- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
Hint yağını aldım ve burada okuduğum şekliyle uyguladım. Isıtmadan sürmeye çalıştım ama çok yoğun bir yağ olduğu için zorlandım. 2 saat kadar beklettim yıkadım. Yağın saçlarımdan arınması zor olmadı. Ardından zencefilli suyu uyguladım.
Bu formülleri uygulayan arkadaşlara sormak istiyorum.
1- Bu yağ gerçekten yoğun bir yağ mıdır?
2- Uygulamayı en kolay nasıl yapıyorsunuz? Yani yoğun olduğu için ben zorlandım bunun kolay yapılan bir yöntemi var mı?
3- En uygunu ne kadar zamanda bir yapmak?
4- Zencefilli su benim saçlarımı inanılmaz sertleştirdi sanki sabunla yıkamış gibi oldu. (Saçlarım boyalı olduğu için olabilir mi) Sizde de aynı şekilde mi oluyor? (zencefilli suyu saçımda bıraktım sonrasında durulamadım)
5- Aynı zamanda turplu suyu da uygulamıştım ama kokusu rahatsız ettiği için bir daha yapmak istemedim. Saçlarınızdan bu kokuyu nasıl yok ediyorsunuz?
Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.
Ayy bende pek heveslenmiştimmbenneyaptımki Belkide saç tipinden dolayı böyle bi sonuç olmuştur..Off turplu suyu bende yapıyorum da acaba yanında bende senin gibi hint yağı yerine yılan yağı mı kullansam kiCADIARZUcanm kirpklerinde deneynler koyulastırdı die yazmıslar ama saca etkı edermı blmıyorm ben denedm ama boyalı sacım oldgu ıcın bi koyulastrma farketmedm :) uzatmıyo da sacı.klava:
Ayy bende pek heveslenmiştimmbenneyaptımki Belkide saç tipinden dolayı böyle bi sonuç olmuştur..Off turplu suyu bende yapıyorum da acaba yanında bende senin gibi hint yağı yerine yılan yağı mı kullansam kiCADIARZU
arkadaslar bi sorum olucak sampuanımın içine hint yağı ve tatlı badem yağı koysam bi etkisi olurmu uzamasıı için lütfen yrdımm edin
hint yağını benim arkadaşım kullanıyor saçları önceden çok azdı ve kıvırcık şaçlıydı hint yağın kullana kullana saçlarının arasından şimdi kestiriyor hem uzun hemde gürleşti ama sürekli kullanmak lazım arkadaşlar ben bir ara kullandım bıraktım aktarlarda satılan bir yağ karışımı var şimdi onu kullanıyorum kuaförüm bile şaşırdı yenisaç çıkartıyor saçları az olanlara tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?