Hint Filmlerine Bayılıyorum Müzik ve Danslarına da....

Ben de çok seviyorum..Fırsat buldukça izliyorum..
Bir Hint, bir de Güney Kore.

Şu şarkı da çok güzel dinlee

Her gün 1 yeni Hint filmi izlemeye çalışıyorum. Eğer izleyemediysem o gün, eski sevdiğim filmlerin, en sevdiğim sahnelerini ve kliplerini izliyorum. Tekrar tekrar. Bağımlıyım vesselam

1 numaram tabiki King Khan Shahrukh Her filmi beni benden alıyor.
Onun yanı sıra filmlerini izlemekten keyif aldığım oyuncular;
Ranbir Kapoor
Shahid Kapoor
Aditya Roy Kapoor
Hrithrik Roshan
Depika Padukone
Abhishek Bachchan
Aishwarya Rai Bachchan
Kajol
Priyanka Chopra
Anushka Sharma
Boman İrani
Farhan Akhtar
ve daha bir sürü bir sürü

Salman khanın filmleri de çok güzeldir canım şiddetle tavsiye ederim

Onun filmlerini de izledim
Kick
Ek Tha Tiger
Bodyguıard
Kuck Kuch Hota Hai(konuk oyuncuydu)
Karan Arjun
Şimdilik bunları izledim. Hepsini de ayrı ayrı çok sevdim.

Dabangg serisini de izle o da çok güzel. Keyif alırsın

Ben eski izlediklerimi yeniden bir izleyeceğim boş zamanımda zaten izlediklerimin bir çoğunu ben de ekledim kpss de çalışmam lazım temizlik yaptım mutfağı temizledim dolapları duvarları sildim dolapları yeniden yerleştirdim öldüm öldüm

Benimde acaip ders çalışmam lazım ama kalkabilsem

Bu film de güzel ancak şarkı ve Ranbir Kapoor'un enerjisi mükemmel. İzlemeye doyamadıklarımdan sadece biri.

Aslında ben ranbir kaporun filmlerini hiç izlemedim. Sadece bir tane yarısına kadar izledim. Sonra sıkıldm ama buna bir bakayım :)

adını hatırlamıyorm ama katrina ile birlikte oynuyorlardı . Komediydi sanırsam ben çok komedi degil de romantik dram faln seviyorum o yuzden tamamlıyamadım herlde :)

Ajab Prem Ki Ghazab Kahani galiba. Romantik komedi tarzı filmleri var genelde Ranbir'in. Ben onları da sevdiğim için bu filmi de çok sevmiştim.
Ranbir'in en sevdiğim filmi Barfi (Aşkın dile ihtiyacı yoktur). O kadar güzel,sıcak, naif bi film ki nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Ranbir ve özellikle Priyanka Chopra'nın oyunculukları da mükemmel. Film ara ara sıkıcı ilerlese de sonunda iyi ki izledim ben bu filmi dedim.

Aklımda bulunsun merak ettim bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…