Hint Filmi Severler

Shahrukh Khan 'ın Benim Adım Khan ,Chalte Chalte ve Asla Elveda Deme'yi izledim .Başka tavsiyesi olan var mı?

Selamlar, daha onceki sayfalarda tavsiye edildi mi bilmiyorum ama 3 idiots filmi gerçekten cokk guzel bir film... =)

3 idiots, Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da, Ghajini, Taare Zameen Par, Fanaa . Aamir Khan'ın filmlerine bayılıyorum. :)

mere brother ki dulkan çok eğlenceli tavsiye ederim

ayrıca her çocuk özeldir diye bi film var aamir khan oynuyodu çok beğendim ve etkilendim mutlaka izleyin

3 idiots, Lagaan: Evvel Zaman İçinde Hindistan'da, Ghajini, Taare Zameen Par, Fanaa . Aamir Khan'ın filmlerine bayılıyorum. :)

aynenn yaa süper süper süper... tek kelime ile..

izlemek isteyen varsa 3 idiots, taare zamen par, ve ghajiniyi hemen izlesinler..tüm aamir khan filmlerini izlicem inşşş

Konu nun her sayfasını okudum ben nasıl görmemiştim şimdiye dek. ?
Yaklaşık 10 gündür deli gibi hint filmi izliyorum 2 çocuk annesiyim bi gün evde sıkıldım dedim bi film izliyim romantik film yazdım tesadüfen jism 2 diye bi film geldi ve ben izlemeyer başladım. C8k sade bir aşk filmi beni içine aldi film zaman nasıl geçti anlamadım ve orda biri vardı çok etkilendim randeep hooda daha sonra hergün bir film izlemek icin zaman kolladim kendime en iyi filmleri bulmak icin. Bu konuda geçen filmlerin hiçbirini izlemedim ama ne çok şey kaybetmisim meğer genelde online olarak izliyorum yorumlara ve izlenme sayısına bakarak... simdi en çok etkilendiğim filmleri yazayım size belki faydam olur ve en kısa zamanda burada adı geçen su 1.65 lik yakışıklı beyin filmlerinide izliycem...

İlk olarak jism 2 yi izledim ve herşey böyle başladı biraz erotik sahneleri olan bir aşk filmi çok sevdim ama ben muzikler falan çok etkiledi beni yemek yaparken falan tableti onume koyup youtube dan açıp dinliyorum

Daha sonra bir film izledim ki ordada bi yakışıklı var adını bilmiyorum ama çok ağlattı beni şarkıları falan mükemmel adı aashiqui 2 alkol bağımlısı bi star ve masum bir kızin askı çok güzel bununda izleyin lütfen

Sonra tehlikeli aşk diye bir film izledim meksika da las vegasta gecen sahneler var cok guzel aksiyon var aşk var fena değil sanki gercek hollywood filmi izledim

ilk filmimden hayran kaldigim randeep hooda nin bir filmini daha izledim heroine orta şekerli ama şaşalı gösterişli bir film

daha sonra Guzaarish diyebilir film ac tim aman allahım suan ben bir kitap okuyorum bitmek üzere hint filmlerinden fırsat kalırsa :) jojo moyes senden once ben son 50 sayfa aglamaktan okuyamadigim bölüm lar oldu bu ı filminde aynı konuyu işlemiş çok az farkliliklarr var bu filimde beni ağlattı çatıdan su damlayan bölümu cok içimi acitti mükemmel film bundua izlemeyenler izlesin tekrar tekrar izlenir

Şimdilik bu kadar geldi aklıma burda paylaşılan bütün filmleri izliycem

Beklediğim bi film var randeep hooda icin şubatta fragmani 7izleyin derim bi higway adı

Ben çok eski filmleri sevmiyorum ya yeni olacak aşk olacak

Devamı gelecek

Son düzenleme:
Life of pi yani pi nin yasami nasıl unuturum mukemmel ötesi bir film macera filmi kesinlikle hemen izlemelisiniz hd olarak mümkünse film denizin ortasında geçiyor ilk 10 dk kadar hint insanları falan var biraz dans sonrası müthiş ben digiturk te izledim zaten oscar ödülü var

Konu nun her sayfasını okudum ben nasıl görmemiştim şimdiye dek. ?
Yaklaşık 10 gündür deli gibi hint filmi izliyorum 2 çocuk annesiyim bi gün evde sıkıldım dedim bi film izliyim romantik film yazdım tesadüfen jism 2 diye bi film geldi ve ben izlemeyer başladım. C8k sade bir aşk filmi beni içine aldi film zaman nasıl geçti anlamadım ve orda biri vardı çok etkilendim randeep hooda daha sonra hergün bir film izlemek icin zaman kolladim kendime en iyi filmleri bulmak icin. Bu konuda geçen filmlerin hiçbirini izlemedim ama ne çok şey kaybetmisim meğer genelde online olarak izliyorum yorumlara ve izlenme sayısına bakarak... simdi en çok etkilendiğim filmleri yazayım size belki faydam olur ve en kısa zamanda burada adı geçen su 1.65 lik yakışıklı beyin filmlerinide izliycem...

