Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hem saçlarıma hemde kirpiklerime uyguluyorum kızlar ...harikaaa ....!!!!! saçlarıma akşam sürüp (dibine ,ucuna ) sabaha kadar bekletiyorum yıkıyorum..kirpiklerimede badem yağıyla bir fincanda karıştırıp kulak çubuğuyla sürüyorum sabah yıkıyorum...
HAFTADA 1 DE BİR KASEYE YUMURTA SARISI,ISITILMIŞ ZEYTİNYAĞI,BİR KAÇ DAMLA ELMA SİRKESİ ,BİR KAÇ DAMLADA BADEM YAĞI ,1 TATLI KAŞIĞI BAL BUNLARI KARIŞTIRIP BANYODA BAŞIMI AŞAĞIYA EĞEREK DİP UÇ YEDİRİYORUM SAÇIMA BEKLEYEBİLDİĞİM KADAR BEKLİYORUM YIKIYORUM ....SONRA saça gelll saça!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu badem yağı ve hint yağını kirpiklere nasıl sürüyorsunuz?? ben kaşlarıma sürüyorum da kirpiklerime nasıl sürücem?? rimelime katayım mı bir yada iki damla??

En pretik yöntem bu gibi görünüyor.Ben kullanmadığım bir rimelimin içine 1 2 damla hint yağı ve badem yağı koydum, e sonuç iyiye gidiyor.Fazlaya kaçmamak lazım ama

ben hem saçlarıma hemde kirpiklerime uyguluyorum kızlar ...harikaaa ....!!!!! saçlarıma akşam sürüp (dibine ,ucuna ) sabaha kadar bekletiyorum yıkıyorum..kirpiklerimede badem yağıyla bir fincanda karıştırıp kulak çubuğuyla sürüyorum sabah yıkıyorum...
HAFTADA 1 DE BİR KASEYE YUMURTA SARISI,ISITILMIŞ ZEYTİNYAĞI,BİR KAÇ DAMLA ELMA SİRKESİ ,BİR KAÇ DAMLADA BADEM YAĞI ,1 TATLI KAŞIĞI BAL BUNLARI KARIŞTIRIP BANYODA BAŞIMI AŞAĞIYA EĞEREK DİP UÇ YEDİRİYORUM SAÇIMA BEKLEYEBİLDİĞİM KADAR BEKLİYORUM YIKIYORUM ....SONRA saça gelll saça!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben hint yağı ve badem yağını aynı miktarlarda karıştırıyorum sonra biraz ılıtarak saçıma sürüyorum,hem saç dokülmem durdu hem belirgin bir uzama var,1 aydır yapıyorum haftada 2 kere,1-2 saat bekletiyorum zamanın çoksa dahada fazla bekletiyorum,bekleme süresi kafama göre yani!saçımı yıkadıktan sonrada zencefil suyuyla duruluyorum son kez!baya bi işe yaradı! tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bende saçlarımın çabuk uzamasını istiyorum. şuan cam esansını kullanıyorum. şampuana 2 kapak karıştırdım. peki hint yağını yıkamadan öncemi kullanmak gerekiyor. buweke üye şampuana ilave etmiş nasıl kullandığınızı yazarmısınız.

herkese teşekkürler....

arkadaşlar ben saçlarımın uzamasını ve parlak görünmesini istiyorum hint yağı hakındaki yorumlarınızı okudum herkes olumlu etkisini görmüş ama bazıları kirpikerinin koyulaştını falan yazmış benim saçlarım doğal sarı koyulaşırsa çok üzülürüm saçına kulanıp koyulaşan oldumu koyulaştırıosa kulanmıycam da teşşekürler

kızlar bende badem yağı,hint yağı,bepanthen ampul ,evigen ampul karışımı hazırlayıp saçıma sürdüm 4 saat beklettim, bunu birer gün arayla tekrarladım saçlarım 2 haftada 2 cm uzadı

arkadaşlar şunu yazmayı unuttum bu yağları karıştırıp ısıttım ve ampulleri sonra ekledim karışıma

:dance:Hint yağı aslen kirpik uzatmak için çok meşhurdur düzenli kullanımda 15 gün içerisende ciddi gürleşme ve uzama fark edeiliyor ayrıca saç uçları içinde çok etkili kullanıyorum ve çok memnunum.

merhaba arkadaşlar.bir sorum olacak.hint yağı badem yağı,susam yağı,ve yılan yağıyla karıştırılıp saça sürülebilir mi?öyle yapmayı düşünüyorum da saçıma zarar vermesinden korkuyorum.bilgilendirirseniz sevinirim.

arkadaşlar benim saçım platin sarı bu hint yağını kullanmak istiyorum ben ama saç rengini koyulaştırıyor diolar acaba benim sarılar da turuncu olur mu bilemedim....kirpiklerim için kullanıyorum ısıtmıyorum kulak pamuğuyla sürüyorum işe yarıyor...ama şu hint yağını saça uygulama konusunda yardıma ihtiyacım var doğrusu nasıl ısıtıcaz nasıl sürücez yani....

Son düzenleme:
evet arkadaşlar yaa ısıtıp kullanmanızı tavsiye edenler olmuş,nasıl ısıtıcaz?cezveye badem v hint yağı koyp işimizi görecek kadar hafif mi ısıtıcaz,cezveye su koyup şişeyimi içine batırarak ısıtıcaz anlayamadım doğrusu..aydınlatırsanız çok çok sevinicem:) bnde dün aldım eczaneden hint yağını,badem yağıyla karıştırdım eski bi şeffaf rimel şişesine koydum,fırçasıyla hem kaşlarıma hem kirpiklerime sürüorum.aslında 15 gün her gece yatmadan önce sürün yazmışlar ama ben sabah yüzümü yıkadıktan sonra(köpükle yani,yoksa çıkmazdı..)tekrar sürdüm.deniycem 15 gün,hatta işe yararsa ömür boyu çantamdan ayırmam:))heheh.. saçlarımada hint yağı ve tatlı badem yağını karıştırıp sürecem ama çok deli yatarım ben sabaha kadar bekletirsem yatak yorgan yağ içinde kalır:))o yüzden yıkarda yatarım.şampuanımdada çam terebetin ve badem yağı var ama uzama olmadı ne yazıkki18 gün falan oldu koyalı..ama (dökülmem yıkama sırası hariç) durdu diyebilirim..şu ısıtma işini bi yazın akşama kadar lütfeeen:)) rapunzel olalım hepimiz inş.:))) sevgilerrrr

bnde aldm dün kirpiklleerm icn ama sacımada sureyim bari cok guzelmiş :) gun asırı saca surup yatsak nasıl olur sizce?

hint yağının kokusu hakkında bilgi verebilir misinz ben bu koku olayına çam terentinden sonra baya takıldım kafamçokkarıştı

cnm ben onu kullanıyorum mecitefendinin sa bkım yağını aldım. içine bademyağı susamyağı yılan yağı hint yağı zeytinyağı karıştırdım haftada 1 saçıma sürüp 2 saat yıkayıp bekliyorum gerçekten çok faydasını gördüm. saçıma röfle yaptırdım ama hiç zarar vermedi bu karışımlar sayesinde

kzlar nasl sürüyorsunuz saçnıza bu yağları pratik bir yöntemi varmı bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…