bu adam yaşlanmıyor ya .........
evet ya öyle aşk gerçek hayatta yokturevet ben de çok severim o filmi kendini sevdirmek için neler yapıyor demi ahhh
Bunu da ekle o vakit listeneŞaşırcaksın ama ben bu filmi izlemedim hihi :) ama şarkıya bayılıyorum :)
evet ya öyle aşk gerçek hayatta yokturbugun hangisini izleyeyim seçemedim bunu 10 kez izledim deyince dikkatimi çekti diğer en begendiğin hangisi :)
Ekledim bakalım . Şu fırsatım bir gelsin deBunu da ekle o vakit listene
Nacizane tavsiyem eğer izlemediysen Jab Tak Hai Jaan
Kabhi Khushi Kabhie Gham ı açtım izliyorum bu bitsin onu açarım o zaman teşekkürler canım :)Bunu da ekle o vakit listene
Nacizane tavsiyem eğer izlemediysen Jab Tak Hai Jaan
Kabhi Khushi Kabhie Gham ı açtım izliyorum bu bitsin onu açarım o zaman teşekkürler canım :)
onu da çok severimKabhi Khushi Kabhie Gham ı açtım izliyorum bu bitsin onu açarım o zaman teşekkürler canım :)
ayy yok canım ya yarısında bıraktım beğenmedim o kızın tavırları neydi öle aşırı yapmacık, senin dediğini açtım teşekkürlerO da çok güzel ki zatenİyi seyirler.
ayy yok canım ya yarısında bıraktım beğenmedim o kızın tavırları neydi öle aşırı yapmacık, senin dediğini açtım teşekkürler
khanın aşık olduğu kız varya dadısının kızı onun tavırları hoşuma gitmedi ilerde flim güzelleşiyomuydu acaba sabırsızmı davrandım bilmiyorum şuan diğeri açtım belki dönerim ona tekrar.Hangisi geldi yapmacık, Anjali mi Pooja nın büyük hali mi?
khanın aşık olduğu kız varya dadısının kızı onun tavırları hoşuma gitmedi ilerde flim güzelleşiyomuydu acaba sabırsızmı davrandım bilmiyorum şuan diğeri açtım belki dönerim ona tekrar.
alt yazılı izledim valla yine de üff bu kız napıyo dedim benım adım khanda daha iyiydi , sende rabbbimi gördümü birdaha izliycem bi ara onu çok sevdim , jap tak hai jaan da çok yakışıklı adam ya zaten karizma yıkılıyo kesin beğenirim :)Türkçe dublajlı mı izliyordun, altyazılı mı? Dublajsa eğer bana da itici gelmiş ve daha baştan kapatmıştım. Sonra altyazılı izleyince sevmiştim. Jab Tak Hai Jaan öncceliğim. Eminim onu da RAb ne bana di jodi kadar çok seveceksin. Daha sonra bi daha izlemeye çalışırsın K3G yi. Baktın yine sarmadı o zaman başka filmlere devam.