A
Aishu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Palaşımınız için teşekkür ederim eczanede bulabilmiyim hint yağını?:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun süredir kirpiklerime rimel yerine hint yağı kullanıorum kızlar maskara etsiki yapıo ve kıvırıcı ile kıvırıncada süper oluo
ama ne yazıkki hint yağı bi süreliğine etkisini gösteren bi yağ ilk yapışta bi kaç saat iyi oluo sonra eski halini oluo gün içinde iki üç kere kirpiğime uyguladığım oluo yani maskarayı nasıl kullanıorsam onu öle kullanıom tabi maskara yapmıom artık ondan çok daha iyi olduğu kesin her yönden
ama saçıma denedim fazla bi fark görememiştim kafamçokkarıştı
arkadaşlar ben hint yağını senelerdir aralıklarla kullanıyorum.ama saç uzuatması konusunda bi yararı olduğuna dikkat etmedim.saçlarım zaten hızlı uzuyor.ben hint yağını pürüzsüz bukleler elde etmek için kullanıyorum..fakat onun da sahtesi var galiba.hint yağı orjinalde jel gibi oluyor.ve o çok güzel.gece yatmadan önce saçıma sürüyorum.sabah yıkıyorum.ve dalgalı olan saçlarım normalde elektriklenirken,hint yağıyla beklettikten sonra çok güzel bir hal alıyor.
Merhaba, benimde su an kullandigim sivi seklinde bir yag...sasirdim simdi, kullandigim sahtesi mi oluyor simdi :bbo: Zaten ben onu Türkiye' den getirtmistim, burda bulabilirmiyim bilemiyorum simdi :uhm: Tesekkürler kirmiziinci yorumun icin, burdaki bir kac hint dükkanlarina gidip bir sorarim, insallah bulunur onlarda.
hay allah aklını karıştırmak istemezdim canım.ama bugün yeniden aktara gidicem ben o zaman sana benimkinin markasını yazarım..jel gibi dediysem çok akıcı değil,zeytin yağ gibi değil örneğin..belkide seninki de gerçektir.hemen umutsuzluğa kapılma...
:çok üzgünüm:
cnm ben aktarımla konuştum.piyasada çok yağ markası olduğunu ama en güvenilir markanın mecit efendi olduğunu söyledi ve ben de ondan mecit efendinin hint yağını aldım..Cok memnun kalirim a.s Alakan icin tesekkür ederim kirmiziinci a.s.
kızlar bişey sorucam.hint yağını saçıma uyguluyorum ama kirpiklere uygulamaktan biraz çekiniyorum.çünkü göz altında küük beyaz yağ bezecikleri oluyoya ya onlardan yaparsa diye.sizde böyle bir problem oldu mu?