Hint Filmi Severler

ben de çok merak ediyordum yaparsan nasıl olduğunu yazarsın talım bi de hakikaten nohut ununu nerden bulabiliriz acaba :44:

yaa tarife göre yaptım ama top top olmadı benimki.sıka sıka zorla yaptım.sanki ölçülerini tutturamadım.gramla neden yazıyorlarsa alalalaa söylene kaç bardak un,yağ olacak diye.neyse tadına da iftarda bakacağım artık

Son düzenleme:

tadını eşimle beğendik.sadece kıvamında sıkıntım var.un helvası gibi olmalıydı.ancak o şekilde şekil alır.izlediğim videolardan bunu anladım.ama onlar tamamen tereyağ ile o kıvamı veriyorlar.bir ara yine deneyeceğim.belki siz başarılı olursunuz.ama mümkünse birkaç video izleyerek yapın derim.ben yaptıktan sonra izledim.bir işe yaramadı :26:

bugün tekrar basen ladoo denemeyi düşünüyorum.Hava geçirmez bir kap içinde oda sıcaklığında en fazla 3 hafta,buzdolabında ise 2 ay kalabiliyormuş :) Yapmayı başarsam gerçekten vazgeçilmez atıştırmalık olacak sabah sabah basen ladoo yapan bir sürü yabancı site buldum

Son düzenleme:
bugün tekrar besan ladoo yaptım.önce yaptım sonra yaptığımı beğenmeyip tekrar tencereye aldım.yapılmış şeyi bozup tekrar yaptım anlayacağınız.tadı güzeldi.saray helvası tadına benziyor.içine üzüm de ekledim.daha güzel oldu.yahu bir film izledim.neler yaptım.
bu filmi Türkiye'de vizyona koysunlar.çıkışta da besan badoo satan bir stand koysalar,kapış kapış gider.filme ladoo da damgasını vuruyor çünkü

işte ikinci acemi denemem,görüntüsü ilkine göre daha iyi olan besan ladoom

filmi izledim.hayat dolu,zeki çocuğu :) kimi çocuklar fırsatları beklerler ama kimileri fırsatları kendileri ortaya çıkarırlar.

filmlerde artık yiyecek içecek daha çok ilgimi çekmeye başladı.Baharatlı bir içecek olan Masala Chai-Hint Çayı ilgimi çekti.Sanırım bunu da deneyeceğim

Amir Khan Talaash filmini izledim dün.Sizlere de öneririm kızlar.Çok beğenerek izledim.Dram,suç,gizem içerikleri var filmde.Filmde zaten Amir Khan varsa da fazla düşünmeye gerek yok aslında

3 Idiots çok güzeldi. Eğer buna benzer önerileriniz olursa izlemek isterim. Var mı önerisi olaann??

Kısa bir süredir izliyorum ben de bollywood filmlerini.. hint kültürünü sevmeye başladım.. filmleri aynı bizim eski yeşilçam filmlerimiz gibi :) ahhh Aamir Khan ahhhh :) türkiyeye gelecekmiş bir süre içinde :) film çekmeye antepe :)

3 idiots tan sonra türeyen kusura bakmayın ama abuk subuk bir kitle var bir de demiyorlar mı 'önceden sevmezdim' 'aamir khan'ınkilerden ötürü sevmeye başladım' arkadaşımız sanki avara huu'dan sitelerdeki 'komik dans' 'komik aksiyon' un dışında hint filmi izlemiş gibi önceden sevmezdim diyor hani izledi, gördü, tarttı o yorumu bu. önceden neler yapıldığını bilmeden sanki bollywood'u aamir khan değiştirmiş gibi yorum yapıyor. densizlikten başka bir şey değil bu. en sevdiğim ikinci oyuncu olan aamir khan dan bu arkadaşlar yüzünden soğumaya başladım..

canım haklı olabilirsin ama şu da bir gerçekki kendi adıma söyleyeyim hint filmlerinin karışık,gürültülü bir imajı vardı ben de.öyle oturup izlememiştim baştan sona ama rast geldiğimde de geçerdim.sevdiğim bir arkadaşın tavsiyesiydi Aamir Khan Fana filmi.bir bakış açısı oluşturdu.ee kiminle sevmişsen onunkileri önce araştırıyorsun.önayak oluyor.tabi sonra Aamir Khan da yetmemeye başlıyor ki şuan bu şekildeyim.farklılarını araştırmaya başlıyorsun.farklı oyuncuların filmleri de hoşuna gidiyor.sonra Hint filmlerinin kimisinin gerçekten de iyi olduğu kanısına varıyorsun.Mesela Shahrukh Khan ın chalte chalte diye bir filmi vardı ilk o filmini izlemiştim ve bana karışık tuhaf bir film gelmişti.Adamın diğer filmlerini izlemek istememiştim taki Don filmini izleyene kadar.Adam biran da gönlümdeki Aamir Khan'ın saltanatına kondu. Jab Tak Hai Jaan filmi ile karizmasına diyecek laf kalmadı.Oyuncular da her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar ve sinema da gelişiyor.Geliştikçe daha beğenilen filmler ortaya çıkıyor.Aamir Khan belki gelişim ve değişim yönünden bir zamanlar diğer oyunculara göre önde olduğu için ilk akla o geliyordu.Ama şuan Hint sineması diyince aklıma sadece Aamir Khan gelmiyor.Ama Hint sinemasını tanıyışım Aamir Khanla olmuştu bu da bir gerçek.Hint sinemasında şuan gayet güzel oyuncular ve filmler var.önceki eşitsiz ortam dengelendi diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hint filmlerine bayiliyorum helede o filmlerdeki ask masallarina bircok hint filmi izledim ve nekadar izlersem izleyeyim hic bikmiyorum.
Baktigim bazi hint filmleri:
1. Kuch kuch hota hai
2. Kabhi khushi kabhi gham
3. Chalte chalte
4. Kal ho naa ho
5. Jab tak hai jaan
6. Rab bana di jodi
7. Dilwale dulhaniya lejayenge
8. Devdas
9. Dhoom
10. My name is khan
11. Mausam
12. Vivah
13. Main hoon naa
14. Mohabbatein
15. Dil karishta

Daha cok fil izledim fakat simdi hepsi aklima gelmiyor. En cok shah rukh khan' in filmlerini seviyorum <3

ayy bende çook severim birçoğunuda izlemişimdir eskiler hariç :)
enn ağladığım kal ho naa ho,ghajini,veer zaara ve jab tak hai jaan
aksiyon vurdulu kırdılı film sevenler salman khan'ın dabangg-1 ve 2 yi,ayrıca wanted ve bodyguard filmlerini kaçırmayın
şöyle birazda eğlenceli olsun dyosanız mere brother ki
dulhan ,3 idiots kesinlikle tavsiyemdir
aah aamir khan&salman khan sen olmazsan ne anlamı kalır bunların

Rab Ne Bana Di Jodi

bu film çok komik ya kesinlikle tavsiye ederim
ilk 10-20 dakkası durağan ama sonradan çok eğlenceli oluyo

Kal ho naa ho en son izlediğim Hint filmi bir kaç gün etkisi sürdü nasıll bir film anlatılmaz yani izlenilmesi şart.Çok ağlattı beni.

Kal ho naa ho'yu merak ettim.
Bir ara buradaki önerilerin hepsini gözden geçirip izlemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…