İlk olarak jism 2 yi izledim ve herşey böyle başladı biraz erotik sahneleri olan bir aşk filmi çok sevdim ama ben muzikler falan çok etkiledi beni yemek yaparken falan tableti onume koyup youtube dan açıp dinliyorum

Daha sonra bir film izledim ki ordada bi yakışıklı var adını bilmiyorum ama çok ağlattı beni şarkıları falan mükemmel adı aashiqui 2 alkol bağımlısı bi star ve masum bir kızin askı çok güzel bununda izleyin lütfen

Sonra tehlikeli aşk diye bir film izledim meksika da las vegasta gecen sahneler var cok guzel aksiyon var aşk var fena değil sanki gercek hollywood filmi izledim

ilk filmimden hayran kaldigim randeep hooda nin bir filmini daha izledim heroine orta şekerli ama şaşalı gösterişli bir film

daha sonra Guzaarish diyebilir film ac tim aman allahım suan ben bir kitap okuyorum bitmek üzere hint filmlerinden fırsat kalırsa :) jojo moyes senden once ben son 50 sayfa aglamaktan okuyamadigim bölüm lar oldu bu ı filminde aynı konuyu işlemiş çok az farkliliklarr var bu filimde beni ağlattı çatıdan su damlayan bölümu cok içimi acitti mükemmel film bundua izlemeyenler izlesin tekrar tekrar izlenir

Şimdilik bu kadar geldi aklıma burda paylaşılan bütün filmleri izliycem

Beklediğim bi film var randeep hooda icin şubatta fragmani 7izleyin derim bi higway adı

Ben çok eski filmleri sevmiyorum ya yeni olacak aşk olacak

Devamı gelecek

randeep hooda mı? hiç duymamıştım :44: şimdi google görsellerden baktım da bayağı yakışıklı birisiymiş :KK9: demekki Hint filmlerinde ilk izlediğimiz oyuncunun etkisi uzun süre aklımızdan gitmiyor.Aamir Khan'I görünce bu ne yakışıklılık demiştim.senin oyuncu da ek yakışıklıymış :KK9: söylediğin filmleri izlicem.Hint filmlerinin tadı hep farklı.uzun zamandır da izlememiştim.paylaşımlarını ve yorumlarını bekliyorum canım :KK54:

My name iş khan cumartesi trt 1 de oynuyordu benim misafirlerim vardı kaydet tuşuna bastım ama sonra kaydetmemis okadar üzüldüm ki o gece ghajini izledim bu nasıl bir filmdir mükemmel şarkılar falan kalpanayi yolda görsem saygı duruşuna gecicem :KK66: bugün bidaha izledim

Şimdi ilk fırsatta fanaa yi izliycem sanırım oda aşk filmi

Ben randeep hooda hayranı oldugumu yazmıştım higway filmi şubatta geliyor fragmanini izleyin derim bi

Fanaa yı da izledim güzeldi ghajini de daha etkilenmiştim aslında

Ben 1- 2 film indirmek istiyorum öğrenebileceğiniz bir site varmidir

Aamir khanin son filmi Dhoom 3 fragmani izleyen varmı klipleri muthis çığır acmis adam resmen

Ben bayılırım hint filmlerine son izlediklerimden en çok beğendiğim "BARFİ " kendine özgü senaryosu oyuncuların performansı ve tabiki yönetmenin başarısı çok iyidi :)

Gecen sene sinemalara giren chennai express filmi izleyen oldumu? Ben daha yeni izledim ama okadar cok begenmedim...

Gecen sene sinemalara giren chennai express filmi izleyen oldumu? Ben daha yeni izledim ama okadar cok begenmedim...

Inan bende beğenmedim yaa sonu ne sacma bitti oyle ya bu adami arkadaslari hic merak etmedimi yada mesela yasadiklari bir ruya olsa ve trende uyansa daha cok severdim

Inanilmaz bir film girdi vizyona ve bende izledim cook seveceksiniz ask filmi adi Ram-leela yada leyla ile mecnun diyelim izleyin mutlaka

bugun ran de basantiyi izledim ondada cok sıkıldım aamir khan in imaji hic hosuma gitmedi sadece sonunu merak ettim.

Aamir khan nin son filmi dhoom 3 hala izlemedim lutfen artik Türkiye de vizyona girsin yalvariyorum malang sarkisini tum hi junun ve kamli sarkilarini ezber yaptim

Inan bende beğenmedim yaa sonu ne sacma bitti oyle ya bu adami arkadaslari hic merak etmedimi yada mesela yasadiklari bir ruya olsa ve trende uyansa daha cok severdim

Inanilmaz bir film girdi vizyona ve bende izledim cook seveceksiniz ask filmi adi Ram-leela yada leyla ile mecnun diyelim izleyin mutlaka

bugun ran de basantiyi izledim ondada cok sıkıldım aamir khan in imaji hic hosuma gitmedi sadece sonunu merak ettim.

Bende sadece 2 tane sahnesini begendim.

Ram leelayi bende gördüm izlemek isterim :) bende eski filmlerin yerini tutmuyor yenileri

Geçenlerde bir film ızlemustım adını unuttum iyımı :KK43: konusu 3 yakın arkadas var. Bırı sporcu bırı amcası sıyasetlw ilgileniyo diğeri tam ticaret kafası. Ucu dükkan açıyorlar. Sporcu olan genç bir cocuk kesfefıyor musluman adı alı. Onunla ılgılenırken filan işleri buyutuyolar kocaman yer alıyorlar ve 2001deki deprem oluyor. Bole gidiyor film.cok guzeldı. Birde tabıkıde vazgeçilmez ödüllü fılm varkı oha abı hafızaya bak dıosun. Slum dog mıllıoner. Adını yalnıs yazdıysam affola.

X