- 1 Temmuz 2009
- 5.742
- 5.909
konusu üzücü mü? stresli filmlere katlanamıyorum moralim sıfır oluyor daha çok mutlu son filmlere bakıyorum canmEvet, trailer ini ekliyorum.
Bilmiyorumki, ben de eger izleyip begenen varsa ona gore izlicemkonusu üzücü mü? stresli filmlere katlanamıyorum moralim sıfır oluyor daha çok mutlu son filmlere bakıyorum canm
Ben izlemedim canım bunu ama ilk sayfada ben ekledim izlediğim filmleri onlardan öneririm hepsi de çok güzeldi EK THA TIGER ı öneririm mesela çok güzeldi komedi istiyorsan 3 idiots u kesin izle çok gülersinBilmiyorumki, ben de eger izleyip begenen varsa ona gore izlicem
Tsk ederim canim, 3 idiots i izledim. Ama ilk tavsiye ettigin filmi izlemedim, onu izleyebilirim.Ben izlemedim canım bunu ama ilk sayfada ben ekledim izlediğim filmleri onlardan öneririm hepsi de çok güzeldi EK THA TIGER ı öneririm mesela çok güzeldi komedi istiyorsan 3 idiots u kesin izle çok gülersin
ders falan mı çalışıyorsun canım uyumamışsın benim de eşim nöbette ben de ders çalışıyordum gözüm yoruldu ara verdim korkudan uyuyamıyorum sabahlıyorum
o zaman onu izle canım salman khan ve katrina kaıfın filme beğeneceksindirTsk ederim canim, 3 idiots i izledim. Ama ilk tavsiye ettigin filmi izlemedim, onu izleyebilirim.
Benim de en sevdigim indian filmleri "my name is Khan" ve "her cocuk ozeldir".
Anladım canım ya ben evde tek olmaktan korkuyorum kendi kendime vesvese yapıyorum eşim nöbette olunca da sabahlıyorum uyuyamıyorum diye de kpss için ders çalışıyrum işte geçici nöbet sisteminde çalışacak tekrar gündüze birkaç aya dönecek o zaman rahatlarımYok canim burda saat aksam 10, amerikada yasiyorum ben. Sen neden korkuyorsun??
Ben bir kac yil yalniz yasadim, korkma hic birsey olmuyorAnladım canım ya ben evde tek olmaktan korkuyorum kendi kendime vesvese yapıyorum eşim nöbette olunca da sabahlıyorum uyuyamıyorum diye de kpss için ders çalışıyrum işte geçici nöbet sisteminde çalışacak tekrar gündüze birkaç aya dönecek o zaman rahatlarım
Vallaha canım küçüklükten beri çok korkağım baktım olmuyor mecbur dişimi sıkıyorum ışıklar açık televizyon falan açık öyle sabahlıyorum ders çalışmam için iyi oluyor en azından kpss yi kazanmak şart evde oturmaktan sıkıldım sen neden Amerikadasın canım iş için mi evlilik miBen bir kac yil yalniz yasadim, korkma hic birsey olmuyor
Vallaha canım küçüklükten beri çok korkağım baktım olmuyor mecbur dişimi sıkıyorum ışıklar açık televizyon falan açık öyle sabahlıyorum ders çalışmam için iyi oluyor en azından kpss yi kazanmak şart evde oturmaktan sıkıldım sen neden Amerikadasın canım iş için mi evlilik mi
işte buraya takılıyorum tv yi açık bırakıyorum canım o zaman üniversitede korkardım da giderdim arkadaşımın odasına gider onun odasında yatardım ...vesvese yaptığım için işe yaramıyordu bazen film şarkı falan şimdi dersle kendimi oyalıyorum canım bakalım inşallah tamamen korkum ortadan kalkar..Korktugunda sevdigin sarkilari dinle, rahatlarsin. Ben is/okul icin geldim. Sonra evlendim canim.
KPSS de basarilar dilerim, ins gonlunden gecen sonucu alirsin
işte buraya takılıyorum tv yi açık bırakıyorum canım o zaman üniversitede korkardım da giderdim arkadaşımın odasına gider onun odasında yatardım ...vesvese yaptığım için işe yaramıyordu bazen film şarkı falan şimdi dersle kendimi oyalıyorum canım bakalım inşallah tamamen korkum ortadan kalkar..
Oralarda havalar nasıl burada yine kış geldi inşallah atanırım eveteşime yardımcı olurum düğün borçlarında falan hem de evde oturmaktan kurtulurum
inşallah başarırım canım evet sabah oldu hava aydınlanmaya başladı bundan sonrası kolay uykuya da dalarım görüşürüz kibBenim oldugum yer 10 gundur falan yaz gibi, gunluk guneslik harika bir hava var! Ama onceden cok soguk yapmisti.
Insallah atanirsin canim, tekrar basarilar diliyorum. Ben cikiyorum, sonra gorusuruz hoscakal. Korkma hem sabah oldu orda
Ugly i izleyen var mi, tavsiye eder misiniz??
Henuz izlemedim, coook tesekkur ederim canimŞimdi izlemeye başladım. Dublajlı filmleri sevmiyorum ama altyazılı bulamadım. Mecbur dublajlı izlicem. Bitince yorum yaparım daha izlemediyseniz.
ek tha tıger ı izledin mi?Henuz izlemedim, coook tesekkur ederim canim