Saç Uzatma Yöntemleri Hint Yağı, Saç uzatmaya etkileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rimel Şişesine koyma fikri inanılmaz yaratıcı tebrik ederim gerçekten....

Birde badem yağı yakmadı mı gözlerinizi yahu...

Ama hint yağının acaip kerameti olduğuna inandım...

Deniycem kesin...
tatlı badem yağı olmasına dikkat et. gerçi o da yakıo ama acı badem yağı kadar değil. eğer hint yağıyla karıştırırsan pek fazla yakmıo zaten hatta ben de hiç yanma olmadı karıştırdıktan sonra.

bende birkaç gündür hint yağı ve badem yağı sürüyorum kirpiklerime ama ısıtmıyoum.rimel fırçasıyla sürüyorum.biraz bekletip çıkarıyorum.kirpiklerimde etkisini görmeye başladım.artık rimel sürünce daha bi güzel görünüyorlar ama aşarımda değişiklik yok henüz.

Kizlar Hindistan Cevizi Etkili Diyolar Hatta Hintli Kadinlar Kullaniyormuş Kullanip Memnun Kalan Var Mi?

cnm ya bende de aynı dert var saçlarım çok ince telli ve düz çok sönük duruyolar.ne yaptımsa kuvvetlendiremedim şu saçlarımı.sen sonunda başarmışsın ne güzel çok sevindim.ben hint yağını hiç kullanmadım onu kullanmayı düşünüyorum.sen haftada bir falan mı uyguluyon?bir de ısıtıp mı uyguluyosun?:çok üzgünüm:

kıslar bende badem yağı bepanten evigen ampül bide hint yağlı maske yaptım hatta saçımda şimdi 2 3 saat bekletecemm

ya o değilde şimdi hint yağını saça sürdükten sonra yıkarken vücuda değiyor sonuçta şampuanada katsak kıllanma yapmasın yada yüzde fln

ya o değilde şimdi hint yağını saça sürdükten sonra yıkarken vücuda değiyor sonuçta şampuanada katsak kıllanma yapmasın yada yüzde fln
Cnım banyoda akıp gider yağ bekleme süresi olmadığı sürece birşey olmaz ben böle düşünüyorum ama istersen banyoya girmeden önce sırf saçlarına su tut aksın yağ öle gir umarım anlatabildimyerimseniben

ben hint yağını kirpiklerime sürüyorum gerçekten uzatıyor

bende 5 gündür sürekli hint yağı kullanıyorum kirpiklerim için şuanda tabi bi gelişme yok ama saçıma kullanıorum hazırladığı bi karışım war şmpuanımın içine koydum gerçekten işe yarıoo

kızlar bu konuda ciddi araştırmalar yaptım en sonunda hint yağı+yılan yağı+ fındık yağı ve istenirse bağdem yağı+susam yağı bunlar saç uzatmakta en etkili yolmuş şuan kullanıyorum
kirpik içinde hint yağı+badem yağı susam yağı+fındık yağı karışımını kullanıyorum son derece memnunum saçım için akşam bu karışımı saç diplerime eldivenle yedirerek sürüyorum sonra bone yada bir tülbentle saçımı sarıp yatıyorum ben bunu 1 aylık bir kür yapıcam daha sonra aralıkları uzun tutarak devam edicem kirpiklerim için karışımı eski bir rimeli yıkadım rimel ucu yardımıyla kökten uca sürüyorum rimellerden dolayı dökülen kirpiklerim eski haline kısa sürede geldi bile ben memnunum denemaye değer bence

arkadaşlar 1 aydır bende hint yağı kullanıyorum. zeytin yağıyla karıştırıp da sürüyorum. haftada 1 kere. 3 saat bekltiyorum saçımda. uzamaya başladığını dip boyamdan anlayabiliyorum. ama ısıtmıyorum. bende hiç yumuşaklık olmadı. sadece diplerime sürüyorum, saçımın tamamına mı sürmem gerek?

ben tüm rimellerimin içine biraz hint yağı ve hindistan cevizi yağı damlattım, hem rimel kurumuyor hem de çok güzel bakım yapıyor, ayrıca bakım yağlarını hafifçe ısıtırsanız özellikle hindistancevizi yağını daha etkili sonuç verir, ama dikkat edin çok ısınmasın,cezvede ısıtabilirsiniz, hint yağı benim saçlar için de vazgeçilmezim,diğer yağlar ile karıştırmadan saf kullanmak daha yararlı oluyor, saçı çok hızlı uzatıyor

Son düzenleme:
ya bnde katılıorum detaylı olarak bi anlatır mısınız? çünkü kullanmaya başlıcam artık hint yağını....:a015:

haydi bayanlar nasıl kullanılıcak bu hint yağı? saçımı artık uzatmak istiorum..biri ısıtıp sürün dio biri şöle biri böle dio kafam karıştı...lütfen etkisini gören saçı uzayan biri tarif etsin detaylıca... :) şimdiden teşekkür ederim

ay şimdi bunu ne kdr ısıtıcaz ısıtmadan sürsek etkisi olmaz mı? ısıtnca ılımasını bekleyip mi sürücez???

hint yağını kirpiklerimede kullandım ve rimel etkisi gösterdiğini anladım bir gün kadar daha dolgun ve kalın ayrıca koyu renk gösterio
saçımada uyguladığımda aynı sonucu aldım ama bi kaç gün etkisi yani uzun süreli besleme olduğna inanmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…