Hint Filmi Severler

Bollywood filmleri benim hayatımın en değerli parçalarından biri hint filmi izlemek çok özel benim için merakla izleyip farklı duygular hissettiriyor çok ama çok seviyorum taaa 12 yaşımdan beri ilgi duyarım şimdi 30 yaşındayım.yıllardır hiç bıkmadan usanmadan izlerim...

rab ne bana jodi çok güzel bi film kızlar çok eğlenceli.
şarkılar müzikler filan da çok hoş.
hiç sıkılmıyosunuz izlerken.

evett o da benim en beğendim srk filmi..
en beğendiğim oyuncu Shahrukh Khan bayılıyorum ona zaten cok düzenli bir hayatı varmış bugun baya bi araştırdım..
bir de kajol var.. Srk a en yakışan kadın bence

ben kabhi khushi kabhie gham ı öneririm size en etkilendiklerim arasında, çok sıcak bir filmdi.

teşekkürler
ben sadece my name is khan ve bu filmini izledim ikisi de çok hoştu
amir khan ın filmlerini de beğeniyorum ben
toplumsal mesaj da veriyo genelde

Eğer izlemediyseniz ve aşkı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız Kal Ho Na Ho ve Veer Zaara yı şiddetle öneririm
King Khan ımızın mükemmel filmlerinden 2 si de

Eğer izlemediyseniz ve aşkı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız Kal Ho Na Ho ve Veer Zaara yı şiddetle öneririm
King Khan ımızın mükemmel filmlerinden 2 si de

heyooo bunlar da listeye alındı
1 aylık film var sırayla izleriz artık hafta da 1 film

teşekkürler canım

heyooo bunlar da listeye alındı
1 aylık film var sırayla izleriz artık hafta da 1 film

teşekkürler canım
O zaman iki tane daha ekle listene. Profil fotondan anladığım kadarıyla sende SRKAJOL cüsün.
İkisinin harikalar yarattığı Dilwale Dulhania Le Jayenge ve Kuch Kuch Hota Hai.
Keyifli seyirler.

O zaman iki tane daha ekle listene. Profil fotondan anladığım kadarıyla sende SRKAJOL cüsün.
İkisinin harikalar yarattığı Dilwale Dulhania Le Jayenge ve Kuch Kuch Hota Hai.
Keyifli seyirler.

kajolu da seviyorum ama shk için izliyorum filmleri :)
bu hafta dilwale olanı seyredeceğiz tavsiyelerin için teşekkür ederim..

Benn benn :)) 3 aptal, yerdeki yıldızlar, dhoom3, fanaa, benim adım khan veeee en son izlediğim p.k :)) aay bu p.k' yi kesinlikle izlemelisiniz yaa çok güzel bi film :))

Merhabalar,

Forumda böyle konu olduğundan haberim yoktu. Ben genel olarak Hint kültürünü çok seviyorum, müzikleri, filmleri, kıyafetleri, yemekleri, dansları... her bir şeyleri çok eğlenceli geliyor bana. Sabah mesela hazırlanırken genelde Hintçe şarkılar dinliyorum, acayip eğlenceli oluyor, bir yandan giyin bir yandan dans et

En sevdiğim Hint filmi diye bir ayırım yapamıyorum. Ama mutlaka izlenmesi gerektiğini düşündüğüm 3 Hint filmi var ( Çok düşündüm yalnız hangilerini seçsem diye) ;

1- 3 İdiots
2- Barfi
3- My Name's Khan

Tabii bir sürü var başka, ama bu 3'ünün yeri bir ayrı. Karıştırayım bakayım şimdi topiği izlemediğim vardır kesin, hazır hafta sonu da gelmiş izleyeyim.

Hint filmi severler, bu filmi izlediniz mi?
Ugly, 2015 filmi
Sizin yorumlariniza gore izlicem ya da izlemicem

Aamir khanın sıkı bir hayranıyım

en sevdiğim filmleri

fanaa

3idiots

Pk

ghajini

dhoom3

hayatımda ne çok etkilendiğim film fanaa mutlaka izleyin aamir khan candır :)

"Kabhi Khushi Kabhie Gham"Shahrukh Khan'ın izlediğim ilk filmi eski bir film ama hem hüzünlenip hem de neşelenmek isteyenler için çok güzel...
Bu filmlerin hepsini keyifle izledim, tavsiye tavsiye ederim:)
My name is Khan
Chennai Express
Om Shanti Om
Veer-Zaara
Paheli
Jab Tak Hai Jaan
Happy New Year
Lunchbox
Queen
PK
3İdiots
Ramaıya Vastavaıya
Daawat
R.Rajkumar ( Aksiyon)

Aamir Khan filmleri, shahrukh khan filmleri, salman khan filmleri, hint dizileri, hint şarkıları, hint yemekleri vs. vs. vs. Her birine bayılıyorum yaa... Apayrı çok başka renkli kültürleri var. İnsan doyamıyor :)

Bu arada
reklama girer mi bilmiyorum ama adam kazanç elde etmediği için olmaz sanırım
.... dan izliyorum, diğer siteler gibi her köşeden reklam fışkırmıyor. Rahatça izleyebiliyorsun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…