Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende kırpıklerime kullendım hint yagını ve bayaga faydasını gordum daha gur ve daha uzun oldu ama sacıma denemedım dokulmem cok oldugu ıcın daha beter yapar dıye tırstım dogrusu ama deneyecegim birgün..

canım nasıl kullanıdıgını rıca etsem anlatırmısın?ben dun aldım gece kullandım ama ısıtılıp kullanıldıgını duydum,nekadar zamanda etkılı oldu sende nekadar surekullandın ve nasılkullandın bılgılendırrsen cok sevınrımfisfisfis

bende kullandım hint yaqı kipriklerime cok az uzama oldu qürlestirdi benim kiprikler m dökülüyordu artık hiç dökülmedi ama ben ısıtmadan yaptım öylemi olacakmıs acaba benimde kafam karısıt

benımkıler kırpık kıvırma masası yuzunden oyle oldu,aslında cok uzun ve gürdüler,her gören takma kırpıkmı dıye soruyodu mafoldumben eskısı gıbı olsun ıstıyorum hınt yagını okudum dun gece kullandım bugunde hıc rımel sürmedım acaba bırı bana hem daha cabuk nasıl uzatabılecegımı hemde su ısıtarak kullanımı anlatabılırmı?

ben her hafta bir gece yatmadan once surup yatiyorum sabah kalkip dus aliyorum bunu 1.5 aydir uyguladim ve inanilmaz uzadi.

Son düzenleme:
slm arkadaslar ben hint yagini badem ve zeytin yagiyla karistiriyorum sac diplerime masaj yaparak sürüyorum sonradanda saclarimin tümünü yagliyorum ve aksamdan sabaha kadar bekletiyorum 2 saatligina hic sürmedim hep geceleri beklettim ve zarar da vermedi neden versin hem saclarim saglikli isterseniz her gün yapabilirsiniz saca zarar asla vermez

cnm ne kadarda doğal olsa bütün gece saçta bekletmek sacına herhanği bir zarar vermesmi:uhm:

yok cnm niye zarar versin bu yag cok sagliklidir saca bende kullaniyorum memnunum saclarim ertesi gün yumusacik oluyor birde saclarimi taramak zor oluyor herzaman yagi sürdükten ertesi gün taranmasi acayip kolay oluyor zarari olmaz faydasi olur tek istersen 3 gün beklet yine zarar vermez yerimseniben

arkadaşlar hint yağı ve badem yağını karıştırdım, ısıtıp saç diplerime sürüyorum ve 1 gece bekletip sabah yıkıyorum ve sonuç gerçekten çok iyi. Düzenli yapsam çok daha iyi olur diye düşünüyorum. sadece hint yağını kullandığımda da çok memnundum.
yılan yağını 1 kere denedim, 1 şişe bitirdim ama hiç bir etkisini görmedim. ve zararlı olduğunu söyledikleri için de kullanamaya korktum tekrar.

yağı sürdükten sonra gece yatarken başınıza ne sarıosunuz CADIARZU

bnde bikaç gndür zeytn yağıyla berabr kullanıorm sadece 2 kez yaptım ama hem dalgalarm çok şık oldu hmde uzadını hissediorm delikafadulden psiklojkte olabilr tabii
ısıttım ve diş fırçasyla tm saçıma uyguladm ya tülbnt gini bişey sarıyorm yada hiç bişey sarmıorm ...
şiddetle tavsiye ediorm :lepi:

Son düzenleme:
ben çam terebentiniyle hint yagını şampuanıma kattım..biraz sulu oldu tbai
birde badem yagını hint yagını saçıma nasıl uygulayacagm onu bilmiyorum

ben şampuana katmıyorum canım badem yağı hint yağı yılan yağı ve zeytin yağını bi kasede karıştırıyorum biraz ısıtıyorum saç diplerime ve boylarıma uyguluyorum 2 saat bekletip yıkıyorum

arkadaşlar hint yağını tek kullanmak bi sroun yaratmaz dimi.saçlarınızn tmamına mı uyguluyorsnz.??*

tek kullanmak sorun olmaz.sadece diplere uyguluosun:)ben fransadan bilmeden almıştım ne olduğunu saç kirpik kaş ve tırnaklar için yazıodu üstünde.birde saç diplerine masaj yaparak sürün sıcak bir havluyla sararak yarım saat bekletin yazıodu.ben öle uyguladım.saçlarım hem çoğaldı güreldi hem çok güçlendi ve uzadı.

nasıl mutlu oluyorum bunları okuyunca anlatamam:) bi şevkim gelio bööle:):lepi:

hint yağını uyguladm saçıma şimdi yıkadım.
ya yıkarken hiç dökülmediği kadar saçım döküldü
yıkadıkça döküldü ya.
çok korktum saçıma bi zararı oldu diye
saçlarım zaten ince telli ve gür değil.
deneyenlerde böyle bişey olmuşmuydu? yada bu normalmi ya
oturup ağlıycam şimdi okadar kötü oldum.
lütfen bilgilerinizi esirgemeyin benden
senağlamasenağlama

valla cnm bende yılan yağını kullanmıştım..herkes memnun kalmıştı..kullanıyım dedim..kimsenin saçını dökmemiş ama benm sacım o yagı kullandıktan sonra cok dökülmeye basladı..inatla kullandım..belki ilk sefer dökülmüştür diye ama nafile..bi şişesini bitirdim..sonuç: saçlarım dökülmeye başladı hemde hiç böle bi sorunum yokken..demekki her yağ her saça iyi gelmeyebiliyo..bence bi kere daha dene gene cok dökerse hiç uygulama bi daha

hmm öylemi diosun canm.bikez daha deneyelim bakalm..
en azından cewap werdiğin için çok teşekkr ederma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…