Hint Filmlerine Bayılıyorum Müzik ve Danslarına da....

bu da çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel sürekli dinlerim bodugard filminden

Veer-Zaara yine harika bir aşk filmi.
Filmi izlemeyen varsa bu klibi izlemesin. Çünkü filmin en vurucu sahnesi bu klipte.

Orda çalan şarkı yokmu çok fena

Ayy bu da en sevdiklerimden. Dhanush bu filmde mükemmel. Boşroldeki bayanın da başka filmlerini izledim. Onlarda güzeldi.

Şaşırcaksın ama ben bu filmi izlemedim hihi :) ama şarkıya bayılıyorum :)

evet ben de çok severim o filmi kendini sevdirmek için neler yapıyor demi ahhh
evet ya öyle aşk gerçek hayatta yoktur bugun hangisini izleyeyim seçemedim bunu 10 kez izledim deyince dikkatimi çekti diğer en begendiğin hangisi :)

ayy yok canım ya yarısında bıraktım beğenmedim o kızın tavırları neydi öle aşırı yapmacık, senin dediğini açtım teşekkürler

Hangisi geldi yapmacık, Anjali mi Pooja nın büyük hali mi?

Hangisi geldi yapmacık, Anjali mi Pooja nın büyük hali mi?
khanın aşık olduğu kız varya dadısının kızı onun tavırları hoşuma gitmedi ilerde flim güzelleşiyomuydu acaba sabırsızmı davrandım bilmiyorum şuan diğeri açtım belki dönerim ona tekrar.

Türkçe dublajlı mı izliyordun, altyazılı mı? Dublajsa eğer bana da itici gelmiş ve daha baştan kapatmıştım. Sonra altyazılı izleyince sevmiştim. Jab Tak Hai Jaan öncceliğim. Eminim onu da Rab Ne Bana Di Jodi kadar çok seveceksin. Daha sonra bi daha izlemeye çalışırsın K3G yi. Baktın yine sarmadı o zaman başka filmlere devam.

alt yazılı izledim valla yine de üff bu kız napıyo dedim benım adım khanda daha iyiydi , sende rabbbimi gördümü birdaha izliycem bi ara onu çok sevdim , jap tak hai jaan da çok yakışıklı adam ya zaten karizma yıkılıyo kesin beğenirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…