- 15 Mayıs 2024
- 125
- 20
- 34
- Konu Sahibi NadirCicek01
Sen onu etkile canımBen bu adam için daha ne yapabilirim bilmiyorum ki artık ben tükendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen onu etkile canımBen bu adam için daha ne yapabilirim bilmiyorum ki artık ben tükendim
Filmden etkilenip derken yani istek duyar anlamında dedim o devrede hemen siz girin ayy anlatabildim inşallahBütün filmlerin hepsi erotik içerikli hangi birini kapatacaksın bence filmden etkilenip yakınlık kurabilirsin eşinle anın tadını çıkarmaya bak kafanda kurup kendine stres yapma canım
Çok mantıklıFilmden etkilenip derken yani istek duyar anlamında dedim o devrede hemen siz girin ayy anlatabildim inşallah
Teşekkür ederim yorumunuz içinKendine Güvensizlikle ne alakasi var bu durumun kızlar? Bunu istememesi gayet normal. Boyle yazanlar eminim aldatılıyor o yüzden bu kadar rahatlar. Canım senin kizdigini bile bile bakması normal değil. Sorun sende değil eşinde
Rica ederim. Sen bu konuyu onunla ciddi bir sekilde konuş tavrini net bir sekilde koy. Yoksa devami gelirTeşekkür ederim yorumunuz için
Tavrımı ben en başında koydum o gün sadece denemek için sesimi çıkarmadım demekki ben bişey demeyince izliyormuşRica ederim. Sen bu konuyu onunla ciddi bir sekilde konuş tavrini net bir sekilde koy. Yoksa devami gelir
Evet gercekten sinir bozucu bo durumTavrımı ben en başında koydum o gün sadece denemek için sesimi çıkarmadım demekki ben bişey demeyince izliyormuş
O anda tepkinizi koyacaktnz o halde . Adamı birlikte film izlemekten sogutursunz yemin ediyorm ben olsam sizle birsy izlemem kasılıp duracagımaEvet öyle filmler çokca var ama kocam niye böyle şeyleri izlesin ki istemediğimi biliyor yani
sevişmeli açık saçık filmler izlemeyi sevmiyorum eşime de izletmem bir film açıyor bu ne diyorum yani bunu neden izliyosun bilmiyordum diyip kapatıyor yada fragmanında gördüğü halde izlemek istiyor artık sıkıldım bende geçen yine vizyonda olan bir filmi izleyelim dedi tamam dedik izliyorduk pavyonda kadınlar oynuyor erkeklerin boynundan öpmeler kadınların göğüslerini yakın çekimde göstermeler felan hiç sesimi çıkarmadım oturdum bende izledim gözüm bir yandan da kocamda oturdu rahat bir şekilde izledi istemem yan cebime koy gibi gözünü biraz yana kaydırdı sonra güzelce baktı. Demekki dedim içimden bu tür filmleri sorun eden ben mişim yani çokda hoşuna gider gibi izledi sorun ben miyim gerçekten gerek varmı böyle şeylere valla çok kötü oldum kafasını bile çevirmedi çok üzüldüm
Ama adam seviyor daha doğrusu sizin gibi onu rahatsız etmiyor demek ki
Bırakın da kasılsın yani bu güne kadar koydum zaten tepkimi bir kere denemek istedimO anda tepkinizi koyacaktnz o halde . Adamı birlikte film izlemekten sogutursunz yemin ediyorm ben olsam sizle birsy izlemem kasılıp duracagıma
Niye zor olsun evli adam bakmasın o zaman bende bakıyım ne anlamı var evliliğinHayat sizle zor bence.
Niye zor olsun evli adam bakmasın o zaman bende bakıyım ne anlamı var evliliğin
tv de oynayan hangi filmden bu kadar çekindiniz allah aşkına. keza dijitalle de öyle. en son cocukken kızarıyoduk öpüşme sevişme cıkınca. kaç yaşında insansınız. bir kadın bir erkeğin boynundan öperken izlemesini istememeniz çok aşırı abartı kusura bakmayın ama.
Ne saçma insanlarsınız ya çok bilmişlerBu tür şeylere tepki vermeyenler aldatılıyormuş öyle diyor en ilişki uzmanı evde kedi burda kaplan teyzeler
Sendeki rahatlığın kabak tadını görürsün ilerde o zaman sende öylesin ki normal karşılıyorsun sizin gibilerin evliliğinden şüphe ederim hep kendine çok güvenen bayanEvlilik nedir peki? TV yi atın balkondan aşağıya. Bence bu bildiğin tutuculuk ve baskı. Bu evliliklerde biryerden sonra kabak tadı verip patlıyor. Sizin durum hastalıklı kıskançlık. Dans eden insan bile sizi sinirlendiriyorsa ne eşinize ne kendinize güveniniz var. Ve dediğim gibi zor.
Üzülecek bir şey yok. Sen bakacağın zaman ya da baktığın zaman o bunu farkediyor mu.sevişmeli açık saçık filmler izlemeyi sevmiyorum eşime de izletmem bir film açıyor bu ne diyorum yani bunu neden izliyosun bilmiyordum diyip kapatıyor yada fragmanında gördüğü halde izlemek istiyor artık sıkıldım bende geçen yine vizyonda olan bir filmi izleyelim dedi tamam dedik izliyorduk pavyonda kadınlar oynuyor erkeklerin boynundan öpmeler kadınların göğüslerini yakın çekimde göstermeler felan hiç sesimi çıkarmadım oturdum bende izledim gözüm bir yandan da kocamda oturdu rahat bir şekilde izledi istemem yan cebime koy gibi gözünü biraz yana kaydırdı sonra güzelce baktı. Demekki dedim içimden bu tür filmleri sorun eden ben mişim yani çokda hoşuna gider gibi izledi sorun ben miyim gerçekten gerek varmı böyle şeylere valla çok kötü oldum kafasını bile çevirmedi çok üzüldüm
Ne saçma insanlarsınız ya çok bilmişler