tatlı badem yağı olmasına dikkat et. gerçi o da yakıo ama acı badem yağı kadar değil. eğer hint yağıyla karıştırırsan pek fazla yakmıo zaten hatta ben de hiç yanma olmadı karıştırdıktan sonra.Rimel Şişesine koyma fikri inanılmaz yaratıcı tebrik ederim gerçekten....
Birde badem yağı yakmadı mı gözlerinizi yahu...
Ama hint yağının acaip kerameti olduğuna inandım...
Deniycem kesin...
bende kullandım süper gerçekten..benim saçlarım düz ve ince telli kırılmasın kopasın diye fön çekemezdim taramazdım toka takmazdım..ama çam terebendi ve hint yağı sayesinde harika görünüyo saçlarım ince telli ama gür ve dolgun duruyo...artık rahat rahat saçlarıma fön çekiyorum arada at kuyruğu yapıyorum..uzamasınıda hızlandırdı yani bel kıvrımlarıma gelmesine bi 4 5 parmak kaldı böyle devam ederse yaza süper olur salarım saçlarımı istediğim gibi harika ya..
Cnım banyoda akıp gider yağ bekleme süresi olmadığı sürece birşey olmaz ben böle düşünüyorum ama istersen banyoya girmeden önce sırf saçlarına su tut aksın yağ öle gir umarım anlatabildimyerimsenibenya o değilde şimdi hint yağını saça sürdükten sonra yıkarken vücuda değiyor sonuçta şampuanada katsak kıllanma yapmasın yada yüzde fln
ben hint yağını kirpiklerime sürüyorum gerçekten uzatıyor
ya bnde katılıorum detaylı olarak bi anlatır mısınız? çünkü kullanmaya başlıcam artık hint yağını....:a015:yaa arkadaşlar lütfen şu hint yağını nasıl kullanacağımız konusunda detaylı bilgi verir misiniz? ısıtacakmıyız? ısıtacaksak nasıl ısıtacağız? hint yağının içine ekstra başka yağlar koyacak mıyız? lütfen detaylı bilgi verir misiniz? teşekkürler şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?