Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Palaşımınız için teşekkür ederim eczanede bulabilmiyim hint yağını?:uhm:

uzun süredir kirpiklerime rimel yerine hint yağı kullanıorum kızlar maskara etsiki yapıo ve kıvırıcı ile kıvırıncada süper oluo
ama ne yazıkki hint yağı bi süreliğine etkisini gösteren bi yağ ilk yapışta bi kaç saat iyi oluo sonra eski halini oluo gün içinde iki üç kere kirpiğime uyguladığım oluo yani maskarayı nasıl kullanıorsam onu öle kullanıom tabi maskara yapmıom artık ondan çok daha iyi olduğu kesin her yönden
ama saçıma denedim fazla bi fark görememiştim kafamçokkarıştı

uzun süredir kirpiklerime rimel yerine hint yağı kullanıorum kızlar maskara etsiki yapıo ve kıvırıcı ile kıvırıncada süper oluo
ama ne yazıkki hint yağı bi süreliğine etkisini gösteren bi yağ ilk yapışta bi kaç saat iyi oluo sonra eski halini oluo gün içinde iki üç kere kirpiğime uyguladığım oluo yani maskarayı nasıl kullanıorsam onu öle kullanıom tabi maskara yapmıom artık ondan çok daha iyi olduğu kesin her yönden
ama saçıma denedim fazla bi fark görememiştim kafamçokkarıştı

sonuçta bu sadece bir yag ne dolgun gösterir ne uzun ne de daha belirgin koyu bir renk verir makyaj daha farklı bir sonuc için yapılan bir uygulama

arkadaşlar ben hint yağını senelerdir aralıklarla kullanıyorum.ama saç uzuatması konusunda bi yararı olduğuna dikkat etmedim.saçlarım zaten hızlı uzuyor.ben hint yağını pürüzsüz bukleler elde etmek için kullanıyorum..fakat onun da sahtesi var galiba.hint yağı orjinalde jel gibi oluyor.ve o çok güzel.gece yatmadan önce saçıma sürüyorum.sabah yıkıyorum.ve dalgalı olan saçlarım normalde elektriklenirken,hint yağıyla beklettikten sonra çok güzel bir hal alıyor.

arkadaşlar ben hint yağını senelerdir aralıklarla kullanıyorum.ama saç uzuatması konusunda bi yararı olduğuna dikkat etmedim.saçlarım zaten hızlı uzuyor.ben hint yağını pürüzsüz bukleler elde etmek için kullanıyorum..fakat onun da sahtesi var galiba.hint yağı orjinalde jel gibi oluyor.ve o çok güzel.gece yatmadan önce saçıma sürüyorum.sabah yıkıyorum.ve dalgalı olan saçlarım normalde elektriklenirken,hint yağıyla beklettikten sonra çok güzel bir hal alıyor.

Merhaba, benimde su an kullandigim sivi seklinde bir yag...sasirdim simdi, kullandigim sahtesi mi oluyor simdi :bbo: Zaten ben onu Türkiye' den getirtmistim, burda bulabilirmiyim bilemiyorum simdi :uhm: Tesekkürler kirmiziinci yorumun icin, burdaki bir kac hint dükkanlarina gidip bir sorarim, insallah bulunur onlarda.

Merhaba, benimde su an kullandigim sivi seklinde bir yag...sasirdim simdi, kullandigim sahtesi mi oluyor simdi :bbo: Zaten ben onu Türkiye' den getirtmistim, burda bulabilirmiyim bilemiyorum simdi :uhm: Tesekkürler kirmiziinci yorumun icin, burdaki bir kac hint dükkanlarina gidip bir sorarim, insallah bulunur onlarda.

hay allah aklını karıştırmak istemezdim canım.ama bugün yeniden aktara gidicem ben o zaman sana benimkinin markasını yazarım..jel gibi dediysem çok akıcı değil,zeytin yağ gibi değil örneğin..belkide seninki de gerçektir.hemen umutsuzluğa kapılma...
:çok üzgünüm:

hay allah aklını karıştırmak istemezdim canım.ama bugün yeniden aktara gidicem ben o zaman sana benimkinin markasını yazarım..jel gibi dediysem çok akıcı değil,zeytin yağ gibi değil örneğin..belkide seninki de gerçektir.hemen umutsuzluğa kapılma...
:çok üzgünüm:

Cok memnun kalirim a.s Alakan icin tesekkür ederim kirmiziinci a.s.

