hint yağı ve yılan yagı kullanan bır arkadas ne olur cevap versın saatlerdır şaşı oldum pc basında ve bır sonuca varamadım saclarım boya( sarı )fakat fena halde yandılar hınt yagı ve yılan yagını kullanmak ıstıyorum vıtamın ampullerıyle. sabaha kadar bekletmek ıstıyorum fakat sac rengımı koyulaştırır dıye duyumlar aldım ne olur yardımmm korkuyorumm :,,,,((((
hint yağının içinde hindistan cevizi yağı olduğu için boyasız saçı koyulaştırır ama boyalı saça etkisini bilemiyorum. yine de genel olarak saç bakımını hint yağıyla yapabilirsin, mutlaka iyi gelecektir. koyulaştırma özelliğinin sarı saçı siyah yapacak kadar etkili olduğunu sanmıyorum. yılan yağını da bir iki damla eline damlatıp yanık bölgelere sürebilirsin.
hint yağı ve yılan yagı kullanan bır arkadas ne olur cevap versın saatlerdır şaşı oldum pc basında ve bır sonuca varamadım saclarım boya( sarı )fakat fena halde yandılar hınt yagı ve yılan yagını kullanmak ıstıyorum vıtamın ampullerıyle. sabaha kadar bekletmek ıstıyorum fakat sac rengımı koyulaştırır dıye duyumlar aldım ne olur yardımmm korkuyorumm :,,,,((((
teşekkur ederım :) dun dayanamadım uyguladım, bir orta boy soganı 1 bardak kaynamıs suda demlendırdım,süzdüm.Suyuna 2 kapak hint yagı, 2 kapak tatlı badem yağı ve 100 damla yılan yagı koydum ayrıca 1 er ampul bemix,bepanten,evigen ekledım.sacımın tamamına uyguladım.önce strecle sonra havluyla sardım uyudum.Sabah yıkadım,normal sac kremımı ve yıkama sonrası bakım kremımı uyguladım.Yumuşacık oldu. Koyulaştırma da yapmadı :)
Arkadaslar hint yagini düzenli olarak kullanmaya basladim. ilk kullanista saclarinizda olumlu etkiyi görebiliyosunuz parlaklik, yumusaklik acisindan. Ama bi kac ayda kimse birden belimize kadar uzamasini bekleyemez tabi. Ama normalinden daha cabuk ve saglikli uzattigi kesin. Benim suan saclarim omuzlarimda, Uzayana kadar cit cit'li sac tokalariyla idare edicem.
Hint yağını 15te bir saçıma sürüp bütün gece bekletiyorum ve ertesi gün gerçekten saçımın bir miktar uzadığını farkediyorum(dip boyadan dolayı anlaşılıyor) Belki haftada bir yapsam daha çok uzar ama bu soğuk havalarda üşeniyorum.
birde çam terebentin esansını şampuana kattım ama uzamasına hiçbir katkısı olmadı onun sık sık yıkadım ama hep aynı uzadı
15te bir derken 15 günde bir mi onu sorucaktım. Bide beklettikten sonra şampuanlayıp yıkıyomusunuz ? Benim ki çok az uzuyo haftada 2-3 kez 20-30 dk bklet diyodu böyle daha yararlımıdır acaba _
Salam qizlar. Ben azeriyim. Bakuden. Kizlar ben tatli badem yaqi. Zeytun ysqi. Corek otu yaqi birde hind yaqi bunlari kariwdirib icine birde bemiks ampulu katiyorum. Bir kac defa yapdim hayrini gordum gormesine ama dahada hizli uzasi. Isdiyorum (((( kocamla iddaya girmiwim ne olursunuz daha etkili bir masqa soyleyin((((