HİÇ Bı zaman mı hapsız olmadınız hastalıgın adı ne sizinBu dediğiniz hastalık bende yok ama bende ilaç olmadan adet olamıyorum.
Rabbım sıfa versin sıze de insallahilk olduğum zamanlar 2 ayda bir kendiliğinden oluyordu. Sonra kist var dediler kist geçti bu sefer kan pıhtılaşma sorunu var .
Malesef hayatın boyunca psikolojini bozacak. Çaresi olmayan kimsede duyulmamış bi hastalıkBaşlığı en az 3 kere okudumo ne ilginç hastalıkmış
keşke başlıkla beraber konuyu da okusaydınız bu kadar gülmezdiniz hanımefendi.Başlığı en az 3 kere okudumo ne ilginç hastalıkmış
Hepsinin degeri kötü hanım efendi kadınsal hormonal denge hapa baglı adet 14 yasimdan bericanım Rabbim acil şifalar versin yaşın da bayağı gencmiş. Amh değerlerini de ölçtürmüş müydün çünkü bu FSH hormonu tek başına bir anlam ifade etmiyor.
sadece hapla adet oluyorum baska yapacakları bişey yokmuşÇok geçmiş olsun. Endokrin bölümü ne diyor durumunuza? FSH ilaçla kontrol altina alinabiliyor mu? Bi nevi erken menapoz gibi bir durum galiba.. Allah şifa versin canım. Yok muymus hiç tedavisi?
Yumurta rezervi icin ne diyorlar peki? Gebelik düşünürseniz mümkün mu? Ya da tüp bebek?sadece hapla adet oluyorum baska yapacakları bişey yokmuş
HİÇ adet olmadım ben erken menopoz deyıl hapa bağımlı oluyorum hepÇok geçmiş olsun. Endokrin bölümü ne diyor durumunuza? FSH ilaçla kontrol altina alinabiliyor mu? Bi nevi erken menapoz gibi bir durum galiba.. Allah şifa versin canım. Yok muymus hiç tedavisi?
Yumurtam hıc yok malesef tup bebek de mumkun deyıl bu durumdaYumurta rezervi icin ne diyorlar peki? Gebelik düşünürseniz mümkün mu? Ya da tüp bebek?
Canınız sağolsun, üzmeyin kendinizi.Yumurtam hıc yok malesef tup bebek de mumkun deyıl bu durumda
Elimde deyıl surekli psikolojim bozuk hayattan keyf almıyorumCanınız sağolsun, üzmeyin kendinizi.
Yumurtam hıc yok malesef tup bebek de mumkun deyıl bu durumda
Çok mu komik anlamadım. Siz droid misiniz? Hiç hasta olmayacağınızi mı zannediyorsunuz da başkalarının hastalıklarına böyle fütursuzca gülebiyorsunuz?Başlığı en az 3 kere okudumo ne ilginç hastalıkmış
Ölüm dışında her şeyin çaresi var, inanın. Çok bilgi sahibi değilim açıkçası ama başka birinin yumurtası ile hamile kalanlar var. Evlat da edinebilirsiniz ayrıca, bilemezsiniz ki belki de evlat edindiğiniz bir çocuk size kendi çocuğunuzun dahi veremeyeceği mutlulukları verebilir,gururları yaşatabilir. O zaman da “iyi ki” dersiniz. Hayırsız evlat da çok var görüyoruz okuyoruz. Öyle olacağına hiç olmasın zaten.Yumurtam hıc yok malesef tup bebek de mumkun deyıl bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?