E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaşlar araştırmaların ve deneyimlerim sonucunda saç uzatmak konusunda birçok bilgiye sahip olduğumu söyleyebilirim. Ama ne var ki bilgiler paylaşıldıkça çoğalmakta. Bende bu düşünceyi ilke edinerek sizlerle hint yağı hakkında paylaşımlarda ve fikir alışverişlerinde bulunmak istiyorum. Hint yağını kullanan arkadaşlarımızın kullanım şekillerini ne kadar zamanda etkisi gösterdiğini öğrenmek istiyorum. Bu konu üzerine konuşmaya ne dersiniz?
Arkadaşlar araştırmaların ve deneyimlerim sonucunda saç uzatmak konusunda birçok bilgiye sahip olduğumu söyleyebilirim. Ama ne var ki bilgiler paylaşıldıkça çoğalmakta. Bende bu düşünceyi ilke edinerek sizlerle hint yağı hakkında paylaşımlarda ve fikir alışverişlerinde bulunmak istiyorum. Hint yağını kullanan arkadaşlarımızın kullanım şekillerini ne kadar zamanda etkisi gösterdiğini öğrenmek istiyorum. Bu konu üzerine konuşmaya ne dersiniz?
Hint yağını 15te bir saçıma sürüp bütün gece bekletiyorum ve ertesi gün gerçekten saçımın bir miktar uzadığını farkediyorum(dip boyadan dolayı anlaşılıyor) Belki haftada bir yapsam daha çok uzar ama bu soğuk havalarda üşeniyorum.
birde çam terebentin esansını şampuana kattım ama uzamasına hiçbir katkısı olmadı onunsık sık yıkadım ama hep aynı uzadı
ben kullandım ama kısa bi süre saçları daha parlak gösteriyor mesela benm saçlarım azıcık fönden çok zarar görür,ama şuan nerdeyse hergün düzleştiriyorum ama eskisi kadar yıpranmıyor yalnız hint yağını ısıtıp kullanıyosun kirpiklerinede süreblrsinn:1closedeyes:
birçok bilgiye sahip olduğunu söylemişsin onlarıda paylaşırsan seviniriz
arkadaşlar hint yağını nasıl ısıtıp kullanıyoruz bilgisi olan var mı
Hint yağını 15te bir saçıma sürüp bütün gece bekletiyorum ve ertesi gün gerçekten saçımın bir miktar uzadığını farkediyorum(dip boyadan dolayı anlaşılıyor) Belki haftada bir yapsam daha çok uzar ama bu soğuk havalarda üşeniyorum.
birde çam terebentin esansını şampuana kattım ama uzamasına hiçbir katkısı olmadı onunsık sık yıkadım ama hep aynı uzadı
birçok bilgiye sahip olduğunu söylemişsin onlarıda paylaşırsan seviniriz
bn bugun surdum sac dıplerıme daha bısey anlamadım ama dewam edıcem bakalım gorucez sampuanımada cam esansı hınt yagı koydum
Senin adına inanki çok sevindiğimi bilmeni isterim.Bende hint yağını kullanmaya başlayalı yeni olmasına rağmen aldığım sonuç mükemmel.En azından benim saçımda olumlu etki yaptığını söyleyebiliri.ama görüyorum ki bi rtek bende değil verdiği güzel etkiler.Bana kalırsa 45dk dan daha uzun züre beklet ben öyle yapıyorum hatta mümkünse akşamdan sürüp sabah yıka.emin ol daha iyi sonuçlar göreceksin arkadaşım.
Evet haklısın kademeli giderek de saçı da kirpiği de düzene katacağız.Çam esansı yada çam terabenti diye satılıyor aktarlarda.Faydasına gelince saş uzatmak da etkisi varmıdır yokmudur bilmiyorum ama saçları canlandırmak da etkisi olduğunu söyleyebilirim sana.Özellikle saçların boyadan röfleden yıpranmışsa faydası olacaktır.Bazı arkadaşlar dökülmesinde bile etkili olduğunu söylüyor.Denemen de faydalı olacağını düşünüyorum.Nasılsa bitkisel herhangi bir zararı olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?