Cok memnun kalirim a.s Alakan icin tesekkür ederim kirmiziinci a.s.
cnm ben aktarımla konuştum.piyasada çok yağ markası olduğunu ama en güvenilir markanın mecit efendi olduğunu söyledi ve ben de ondan mecit efendinin hint yağını aldım..

umarım senin kullandığında aynısıdır..:asigim:

geç yazdığım için üzgünüm..

ama çok yoğundum bu günlede..

kirpiklerim uzundu zaten benim ama ben yinede sürdüm yagdan ve ice uzadı ve şaşırdım uzamaz die düşünüyodum saçlarıma bi kere kullandım ilerleyen dönemlerde artık uzarsa yazarım

Ben içinde hint yağı da olan 13 yağlı bir maske uyguluyorum saçıma, ayrıca kirpiklerime de hint ve badem yağı karışımını kullanıyorum. Öneririm herkese, zaten yoğun kıvamlı bir yağ, uzamaya katkısı olduğunu test ettim onayladım kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam.hint yağını saçıma uyguluyorum ama kirpiklere uygulamaktan biraz çekiniyorum.çünkü göz altında küük beyaz yağ bezecikleri oluyoya ya onlardan yaparsa diye.sizde böyle bir problem oldu mu?

kızlar bişey sorucam.hint yağını saçıma uyguluyorum ama kirpiklere uygulamaktan biraz çekiniyorum.çünkü göz altında küük beyaz yağ bezecikleri oluyoya ya onlardan yaparsa diye.sizde böyle bir problem oldu mu?

bende saçıma kullanıyorum. bikaç kez kirpiklerime sürdüm çok kaşındı. bi daha da yapmadım. kullananlar ve kirpiklere iyi geldiğini söyleyenler var, demek ki değişiyor gözden göze yerimseniben

ben öyle bir sorun yaşamadım canım, zaten iyice nemlendirecek kadar da kullanmadım, sadece birazcık sürdüm o kadar

yaa aranızda kullanan var mı bılmıyorum gecenlerde annemın arkadasına gıttık bı yag kullandıgını gordum sordugumda hem sacı gurlestırıyor hem dokulmesını engellıyor hem uzatıyor dedı ustelık koyu sac ısteyenler sac rengını koyultup parlaklastırıyormus bılen kullanan hıc var mı adı dabur amla boyle koyu yesıl bı yag...fisfisfis

hint yağını badem yağı ile karıştırdım kullanıyorum haftada 1 kez turlu su ile birlikte kullanıyorm. saçlarım 1 ayda 3 cm. civarında uzadı.. :)

Kızlar dabur amla yağındanmı yoksa Hint yagındanmı bahsediyorsunuz ikisi farklı şeyler çünkü

ben ikisi aynı diye biliyorum yani annemin arkadaşı oyle soyledı onun yalancısıyımfisfisfisama ıse yarıyorsa kullanmaya baslayacam hatta aldıgımız kısı zengın olacak tum aıle alıyoruzsırnaşık şey

ben de badem yağı hint yağı ve yılan yağı kullandım. gerçekten uzatıyor. ayrıca parlatıyor da.

bu badem yağı ve hint yağını kirpiklere nasıl sürüyorsunuz?? ben kaşlarıma sürüyorum da kirpiklerime nasıl sürücem?? rimelime katayım mı bir yada iki damla??

Back