Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1 kapak hint ve 1 kapak badem yagını sampuanıma ekledim yeni kullanmaya basladım bakalım bu sekilde uzamaya faydası olacakmı:sm_confused:

Hint yağını aldım ve burada okuduğum şekliyle uyguladım. Isıtmadan sürmeye çalıştım ama çok yoğun bir yağ olduğu için zorlandım. 2 saat kadar beklettim yıkadım. Yağın saçlarımdan arınması zor olmadı. Ardından zencefilli suyu uyguladım.

Bu formülleri uygulayan arkadaşlara sormak istiyorum.

1- Bu yağ gerçekten yoğun bir yağ mıdır?
2- Uygulamayı en kolay nasıl yapıyorsunuz? Yani yoğun olduğu için ben zorlandım bunun kolay yapılan bir yöntemi var mı?
3- En uygunu ne kadar zamanda bir yapmak?
4- Zencefilli su benim saçlarımı inanılmaz sertleştirdi sanki sabunla yıkamış gibi oldu. (Saçlarım boyalı olduğu için olabilir mi) Sizde de aynı şekilde mi oluyor? (zencefilli suyu saçımda bıraktım sonrasında durulamadım)
5- Aynı zamanda turplu suyu da uygulamıştım ama kokusu rahatsız ettiği için bir daha yapmak istemedim. Saçlarınızdan bu kokuyu nasıl yok ediyorsunuz?

Cevaplarınıza şimdiden teşekkürler.

ben 1 kapak hint ve 1 kapak badem yagını sampuanıma ekledim yeni kullanmaya basladım bakalım bu sekilde uzamaya faydası olacakmı:sm_confused:

yazını yazalı 1hfta kdr olmus ama sormak ıstıorum bı degısısklık gelısme oldu mu

yılan yağını öneririm. Haftada en az 3 gün uygulamak, en iyi sonuç için aralıksız ve düzenli 1 ay kullanmanız gerekiyor. ıstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde 5-10 dakika masaj yaptıktan sonra, 3 saat sonra şampuanla yıkamanız lazım. ısteyene daha detaylı bilgi verebilirim

yılan yağını öneririm. Haftada en az 3 gün uygulamak, en iyi sonuç için aralıksız ve düzenli 1 ay kullanmanız gerekiyor. İstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde 5-10 dakika masaj yaptıktan sonra, 3 saat sonra şampuanla yıkamanız lazım. İsteyene daha detaylı bilgi verebilirim

5-10 dk masaj la beynımız delınır yahu

Merhaba arkadaşlar ben unruly.angel hint yağının saç uzatmaya etkilerini sizlerle paylaşmıştım.Uzun bir aradan sonra yine aranızdayım.Eski nickimde şifre sorunum olduğundan yeni bir nick aldım.Herneyse ben görmeyeli konu hakkında bir çok paylaşımda bulunmuşsunuz hepinizin eline sağlık.Ben de bir kaç ay öncesine kadar hint yağını kullanmaya hala devam ediyordum saçımdaki etkisini paylaşmıştım zaten.Ama daha öncede dediğim gibi bu yağ çok yoğun olduğundan bakımı oldukça zahmetli : ) Bende çareyi yine aktardan aldığım 10-15 yağın karışımında buldum hem uygulaması kolay hemde hint yağı kadar yoğun değil.Sizlere de tavsiye ederim.

yarın süreceğim bende.3 gündür de kirpiklerime sürüyorum.bu haftaki 3.maskem :)) 2 hafta önce pazartesi maya maskesi yaptım,geçen hafta anneanne formülü muskat maskesi,yarın da hint yağını yapıcam.saçlarım zaten çok hızlı uzar şimdi ise nasıl olacaklar acaba.benim saçlarım çok dökülürdü ama 2 hafta önceki maya maskesi anında kesti dökülmeyi.fakat inanmıcaksınız gün aşırı yıkamama rağmen hala daha maya kokuyo.neyse...sonuçları yazıcam tekrar...

arkadaşlar ben yılan yağı + hint yağı + badem yağı + susam yağı + zeytin yağı karıştırmak istiyorum buna benzer bir karışım deniyen var mı etkileri nelerdir saça zarar veriyor mu paylaşırmısınız.

ben saç bakım yağlarından kullanıyorum zaten onlarda karışık oluyo yağlar işe yarıyor.dün hint yağını kullandım süper yaptı ya ben çok beğendim canlandı saçlarım zaten ince telliler.5-6saat beklettim zeytinyağı hint yağı karışımını kullandım ama hint yağını daha çok koydum ve beğendim tavsiye de ederim

slm kızlar bende hint yagı kullanıyorum ama etkisini görmedim kullanalı 2 hafta oldu düzenli hergece kipriklerime kullandım saclarıma kullanmadım ama kullanmayı düsünüyorum uzaması için degilde parlaması için kafam karıstı kimi arkadaslar ısıtp kullanıyor kimide normal kullanıyor hangisi daha sonuc elde ediyor

selam kızlar ben de uzun süredir tüm topikleri okudum nette de birçok yer araştırdım ve en doğrusunun hint&badem yağı olduğuna karar kılıp bugün aktardan aldım ikisini de.aktardaki adama da sordum doğru mu saçları uzatır mı diye.doğru tabiki saçları,kaşları,kirpikleri uzatır dedi.nasıl kullanılcağını da öğretti bana isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilir anlatırım.1 saat önce sürdüm birazdan yıkıycam saçlarımı.

yakında gelişmeleri yazarım kızlar

Bende hint yağını duymuştum ama almamıştım..Bu kadar etki gösteriyosa hemen alıcam ben bunu..sırnaşık şey Haftada 1 kere uyguluyosunuz dimi, ne kadar sürmek gerekiyor? Birde ne kadar sürede ne kadar uzatıyo? Çok soru sordum yine ben..:utangac:

Bi soru daha sorcam..Benim saçım doğal sarı..Bu hint yağı bi koyulaştırma yapar mı?Zaten gitgide koyulaşıyo birde buu uygulayınca koyulaşırsa çok üzülürüm, inş. koyulaştırmıyodur yaa sarı saça uygulayıp böyle bi etki gören ver mı?..Yardım please!fisfisfis

hiç önermem arkadaslar.kuaforume sordm,hintlilern saçları uzun diye adını "hint" yagı koyymslar,ayrıca sacı uzattıgı da yok.3 4 ay kullandm hiç bi gelişme yk.ama bu yılan yagı ve badem yagı acayp guzel uzatıyor birde turp suyunu kullandm saclarm son haftalarda patlama yaptı

Bi soru daha sorcam..Benim saçım doğal sarı..Bu hint yağı bi koyulaştırma yapar mı?Zaten gitgide koyulaşıyo birde buu uygulayınca koyulaşırsa çok üzülürüm, inş. koyulaştırmıyodur yaa sarı saça uygulayıp böyle bi etki gören ver mı?..Yardım please!fisfisfis

canm kirpklerinde deneynler koyulastırdı die yazmıslar ama saca etkı edermı blmıyorm ben denedm ama boyalı sacım oldgu ıcın bi koyulastrma farketmedm :) uzatmıyo da sacı.:oklava:

Back