- Konu Sahibi EU2
-
cok basit. ister isit ister isitma. benim tercihim isitmaktan yana.
kafani onune eg. sacini guzelce tara sonra isittigin yagi eline al once koklerine, elinde kalani uclarina dogru sur. koklerine surerken bebek kurular gibi nazikce yedir, ov ama kasima, sert olma. o zaman sacinin yaglanmasina sebep olursun. sonra sacini kapat.
saclarini kaparken isitilmis havluyla, strech filmle, tokayla kapayabilirsin. ben arada sirada sacima fon tutup isitiyorum. istedigin kadar beklet istersen gece yat sabah yıka, sabah yap aksam yıka ama 1 saat kalsın.
umarim anlatabilmisimdir.
sevgiler
bende kullandım süper gerçekten..benim saçlarım düz ve ince telli kırılmasın kopasın diye fön çekemezdim taramazdım toka takmazdım..ama çam terebendi ve hint yağı sayesinde harika görünüyo saçlarım ince telli ama gür ve dolgun duruyo...artık rahat rahat saçlarıma fön çekiyorum arada at kuyruğu yapıyorum..uzamasınıda hızlandırdı yani bel kıvrımlarıma gelmesine bi 4 5 parmak kaldı böyle devam ederse yaza süper olur salarım saçlarımı istediğim gibi harika ya..
arkadaşlar ben 1 aydan fazla bir zamandır kullanıyorum benim saçım çok az bağlanıyodu etrafdan çıkıyodu şimdi uzun bir at kuyruğu yapıyorum saçıma sürüyorum 1 2 gün bekletiyorum beklettikçe dahada güzel oluyo inanın hiç bir yan etkisi yok benim saçlarımın ucunda kırıklar wardı baya düzeldi onlarda kipriklerimede sürüyorum gece yatmadan önce şimdi kaşlarıma değiyo süper bişey bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?