L
lipstick
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
ben 1 kapak hint ve 1 kapak badem yagını sampuanıma ekledim yeni kullanmaya basladım bakalım bu sekilde uzamaya faydası olacakmı:sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 1 kapak hint ve 1 kapak badem yagını sampuanıma ekledim yeni kullanmaya basladım bakalım bu sekilde uzamaya faydası olacakmı:sm_confused:
yılan yağını öneririm. Haftada en az 3 gün uygulamak, en iyi sonuç için aralıksız ve düzenli 1 ay kullanmanız gerekiyor. İstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde 5-10 dakika masaj yaptıktan sonra, 3 saat sonra şampuanla yıkamanız lazım. İsteyene daha detaylı bilgi verebilirim
5 dk lık masajdan ne olur yaw. ilk kez böyle söyleyen biriyle karşılaştım :)5-10 dk masaj la beynımız delınır yahu
5 dk lık masajdan ne olur yaw. ilk kez böyle söyleyen biriyle karşılaştım :)
Bi soru daha sorcam..Benim saçım doğal sarı..Bu hint yağı bi koyulaştırma yapar mı?Zaten gitgide koyulaşıyo birde buu uygulayınca koyulaşırsa çok üzülürüm, inş. koyulaştırmıyodur yaa sarı saça uygulayıp böyle bi etki gören ver mı?..Yardım please!fisfisfis
heryerine mi yağlıcas bunu bi ölcüsü yok mu bununn yaww :sm_confused: