Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hint yağını kipriklere nasıl sürüyorsunuz bir tarif edebilirmisiniz lütfen ben sürücem ama çekiniyorum

hani kulak temizlenen pamuklar varya onu hint yağına batırıp gözümü kapatıyorum uçlarına sürüyorum
ama çok dikkatli ol sakın ha gözüne kaçırma

kızlar faydalı olması için kirpik diplerine sürmeye çalışıorum e öle olunca da gözüme kaçması kaçınılmaz oluyo..çok zararlı olduunu duymuştum bu tip yağların göze temasının kirpik gürleştirçes derken göz çıkarmayalım???

saçınıza nasıl sürüosunuz. ısıtıyomusnuz artık biri cvp versin detaylıcasenağlamakötükedihüsoklava:

cok basit. ister isit ister isitma. benim tercihim isitmaktan yana.

kafani onune eg. sacini guzelce tara sonra isittigin yagi eline al once koklerine, elinde kalani uclarina dogru sur. koklerine surerken bebek kurular gibi nazikce yedir, ov ama kasima, sert olma. o zaman sacinin yaglanmasina sebep olursun. sonra sacini kapat.

saclarini kaparken isitilmis havluyla, strech filmle, tokayla kapayabilirsin. ben arada sirada sacima fon tutup isitiyorum. istedigin kadar beklet istersen gece yat sabah yıka, sabah yap aksam yıka ama 1 saat kalsın.

umarim anlatabilmisimdir.

sevgiler

ben hint yağını kirpiklerimde denemiştim öyle türkan şoray gibi upuzun olmadılar ama eski hallerine göre çok güzel görünmüşlerdi şimdide arasıra kullanıyorum. artı rimelimede iki damla damlattım.memnunum

saçlarımada sürmek istiyorum ama çekiniyorum açıkças... güçsüz incecik benimkiler, e hint yağıda oldukça yoğun kıvamlı, yapış yapış oluyor hatta.. n'apsam bilemiyorum sonra durularken hırpalanmasın saçlarım :/

Çok teşekkür ederim saoll hemen deniyeceğim sonuç alınca yazarıma.s.

aldım hint yağını bugün ilk kez yapıcam inşallah iyi gelir çok heyecanlıyımhihoyyytkaydirigubbakcemile2:enbuyukkk::sm_cool:

valla ben burda okuyup gaza geldım ama eger sac rengını koyulastırıosa hayatta kullanmam ıstıosa belıme kadar uzatsın

evet baska bi topkte grdm Hint yağı kullandıı için koyulaşmış saçı tekrar açmak istiyodu bi arkadaş saç renginizi çok sewiosanız kullanmayın Şahsen ben hayatta kullanmam Açık kumral :)

arkadaşlar ben 1 aydan fazla bir zamandır kullanıyorum benim saçım çok az bağlanıyodu etrafdan çıkıyodu şimdi uzun bir at kuyruğu yapıyorum saçıma sürüyorum 1 2 gün bekletiyorum beklettikçe dahada güzel oluyo inanın hiç bir yan etkisi yok benim saçlarımın ucunda kırıklar wardı baya düzeldi onlarda kipriklerimede sürüyorum gece yatmadan önce şimdi kaşlarıma değiyo süper bişey bence :)

benimm saçlarım açık kumral koyulaştırmadı benimkini öle şeylere inanmayın

canım sen sadace hint yagınımı kullanıyosun yoksa başka yağlarlamı karıştırıyosun bide sac dökülmesine iyi geliyomu

YA NASIL BEKLETEBİLİYORSUN 2 GÜN FALAN:1shok: çok yağlı rahat yatıp kalkamadım ben... sadece 5 saat beklettim benneyaptımki

ben bi topiçe girip süper bi formül verdim bügün kimse ilgilenmemiş bi göz atın derim şahsen kendi formülümdür çok iyi bilgiler var ayrıca bilginize

Arkadaslar, herkes hint yagini kirpikleri icin kullanmis, acaba kas icinde ayni derecede faydasi olur mu :uhm::uhm::uhm:

Ayrica bunu almanya da eczanelerde bulabilirmiyim , kullanan ve ya bilen var mi :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…