Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzle izle hatta bütün öneri filmleri izle. Bayılıcaksın :)şuraya yorum atayım bulması kolay olsun yayınladıklarını tek tek izliycem :)
Güzelmiş benlik bu tamammdırİzlediğine pişman olmayacağını düşünüyorum.
Bu da konusu;
Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından yetiştirilen Barfi, sağır ve dilsiz olarak doğmuş; ancak hayat dolu ve son derece pozitif biri olarak büyümüştür. Aynı zamanda bir hayli haylaz bir genç olan Barfi'nin başı sık sık derde girmektedir. Yaşadığı şehre taşınan Shruti Ghosh isimli genç kadınla tanıştığında ise daha önce hiç karşılaşmadığı duygularla tanışmaya başlar. Barfi, üç ay içerisinde başka biriyle evlenecek olan Shruti'ye ilk görüşte vurulur, Shruti de zamanla ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Shruti, ailesi ve çevresi tarafından büyük tepkilere maruz kalır. Ailesi, kızlarının 'normal' biriyle evlenmesini ve 'normal' bir hayat sürmesini istemektedir ve bu birlikteliğin gerçekleşmesine izin vermeyecektir. Yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde Barfi'nin kalbinde başka biri vardır; Shruti içinse seçim yapma zamanıdır.
İzlemiştim paylaştığın zamanhadi benim yerimde bir daha izle bi kaç sayfa önce paylaşmıştım :)
Ayy valla dayanamadım çıkmadan izledim yine Hadi ben kaçıyorum canımm İyi geceleerr
İzle canım zaten izleyin diye ekledim hep arkadaşlar da ekledişuraya yorum atayım bulması kolay olsun yayınladıklarını tek tek izliycem :)
RAB NE BANA Dİ JODİ ayy az önce bitti ama gerçekten çok güzeldi ayy hayran oldum adama her gun bir hint flimi izliycem teşekkürler :)İzle canım zaten izleyin diye ekledim hep arkadaşlar da ekledi
evet ben de çok severim o filmi kendini sevdirmek için neler yapıyor demi ahhhRAB NE BANA Dİ JODİ ayy az önce bitti ama gerçekten çok güzeldi ayy hayran oldum adama her gun bir hint flimi izliycem teşekkürler :)