Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bugün hint yağı aldım. 50 mL, 4 lira. baya yoğun bi yağa benziyor. şimdilik saçım temiz o yüzden hemen yapıp saçı alıştırmayayım çabucak kirlenmeye:) yarın saçıma sürüp yatmayı düşünüyorum. ya ama biraz korkuyorum o kadar çok kalırsa döker mi diye... aranızda saçı hint yağından dökülen var mı kızlar?

bende kırpıklerime kullendım hint yagını ve bayaga faydasını gordum daha gur ve daha uzun oldu ama sacıma denemedım dokulmem cok oldugu ıcın daha beter yapar dıye tırstım dogrusu ama deneyecegim birgün..

bende sürdüm saat 10 da 12 de yıkanıcam.
ama içine jojoba yağı da koydum azcık bakalım sonuc ne olucak saçlarım dalgalı ve katlı uzadıgını farketmiyorum pek o yüzden size 2009 da haber veririm:roflol::roflol:

Merhaba arkadaşım.Jojoba yağını duydum ama hint yağıyla mı etkili yoksa tek başına mı etkili onu bilmiyorum.İnş.Seneye senden alacagımız bilgilerle bizlerde uygularız artık:)

korkmayın arkadaşlar dökülme yapmıo kesinlikle hatta kesio.hint yağını zeytin ve badem yağıyla kullanabilirsinz

hint yagı muhtesem arkadaslar benım saclarım berbattı uzamıyordu cok etkılı parladı.kırpıklerıde kesınlıkle uzatıyor ben 10 gun de kırpıklerım ıcın kullandım etkısını gosterdı hemen.ayrıca saç için sampuanımada cam terebentını kullanıyorum..hınt yagı ve cam terebentı sayesınde baya toparladı saclarım deneyın hemde hıc zararı yok.ben ıkı ayrdır ıkı gunde bır yapıyorum bu dedıklerımı ve fonsuz gezmem.buna ragmen etkısını gordum.sımdıde rofle yapcam sacıma bıraz yancak ama umarım kısa surede toparlarım bu maskelerle yıne..

hint yagı muhtesem arkadaslar benım saclarım berbattı uzamıyordu cok etkılı parladı.kırpıklerıde kesınlıkle uzatıyor ben 10 gun de kırpıklerım ıcın kullandım etkısını gosterdı hemen.ayrıca saç için sampuanımada cam terebentını kullanıyorum..hınt yagı ve cam terebentı sayesınde baya toparladı saclarım deneyın hemde hıc zararı yok.ben ıkı ayrdır ıkı gunde bır yapıyorum bu dedıklerımı ve fonsuz gezmem.buna ragmen etkısını gordum.sımdıde rofle yapcam sacıma bıraz yancak ama umarım kısa surede toparlarım bu maskelerle yıne..

benden sana tavsiye saçını bir kereen fazla şampuanlama ve saece diplerine masaj yaparak uygula şampuanını saçlarını durularken akan şampuan şaç uçların için yeterli yaptığın bakımdan en ii sonuç almak istiyosan dediklerimi yapmanı tavsiye ederim çünki hiç bi şampuan o kadar a ii deği

Bende kullanıyorum hint yağını dökülme problemini yaşamadım.Aksine kullanmadan önce yaşardım o dökülmeyi.Ama hint yağını geçeliden ve kırıklarını kestireliden beri o sorun gitti yerine sağlıklı saçlar geldi:)

bende kullandım süper gerçekten..benim saçlarım düz ve ince telli kırılmasın kopasın diye fön çekemezdim taramazdım toka takmazdım..ama çam terebendi ve hint yağı sayesinde harika görünüyo saçlarım ince telli ama gür ve dolgun duruyo...artık rahat rahat saçlarıma fön çekiyorum arada at kuyruğu yapıyorum..uzamasınıda hızlandırdı yani bel kıvrımlarıma gelmesine bi 4 5 parmak kaldı böyle devam ederse yaza süper olur salarım saçlarımı istediğim gibi harika ya..

kızlar bende hint ve badem yağını sürüyorum hafatada 2 defa çam terebentin karışımlı şampğuanımlada yıkıyorum miss gibi oluyo doğrusu birazcıkd aha uzadı saçlarım gibi ayrıca parlıyolar :sm_cool:

kızlar bu çam terebentin sertleştiriyo mu saçı ve de kuru işlem görmüş saçlar için mi? yağ bakımı uyguluyorumm yumuşacık yapıyo yağ bakımlarının etkisi yadsınamaz zaten de şu çam terebentinin etkilerini merak ettim?benim saçlarım kuru çünkü daha da kurutmaz degil mi?a.s.

cnm çok katarsan evet kazık gibi oluyo ben bi kapak katıyorum içine ölçüp normal şişede ben büyük şişe aldım birazcık daha fazla katıyorum işte...bi şişe aylarca gidiyo işte bitiyo şapuanın alıyosun yenisini fln baya gidiyo....

gece yatmadan önce kaşlarımı sıcak hint yağıyla fırçalıyordum (eski bir diş fırçası yardımıyla) kaşlarım yoğunlaştı ve rengi koyulaştı...

saçında deneyip yeni saçları çıkan arkadaşlar var mı?

:içelim:

arkadaşlar ben de hint yağını saçlarımda kullanmaya başladım daha birkez kullandım ama sonuç ne olacak bilmiyorum tabi. daha önce kirpiklerim için kullanmıştım. hint yağı ve badem yağını karıştırıp rimel şişesine koydum ve sürekli rimel fırçasıyle sürdüm gerçekten işe yaradı. ama benim kirpiklerim siyah olduğu için koyulaştırıp koyulaştırmadığını anlayamadım.

günaydın yıldiz bu rimeli haftada mı yoksa gündemi sürüyosun yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim

bn de hint yağıtla badem yağını karıştırıp her gece uyumadan önce kirpiklerime sürmüştüm baya faydasını gördüm. bu aralar da badem yağı, hint yağı ve zeytinyağını karıştırıp saçlarıma sürüp 1.5 saat kadar bekletiorum sonra yıkıorum. saçlarıma baya faydası oldu tavsiye ederim :)

Rimel Şişesine koyma fikri inanılmaz yaratıcı tebrik ederim gerçekten....

Birde badem yağı yakmadı mı gözlerinizi yahu...

Ama hint yağının acaip kerameti olduğuna inandım...

Deniycem kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…