Hint Filmlerine Bayılıyorum Müzik ve Danslarına da....

alt yazılı izledim valla yine de üff bu kız napıyo dedim benım adım khanda daha iyiydi , sende rabbbimi gördümü birdaha izliycem bi ara onu çok sevdim , jap tak hai jaan da çok yakışıklı adam ya zaten karizma yıkılıyo kesin beğenirim :)
Samar Anand'ın askerleriyiz..:KK53::KK53:

alt yazılı izledim valla yine de üff bu kız napıyo dedim benım adım khanda daha iyiydi , sende rabbbimi gördümü birdaha izliycem bi ara onu çok sevdim , jap tak hai jaan da çok yakışıklı adam ya zaten karizma yıkılıyo kesin beğenirim :)

Bu arada Rab Ne Bana Di Jodi Rabbin birleştirdiği çift ya da Bizi Rab birleştirdi demek. Sende Rabbimi gördüm ise Rab Dikhta Hai.

Bu arada Rab Ne Bana Di Jodi Rabbin birleştirdiği çift ya da Bizi Rab birleştirdi demek. Sende Rabbimi gördüm ise Rab Dikhta Hai.
flimin türkçe ismin de öyle yazıyordu
Samar Anand'ın askerleriyiz..:KK53::KK53:
ne yalan söyliyim jap tak hai jaan beğenmedim sonunu güzel bağlayamışlar diğer kıza üzüldüm :) bugün hangisini izlesem ki :)

flimin türkçe ismin de öyle yazıyordu

ne yalan söyliyim jap tak hai jaan beğenmedim sonunu güzel bağlayamışlar diğer kıza üzüldüm :) bugün hangisini izlesem ki :)
Ne tarz seviyosun daha çok. Bi de izlemeyi sevdiğin hint oyuncular kimler?

Ne tarz seviyosun daha çok. Bi de izlemeyi sevdiğin hint oyuncular kimler?
Shahrukh Khan, aamir khan bi tek bunları tanıyorum ve hayranım desem yalan olmaz, aşk olur dram olur farketmez yani ayırt etmiyorum.

Hint filimlerine önyargımı Aamir Khan yıkmıştır.İlk "Her çocuk Özeldir" filmini izledim ve bu oyuncu kim diye ararken diğer filmlerinide izlemeye başladım.Ben Shahrukh Khan dan daha çok beğeniyorum Aamir Khanı.
1.P.K hint filimleri içinde izleyeceğiniz ilk film olsun.Hem çok eğlenceli hem çok hassas bir konu bu kadar güzel anlatılmış.
2.3 idiot (baş yapıtlardan biridir)
3.Fana
3.Dhoom 3
4.talash
5.GAnjini
6.rang de basanti

Shahrukh Khanın filimleirnden ise
1.kal ho naa ho
2.weer-zaara
3.Benim adım Khan
4.jab tak haı jaan

Sluumdog (milyoner)çok iyi bir film

Ben Aamir Hayranıyım.Shahrukh Khan nesi bilmiyorum bir yönü itiyor.Diğer

Hint filimlerine önyargımı Aamir Khan yıkmıştır.İlk "Her çocuk Özeldir" filmini izledim ve bu oyuncu kim diye ararken diğer filmlerinide izlemeye başladım.Ben Shahrukh Khan dan daha çok beğeniyorum Aamir Khanı.
1.P.K hint filimleri içinde izleyeceğiniz ilk film olsun.Hem çok eğlenceli hem çok hassas bir konu bu kadar güzel anlatılmış.
3.Fana
3.Dhoom 3
4.talash
5.GAnjini
6.rang de basanti

1.kal ho naa ho
2.weer-zaara
3.Benim adım Khan
4.jab tak haı jaan

Yazdıklarınızdan bir tek Rang de basanti yi izlemedim. Daha doğrusu yarıda bıraktım. Sonra devam ederim dedim ama elim bi türlü gitmedi. Tamamlamalı mıyım sizce? :KK64:

3.Fana
3.Dhoom 3
4.talash
5.GAnjini
6.rang de basanti

1.kal ho naa ho
2.weer-zaara
3.Benim adım Khan
4.jab tak haı jaan

Ben de shahrukh khan çok seviyorum bir de salman khan ı dövüş sahneleri ve de dansları beni çok mutlu ediyor sıkıntı atıyor insan

King Khan'ımızın bu filmini henüz izlemedim ama bu şarkıya ve klibe bayılıyorum. :KK71:İzlemeyen, bilmeyen ya da tekrar tekrar izlemek isteyenlere gelsin. :KK39:

hele bunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

pop on listemdekilerden bu da hint on listemden yani :KK70:

X