu. Allah yardımcınız olsun.

Canım hiç moralini bozma rabbim yardımcınız olsun bizim bir komşunun akrabası da böyle bir durumu vardı hastalık aynı mı bilmiyorum ama sadece çocukluktan itibaren hiç bir şekilde adet olmamış doktorlar çocuğu olmayacağını söylemişler daha sonra evlendi eşi ile severek evlendiler durumu kabul ettiler ve mucize evlendiğini ikinci ayı hamile kaldı doğum yaptı yani hiç birşey imkansız değil nasip de varsa gerçekten olacak olan oluyor rabbim inşallah hepimize nasip eylesin

Canım bende de erken menepoz var bende ilaçla adet görüyorum. Doktora yumurta olmadan nasıl oluyorum adet dedim. Rahim kendi kendine kanı oluşturup dışarı veriyor dedi çakma adet gibi yani. Bende de yumurta sıfır denemediğin yol kalmadı. 14 senedir bu durumdayım. Sevgi evlerinden çocuk alacağım

Kıyamam ben sana kime gıttn naptın bende aynı durumdayım ama tek doktorla kalmasaydın bana Kıbrıs ta nakil yaptr dediler asla yapmam senın yaptığını yaparım en son ama yumurtalık var bizde uyuyor çakma adet mı olrmu canım saçmalığa bak Yumrtalıklar buyutme iğnesi denednmı ben hala denıyrm ccp vermedi buyumediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…