- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
hoşgeldinizsizin de güzel film paylaşımlarınızı bekliyoruz
Eki Görüntüle 738983
sadece hint değil izlediğim diğer filmler içinde de en beğendiklerimdendir.
iki kardeş ve onların kız arkadaşının çocukluklarından başlayarak hikayelerini anlatıyor.
hindistanın tarihi ve sosyal yapısı hakkında da az çok bilgi veren bir film olması güzel.
herkese tavsiye ederim
talaash bana göre 2 dev ismin muhteşem filmi. Aamir Khan ve Kareena Kapoor oynuyor. Aamir Khan'ın her filmi gibi harika...
Eki Görüntüle 738955
jab tak hai jaan'da hint filminin diğer devi Shahrukh Khan oynuyor şahane bir film olduğunu söylememe gerek yok sanırım
Eki Görüntüle 738963
abd-ingiltere-hindistan karışımı bir film, ben salt hindistan yapımı olan filmler kadar bayılmadım ama çok eğlenceli
Eki Görüntüle 738976
english vinglish... bu kadının hikayesi beni çok etkilemiştibence mutlaka izlemelisiniz
Eki Görüntüle 738973
fazla vaktiniz yoksa ve hint filmi izlemek istiyorsanı "i am kalam"ı mutlaka izleyin derim 80 dakikalık bir film. spoiler vermek istemediğim için filmlerle ilgili bişey demiyorum kızlari am kalam'da bir çocuğun kalbinin ve sevgisinin sonsuzluğun göreceksiniz. o benim küçük kahramanım
Eki Görüntüle 738975
madem ranbir'i tanıdığın ilk filmdi.ben de "barfi" filmini izlemelisin diyorum.favorilerin arasında en üst sırada olacaktır hem de içinde ranbir vaarrr
english vinglish... bu kadının hikayesi beni çok etkilemiştibence mutlaka izlemelisiniz
Eki Görüntüle 738973