Farklı kültürlerin filmlerini izlemeyi seviyorum.Kore filmlerindeki sevgiyi izledikten sonra yine de bir soğukluk gördüm,çok eğlenceli değildi,katmerli gelmiyordu,bize birşeyler benzemiyordu.Arkadaşımın tavsiyesi ile Hint filmlerine merak saldım.İlk izlediğim film "Fanaa" idi.Aşk nasıl da şiirsel anlatılıyordu.
Başrol oyuncusu Aamir Khan dikkatimi çekti sonrasında
öğrenciliğin iyi kötü yanlarını,hayallerinin peşinden gitme mesajını çok güzel işledikleri başrol oyuncusu Aamir Khan'ın "3 idiots" filmi
derken Aamir Khan'a iyice aşık olmaya başladım
Başka ne filmi var diye araştırırken oscarlı bir filmi
Bireysel farklılıklarıyla çocukların hepsi özeldir.Disleksi hastalığını konu olan "Her çocuk özeldir" filmini izledim.
bu 2 film izledim ve çok beğendim çünkü izlediğim filmlerin içinde mesajları çok anlamlı izledikten sonra düşünmenizi sğlıyor
Mumbay’da yaşayan Sid Mehra, babasının sözleriyle söylemek gerekirse küstah ve şımarık bir çocuktur. Tüm giderlerini karşılayan ve kredi kartı faturalarını ödeyen anne ve babasıyla birlikte yaşamaktadır. Üniversite finallerinden sonra, babasının iş yerinde çalışmaya başlar ama ancak bir hafta dayanabilir. Mezuniyet partisinde, Calcutta’dan gelmiş olan Aisha ile tanışır. Sid Mehra ona şehri gezdirir ve bir daire tutmasına yardımcı olur. Arkadaşlıktan daha fazlasını istediğini belirtir ancak Aisha bunu reddeder çünkü Sid hırslı biri değildir. Aisha’nın sözleri, sınav sonuçları, ebeveynleriyle yüzleşmesi, arkadaşlarından kopması Sid’in uyanmasını sağlayacak mıdır?
izledim, sevdim beğendim..vakit kaybı değil kesinlikle
vurdumduymaz biri olan Sid'in yavaş yavaş hayatını olumlu yönde değiştirmesini anlatıyor
izleyince bende nedense kalkıp ders çalışma isteği uyandırdı
Ranbiiiirrr
çok şükür haftalar sonra bir film tavsiyesi görmek mutlu etti :) en kısa zamanda izleyeceğim.teşekkür ederim
jab tak hai jaan izlenecek filmler arasında olmalı
ANJAANA ANJAANİ
Ranbir Kapoor hayranı oldum Barfi ile birlikte
yine Barfideki kız partneri olmuş
ben beğendim çok zevk aldım izlerken
iki yabancı hakkında bir hikaye ... ikiside birbirinden başka ... İki kişi her yerde karşılaşabilir. Düz bir ATM önünde kuyrukta beklerken, yağmurlu bir New York öğleden sonra bir takside, deniz içinde derin dalış yaparken, Taj Mahal önündeki o ünlü bankta, bir depremin ortasında ya da pramitlerin gölgesinde.. Sen en sıradan olaylarla biriyle karşılaşabilirsin. Akash ve Kiara da birbirleriyle karşılaştı! Ancak bu karşılaşma diğer karşılaşmalardan biraz sıra dışı.. Ancak ne olur? Yabancı olarak karşılaşan iki insan yine yabanci olarak kalmak isterse? Aynı başladıkları gibi iki yabanci. Bu iki yabancının hikayesi bir keşif yolculuğu. Tam aşık olmak fırsatı verilmiş iki insanın Sonrası acı ve neşe, komik ve aksiliklerle dolu hikayesi.. Ama sonra hayat her zamanki gibi acımasız davranıp onları zor bir karar vermek zorunda bırakıyor.. İkili geçirdikleri güzel günlerin anılarıyla birbirinden ayrılıyor. Onlar gerçek hayata yenik düşüp ayrıldı yine iki yabancı olarak. Ama iki yabancı arasında üstü örtülü bir aşk bu kadar garip olabilir mi? Hala bir şansları var mı?Bütün her şeylerini geride bırakmaya değer mi? Yoksa onları bu noktaya getiren şey aşklarının bir sonu yoksa bir baslangıcı mı?
Jab Tak Hai Jaan filmindeki Heer adlı şarkının melodisinin güzelliğini bir dinleyin derim
[video=youtube;tAdaW7xTr_Y]http://www.youtube.com/watch?v=tAdaW7xTr_Y[/video]