Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu hint yagi saçi uzatmasinin yani sira saça bakimda yapiyor mu?
Benim saçlarim çok kuru, acaba nemlendirici onarici özelligi de var mi hint yaginin?
Birde isitarak mi kullaniyoruz hem saça hem kirpige? Kasina sürüp sonuç alan var mi kizlar?

:enbuyukkk:

Son düzenleme:
walla ben kaşlarımada kullanıodum yalnız biraz dağınık sürdüğüm sürdüğüm için nerdeyse iki güne bir kaş almak zorunda kalıodum ve koyulaştırıyor kaşları.annem benim baya sarışındır kaşı yok gibidir.onunkine bile çıkardı

saçı uzatıyoda 1 ayda ne kadar uzatıyo mesela??? ayda 4-5 uzatıyomu en azından 3 cm filan 3 bile az gerçi

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum birşey danışmak istiyorum sizlere.

Eczaneye gittim hint yağı almaya bana çocuk ilaçlarına benzer pembe koyu kıvamlı şrubu andıran garip isimli (r ile başlıyor fakat adını şu an hatırlayamıyorum) bu tarz birşey verdiler. Bir defa denedim çok az bir miktar kullanıp suda kaynatarak kullandım. Burda yazılanlar gibi şimdi bende saçıma komple hint ve badem yağı sürüp sabaha kadar bekletmek istiyorum. Fakat üzerinde hint yağı yazısı olmaması beni rahatsız ediyor. Daha önce bu bahsettiğim gibi birşey kullanan oldumu? Bir önceki kullanışımda gayet iyi geldi fakat sırf bunu kullanmaya ve sabaha kadar bekletmeye korkuyorum açıkcası.

not: adı ricilaks diye bir şey..

Lütfen kızlar yardımınızı istiyorum bu konuda.

bende hint yağını saçıma sürdüm ve yazdı. kokusu kaldı ne kadr temiz yıkasamda gitmemişti ve saçımı dökmüştü. ancak sonra heba olmasın diye kirpiklerime sürdüm ve kirpiklerimi uzattı.ayrıca göz çevreme de iyi geldi. tavsiye ederim ama saç için deil kirpikler için daha ıyı bence

Kızlar hint yağını ısıtıp mı kullanmamız qerekio? Msjların hepsini okumadım ama bi arkadaş öle demiş de..

arkadaşlar sağlık bakanlığı bi liste hazırlamış doktor kontrolünde kullanılması gereken şifalı bitkiler ve yağlar.o listede hint yağı da vardı.bende şifalı bitkiler vcd seti var orada gördüm.

canım hint yağını müshil ilacı olarak kullanırsan, doktor kontrolü dışında zaarlı. ama saça falan bir zararı olacağını düşünmüyorum. zaten üstünde " haricen kullanılmaz "yazıyor. yani içilmez.

ben de hint yağı aldım geçen gün watsons'dan. badem yağı ve zeytinyağıyla karıştırdım bakalım nasıl olacak merak ediyorum. uzaasından öte bakım yapsın ve dökülmesin istiyorum saçlarım

saçın rengini değiştirse bile doğal saçın rengini değiştirir..boyaya bir yağ nası etki edebİlir ki..kimyasal değil sonuçta..

kirpiklere nasıl kullanıyosunuz?diplere sürünce zarar vermiyo mu yoksa diplere sürmeden mi kullanıyousnuz?sadece uçlara filan

hint yağı saçları döküyorsa vücut kılları üzerinde nasıl bir etkisi var acaba
kirpikleri çoğaltıyormuş
kirpikleri sadece badem yağı ile çoğaltan var mı

canim ben ilk saçima yag olarak hint yagi surdum baskada hiç bisi kullanmamistim o gune kadar birde sicak yag saça çok daha fazla etki ediomus kirpiklerimede rimel firçasiyla uyguladim az surunce hiç bisi olmuyo simdi mecitefendinin bi saç bakim yagini almistim baktim içinde hint yagi yok hemen hint yagida aldim vazgeçemiyorum ondan kaç cm uzatti dersen birsey diyemem çunku hiç merak edipde olçmedim sadece yurt disindan dondugumde annem saçlarin ne kadar çogalmis ve gurelmis dedi.ustelik çokta uzundu ve surekli kestirmem yada dip boya yapmam gerekiodu o kadar fazla ard arda saçimi boyamistimki nerdeyse ayda bir boyuyodum hatta bi kaç kere 15 gunde 1 boyadigimda oldu :s ve saçlarim yanmak soyle dursun nerdeyse kirilmadi bile ondan hint yagindan asla vazgeçmem ben

bende aldım. deneyeceğim hint yağını. etkilerini yazarım.

hint yağı saç rengini koyulaştırıyormu anlamadım ben.
hiç kullanıpta saç renginde koyulaşma olan oldumu kızlar

benim saç rengim koyulasmadi walla koyulasti saniodum ama bu ay baya geç boyadim saçlarimi :))) dipleri çok çikinca gerçek rengi ortaya çikti hyr hiç koyulasmamis ama ben kaslarima hint badem susam kullaniodum o kaslarimi koyulastirdi iste

Dün akşam hint yağını denedim kızlar.. Isıttım masaj yaparak diplere uyguladım..Ne yapış yapış bişeydir o öyle ya.. Saçımda yağ hissini alamasamda sertlik var gibi iyimi çıkaramadım acaba yoksa bende mi öyle bir etki yaptı.. Sonrasında gliserin uyguladım yumuşadılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…