canım haklı olabilirsin ama şu da bir gerçekki kendi adıma söyleyeyim hint filmlerinin karışık,gürültülü bir imajı vardı ben de.öyle oturup izlememiştim baştan sona ama rast geldiğimde de geçerdim.sevdiğim bir arkadaşın tavsiyesiydi Aamir Khan Fana filmi.bir bakış açısı oluşturdu.ee kiminle sevmişsen onunkileri önce araştırıyorsun.önayak oluyor.tabi sonra Aamir Khan da yetmemeye başlıyor ki şuan bu şekildeyim.farklılarını araştırmaya başlıyorsun.farklı oyuncuların filmleri de hoşuna gidiyor.sonra Hint filmlerinin kimisinin gerçekten de iyi olduğu kanısına varıyorsun.Mesela Shahrukh Khan ın chalte chalte diye bir filmi vardı ilk o filmini izlemiştim ve bana karışık tuhaf bir film gelmişti.Adamın diğer filmlerini izlemek istememiştim taki Don filmini izleyene kadar.Adam biran da gönlümdeki Aamir Khan'ın saltanatına kondu. Jab Tak Hai Jaan filmi ile karizmasına diyecek laf kalmadı.Oyuncular da her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar ve sinema da gelişiyor.Geliştikçe daha beğenilen filmler ortaya çıkıyor.Aamir Khan belki gelişim ve değişim yönünden bir zamanlar diğer oyunculara göre önde olduğu için ilk akla o geliyordu.Ama şuan Hint sineması diyince aklıma sadece Aamir Khan gelmiyor.Ama Hint sinemasını tanıyışım Aamir Khanla olmuştu bu da bir gerçek.Hint sinemasında şuan gayet güzel oyuncular ve filmler var.önceki eşitsiz ortam dengelendi diye düşünüyorum.
izlemdiyseniz don1 ve don2 yi mutlaka izleeeHint filmlerine bayiliyorum helede o filmlerdeki ask masallarinabircok hint filmi izledim ve nekadar izlersem izleyeyim hic bikmiyorum.
Baktigim bazi hint filmleri:
1. Kuch kuch hota hai
2. Kabhi khushi kabhi gham
3. Chalte chalte
4. Kal ho naa ho
5. Jab tak hai jaan
6. Rab bana di jodi
7. Dilwale dulhaniya lejayenge
8. Devdas
9. Dhoom
10. My name is khan
11. Mausam
12. Vivah
13. Main hoon naa
14. Mohabbatein
15. Dil karishta
Daha cok fil izledim fakat simdi hepsi aklima gelmiyor. En cok shah rukh khan' in filmlerini seviyorum <3
Film konularında filmin sonunda keşke sevdiğini vurmasaydı yazmıyor. Fanaa filmini ben izlemedim ama eksik olmayın ki (!) yazdığınızla sonunu öğrendim. Filmler hakkında yazı yazarken dikkat edin biraz. İnsanların izleme zevkini yok ediyorsunuz
3 idiots'tan sonra Aamir Khan filmlerinden devam ediyorum ben de
Ama sanırım ilk izlediğim Hint filmi Milyoner'di.
Ghajini'yi izlediğimde de saatlerce ağlamıştım.
Duygusal bir güne denk gelmişti bir de.
Kimisi daha adını duyunca "iyy Hint filmi mi izliyorsun, hiiç sevmem" deyip ön yargılı davranıyor ama keşke bir oturup da izleseler.
Ben seviyorum Hint filmlerini ve herkese öneriyorum da.
Shah Rukh Khan nam-ı diğer King Khan efsane yaa resmen. Hemen hemen her filminde bambaşka bi oyunculuk.Bi bakıyosun çirkinlikten ölüyor bi bakıyosun dünyanın en karizma adamı. İzlemeye doyamıyorum kendisini. Son olarak Happy new year filmi vizyona girdi. Altyazı henüz yok. Dayanamadım altyazısız izledim. Bu şekilde bile keyif aldım. Gerisini siz düşünün
yaaaa
bizde üst komsumuzla taktık hint filmlerini her cuma izlemeye calişiyoruz bir tane.
benim favorim erkeklerden salman khan kadınlardan katrina kaif...
komsu abla dedi, bir film buldum salman yok ama katrina var. neyse oturduk fragmanı izledik.. dedim yok izlemeyelim bu adam çirkin hiç yakışmamış elektrik alamadim filan... sonra oturduk izledik.. lan adam ilk saniye de bana bir karizmatik bir yakısıklı gelmeye başladı aman Allahım...
Jab tak hai jaani izledik... bayıldım resmen
Ama o filmden 2 film çıkarmış tam 3 saat sürdü
bundan sonra amir khanın bi filmini izlicez onu da bir görelim..
Yaaa zaten Jab Tak Hai Jaan da binbaşı olduğu kısımlarda ki o sakallı hali yok muhele bide gözlük takınca
Salman Khan'ında izledim bi kaç filmini o da fena değil.
Eğer Shah Rukh Khan'ın ''Rab Ne Bana Di Jodi'' filmini izlemediysen öneririm. Jab Tak Hai Jaan'da ki Akira yani Anushka Sharma baş kadın oyuncu. Herkeste aynı etkiyi bırakmaz belki ama benim şu sıralar en sevdiğim ve bazı sahnelerini tekrar tekrar izlediğim bi film.
Aamir Khan'ın hangi filmini izleyeceksiniz?
Aaa inanmicaksin belki ama emine abla (film izlediğimiz komsumuz) biraz önce bana whatsap dan yazdı.. bizim basrollerin bir filmi varmış (rab ne bana di jodi) çok güzele benziyo onu izleyellim dedi. müziklerini yolladı. bende izlicem merak ettim. Muhtemelen de bu cuma bu filmi seyrederiz.
Aamir Khan'ı hiç izlemedik. hangi filmini önerirsin canım?
Müzikleri zaten ayrı bi güzel. Hatta bi tanesini telefon müziğim yaptım
Aamir Khan'ın en sevilen filmi ''3 İdiots''. Hatta Türkiye deki Aamir fanlarının çoğu bu filmle hayranı olmuştur.
Onun dışında benim sevdiğim Ghajini,Talaash ve Taare Zameen Par var.