Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gördüğüm kadaryla yogun bir yag değil.
1 kapak badem ve hint yagını karıstrdm (kapagında) ve parmaklarımı batırarak kafama sürdm diplerine.böle uyguladm.ve yagları onceden sıcak su dolu bi kaba batrdm
en uygunu haftada 2 yapmak bnce.
zenceflli suyu denemedm cvp veremıce m :)
turp da kokusu kalmıyor sampuan ve kremden sonra.

canm kirpklerinde deneynler koyulastırdı die yazmıslar ama saca etkı edermı blmıyorm ben denedm ama boyalı sacım oldgu ıcın bi koyulastrma farketmedm :) uzatmıyo da sacı.klava:
Ayy bende pek heveslenmiştimmbenneyaptımki Belkide saç tipinden dolayı böyle bi sonuç olmuştur..Off turplu suyu bende yapıyorum da acaba yanında bende senin gibi hint yağı yerine yılan yağı mı kullansam kiCADIARZU

kızlar ben hint yağına başlayalı 4 gun oluyo sabah aksam kaslarıma kirpiklerime sürdüm badem yagıyla karıstırıp saçlarıma daha 1 kere sürdüm ama kaşlarıma fln baya yaptım.dipten yeni kaşlarım çktı kirpiklerimde henüz bi gelişme yok ama olcak gibi kaşlarım çıktığına göre....

hint yagın varsa onu dene cnm belkı sacdan saca değişiyordr..etkısı olmazsa bitince yılan yagı al busefer.daha etkılı bence. bugun gene yaptm :) yılan+badem diplerime, badem + zeytnyagı uclarına yaptm üstüne de lavanta+maden suyu durulama suyu oalrak kullandm saçlarm mis gibi sırnaşık şey

bende çıkmayan şaçların tekrar çıkması ıçın kullanıldıgını duymustum aktardan...oylelıkle kullanmıstım..uzamaya etkısı oldugunu bılmıyordum...

hint yağını benim arkadaşım kullanıyor saçları önceden çok azdı ve kıvırcık şaçlıydı hint yağın kullana kullana saçlarının arasından şimdi kestiriyor hem uzun hemde gürleşti ama sürekli kullanmak lazım arkadaşlar ben bir ara kullandım bıraktım aktarlarda satılan bir yağ karışımı var şimdi onu kullanıyorum kuaförüm bile şaşırdı yenisaç çıkartıyor saçları az olanlara tavsiye ederim

nedır canım o kullandıgın yagın ısmı ??? delikafadulden

saçlarımın uzaması konusunda bende çok takıntılıyım.uzun arştırmalardan sonra bugün aktara gittim hint yağı aldım.aktar bende kullandım saçlarımın uzamasında sonuç aldım dedi
saçlarımıda boyadım daha iyi anlayabilmek için tek korkum saçlarımdan arındıramamam.bakalım sonuç ne olcak:)

arkdaşlar mrb foruma yeni üye oldum saç uzatma konusunda bu forumdan okudklrm sonucunda hint yağının çok faydalı oldğunu gördüm dnemeye karar verdim ve bugn ilk kes saçıma sürdm yaklaşık2 saat bekletmeyi düşünüorm umarm bi sonuç verir çnkü ssaçlarmın uzamasını gerçekten çok istyrm ... elde ettğim sonçları sizlerle paylaşırım(=

arkadaşlar hint yağının saç rengini koyulaştrdığını duydum bi bilginiz var mı?

ya arkadaşlr ben bu hint yağını saçıma uyguladm henüz bir kere ama sanki saçmı sertleştrdi gbi ya :S neden böle oldu anlamadm acaba yanlş bişiler mi yaptm uygularken yda saçıma mı ii gelmedi anlamıorm 3 gndrde kaşlarıma uyguluorm ama henz bi sonç alamadm =(

benim bir sorum oLucak hint yağı çam terabenti ve susam yagını kullanıcam ama
sizce toplam ne ladar tutar.şuan başka bi yerde oldugum için birine geitittiricem de?

genelde aynı fiyatta oluyolar canım küçükleri 3,5 tl büyükleri 5 tl diye biliyorum ben aktardan hint yağının büyük boyunu 5 tl ye aldım

yalnız büyük küçük dediğim yanlış anlaşılmasın canım
yani büyük dediklerim 50 ml.
küçük dediğim 20 ml.

bilmem olabilir bazılarının kattığını okumuştum canım

teşekkür ederim:)
ne bulursam dolduruyorum şampuana
sarımssak,hint yağı,badem yağı:)

Ben saçlarımı 5 gün önce kestirdim,belime cok yakındı.Kestirince omuz hizasına geldi ve gerçekten bunalıma girdim.Ve arkadaşım hint yağını önerdi.Bir kaç gün kullandıktan sonra sonucu göreceğimi söyledi.5 gün boyunca saçlarıma hint yağı+susam yağı+badem yağı+yumurta sarısı karışımını uyguladım.Ayrıca hepside çok hesaplı.Arkadaşım hint yağından daha fazla koymamı söyledi öyle yaptım.Ve 5 gün sonunda gerçekten harika sonuçlar aldım.Saçlarımın dipleri açık olduğundan uzadığını görebiliyorum.Hala çok şaşkınım =) benim saçlarım 3-4 haftada ancak bu kadar uzayabilirdi.Fakat bu karışımla 5 güne göre süper sonuçlar aldım.Ayrıca hint yağını kullanmaktan korkmayın,kesinlikle saç dökmüyor.Mutlaka denemelisiniz.Şimdi saçlarımı kestirdiğime pişman değilim çünkü eski yanık ve bakımsız saçlarım yerine daha güzel görünümlü saçlar gelicek bu karışım sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…