Eki Görüntüle 541233
Genç bir İngiliz kadın (Sue), büyükbabasının yirmili yıllarda Hindistan'ın özgürlüğü hakkında yazdığı günlüğü ile ilgili bir belgesel çekmek için Hindistan'a gider.
Hindistan'da, kendisine yardım etmeyi kabul eden Hintli genç kız (Sonia) ile birlikte belgesel filmde oynayacak oyuncuyu üniversitede aramaya başlarlar.
Oyuncular bulunur belgesel çekilmeye başlanır.Zamanenin tutarsızlıklarını yaşayan bu gençler oynadıkları belgeselden etkilenirler.Bu onları uyandıran bir nevi
tokattır.Ve gelişen olaylar zincirinden ülkesini,kendilerini sorgulamaya ve bununla ilgili kendilerine düşen vazifeleri yapmaya başlarlar.Ama bu baş kaldırı doğru içindir,hak içindir.
Ve birilerine farkettirmek için bir bedel ödemek gerekir...
"Filmin adı Rang De Basanti(Onu Sarıya Boya). Sarı hint kültüründe fedakarlık anlamına gelmekteymiş. Bu yüzden filmin bir kısmı sarı renginde çekilmiş."
Sadece eski zamanlarda değil günümüzde de birşeylerin sorgulanması,farkedilmesi için birileri kendi canlarıyla bedel ödemiyorlar mı?
Şuan Suriye'de yaşanan karışıklık aklıma geldi.Umarım bu kıyıma bir son verilir.Halk,millet,toprak,devlet birilerinin çıkarları için satılmaz...
Eki Görüntüle 560344
Asya yeraltı dünyasını ele geçiren Don, gözünü Avrupa'ya dikmiştir. Yolunda ise mevcut yeraltı dünyası patronları ve çeşitli güvenlik kuruluşları vardır.Don planlarını gerçekleştirmek için hem suikastte uğramamak hemde tutuklanmaktan kaçmak zorunda.Macera kaldığı yerden devam ediyor ve aksiyon Kuala Lumpur'dan Berlin'e kayıyor.
tam bir aksiyon filmi,eşimle birlikte yarısına kadar izledik çok yorgun olduğum için uyumuşum.uyandığımda bunun birincisini de getir lütfen dedi.indirecek site bulamıyorum ama sürekli bulamadın daha diyor :)
Kahaani 2012
Eki Görüntüle 476806
Filmin Konusu:Kalküta metrosuna kimyasal bir saldırı olmuş ve bunun peşinden Londra'da yaşayan Vidya Bagchi, kayıp olan eşini bulmak için Kalküta'ya gelmiştir. Eşi Arnab Bagchi, iki haftalık bir görev için Londra'dan Kalküta'ya gelmiştir ve Vidya bir haftadır eşinden haber alamamaktadır. İstihbarat için çalışan Arnab, bir yazılım mühendisidir. Vidya, Arnab'ı ararken, Arnab'la ilgili tüm tanıklar onun hakkında bilgi vermekten çekinmektedir. Hamile Vidya'nın Kalküta sokaklarında ki arayışı onu farklı olaylara sürükleyecektir.(Buradaki kadının aklına da hayran oldm :))
kızlar verildimi bilmiyorum ama Rab Ne Bana Di Jodi [2008](sende rabbimi gördüm) Shahrukh Khan oynuyor filmede bayıldım adamada izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bi aşk filmi
Eki Görüntüle 624009
Yönetmen: Aditya Chopra
Yapım Yılı: 2008
Süre: 2 saat 44 dk
Dil: Hintçe
Tür: Komedi, Dram, Müzikal, Romantik
Oyuncular:
Shahrukh Khan , Anushka Sharma , Priyanka Chopra , Kajol
Konu
Penjap Power elektrik şirketinde çalıan sıradan memur Surinder Sahni(Shahrukh Khan)tesadüfler sonucu genç ve güzel Taani(Anuskhka Sharma) ile evlenir..kendisinden yaşlı ,durgun kocayı sevemeyen ama saygı duyan genç gelin ve çekingen damat aynı evde iki yabancının hayatını yaşarlar..
Ta ki yaşadıkları ufak şehre bir dans yarışması seçmeleri gelene kadar..
dansa,yaşama çok bağlı genç kadın kocasının desteğiyle seçmelere katılır..burada onu bekleyen partner saçından kılığına komple değişmiş karısına süpriz yapmaya gelen Suridir ama Taani onu tanımaz...
böylece ikili yaşam başlar..sıkıcı,sıradan,sakin ama karısını gerçekten seven Suri mi yoksa onun tam karşıtı neşeli,gürültücü,flörtcü Raj mı kazanacaktır Taani'nin gönlünü....
Rab de bana di Jodi..Hindistan'ın en büyük starı Shahrukh Khan'ın 2008 yılı filmi..karşısında ilk filmi için binlerce aday arasından seçilen Anushka Sharma rol alıyor..
Filmin yönetmeni yine cok ünlü ama az film yapan Aditya Chopra..
cok beğenilen müziklerini ise Salim- Sulaıman ikilisi yapmış...
Her Çocuk Özeldir'i izledim çok güzel bir filmdi ağlıyacaktım nerdeyse Aamir Khan'ın diğer filmlerini de mutlaka izlicem
Black'i izledim. Güzel film. Göz yaşlarını tutamıyor insan bazı sahnelerde.
Ama ben bunların neden hep İngilizce konuştuğunu anlamıyorum.
Hint dili diye bir şey ortadan aklkmış mı artık? Dillerini İngilizce ile öldürmüşler mi?
Bunlar da mı Amerikan hayranı ya?! :S Can sıkıcı bir durum.
Hintlilerin ikinci anadili ingilizce tryamour. herkes en az hintçe kadar ingilizce biliyor.
uzun yıllar ingiliz sömürgesinde kalmışlar, ve malesef hala sömürülüyorlar.
tarihlerini biraz oku istersen.. benim hep içim acır.
Black'i izledim. Güzel film. Göz yaşlarını tutamıyor insan bazı sahnelerde.
Ama ben bunların neden hep İngilizce konuştuğunu anlamıyorum.
Hint dili diye bir şey ortadan aklkmış mı artık? Dillerini İngilizce ile öldürmüşler mi?
Bunlar da mı Amerikan hayranı ya?! :S Can sıkıcı bir durum.