Hint Filmlerine Bayılıyorum Müzik ve Danslarına da....

şuraya yorum atayım bulması kolay olsun yayınladıklarını tek tek izliycem :)

İzlediğine pişman olmayacağını düşünüyorum.:KK24:
Bu da konusu;
Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından yetiştirilen Barfi, sağır ve dilsiz olarak doğmuş; ancak hayat dolu ve son derece pozitif biri olarak büyümüştür. Aynı zamanda bir hayli haylaz bir genç olan Barfi'nin başı sık sık derde girmektedir. Yaşadığı şehre taşınan Shruti Ghosh isimli genç kadınla tanıştığında ise daha önce hiç karşılaşmadığı duygularla tanışmaya başlar. Barfi, üç ay içerisinde başka biriyle evlenecek olan Shruti'ye ilk görüşte vurulur, Shruti de zamanla ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Shruti, ailesi ve çevresi tarafından büyük tepkilere maruz kalır. Ailesi, kızlarının 'normal' biriyle evlenmesini ve 'normal' bir hayat sürmesini istemektedir ve bu birlikteliğin gerçekleşmesine izin vermeyecektir. Yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde Barfi'nin kalbinde başka biri vardır; Shruti içinse seçim yapma zamanıdır.

İzlediğine pişman olmayacağını düşünüyorum.:KK24:
Bu da konusu;
Küçük yaşta annesini kaybeden ve babası tarafından yetiştirilen Barfi, sağır ve dilsiz olarak doğmuş; ancak hayat dolu ve son derece pozitif biri olarak büyümüştür. Aynı zamanda bir hayli haylaz bir genç olan Barfi'nin başı sık sık derde girmektedir. Yaşadığı şehre taşınan Shruti Ghosh isimli genç kadınla tanıştığında ise daha önce hiç karşılaşmadığı duygularla tanışmaya başlar. Barfi, üç ay içerisinde başka biriyle evlenecek olan Shruti'ye ilk görüşte vurulur, Shruti de zamanla ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ancak ortada büyük bir sorun vardır. Shruti, ailesi ve çevresi tarafından büyük tepkilere maruz kalır. Ailesi, kızlarının 'normal' biriyle evlenmesini ve 'normal' bir hayat sürmesini istemektedir ve bu birlikteliğin gerçekleşmesine izin vermeyecektir. Yıllar sonra yolları tekrar kesiştiğinde Barfi'nin kalbinde başka biri vardır; Shruti içinse seçim yapma zamanıdır.
Güzelmiş benlik bu tamammdır :confused:

Şu adamdaki enerjinin yüzde biri bende olsa daha ne isterim.:KK3:
Bu klip Shahrukh Khan hayranlarına gelsin. Filmlerinde ki şarkılarından kesitlerle yaptığı sahne performansı. Mükemmel, sen de bir King Khan hayranıysan hemen izleeee :confused:

Ama kotamm doluyo, Ne ettin seen :KK11:
Zaten ilk bu adamın oyunculuna hayran olmuştum , sonradan yerini salman aldı ama yine de severim performanslarını izlemiştim kaç kere :KK56:

Hele şu depikayla atışması yok mu dönüp dönüp izliyorum onu o kadar hoşuma gidiyo :)

Chennai Exprees i kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum bile. Gerisini sen düşün. :KK45:

hadi benim yerimde bir daha izle :KK70: bi kaç sayfa önce paylaşmıştım :)

Ayy valla dayanamadım çıkmadan izledim yine :confused: Hadi ben kaçıyorum canımm İyi geceleerr :KK8:

Offf Jab Tak Hai Jaan.... Binbaşı Samar Anand :KK17::KK17::KK53:
jab-tak7.jpg

jab-tak-hai-jaan-new-lwp-120229-2-s-307x512.jpg

Şunlarıda begeniyim snra gidiyorummmm :cool:

RAB NE BANA Dİ JODİ ayy az önce bitti ama gerçekten çok güzeldi ayy hayran oldum adama her gun bir hint flimi izliycem teşekkürler :)
evet ben de çok severim o filmi kendini sevdirmek için neler yapıyor demi ahhh

X