Hint Filmi Severler

Kismat Konnection filminden etkileyici bir müzik.film boyu bu müzik arka fonda oluyor.

Is This Love?
[video=youtube;xOM3GLMmmOg]http://www.youtube.com/watch?v=xOM3GLMmmOg[/video]

bu arada filmi bitirdim.çok beğendim.tavsiye ederim.eğlenceli,romantik bir filmdi.

Son düzenleme:
Dhobi Ghat filmi için vasat,zaman kaybı,Aamir Khandan beklenmeyecek bir film yorumları yapılmış.İzleyip izlememe arasında kaldım.Ama izleyeceğim sanki...

:

Son düzenleme:
cunku tipik bollywood filmi degil,sanat filmi o yuzden yorum yapilmis olabilir,

Dhobi Ghat filmi için vasat,zaman kaybı,Aamir Khandan beklenmeyecek bir film yorumları yapılmış.İzleyip izlememe arasında kaldım.Ama izleyeceğim sanki...

:

Dogrudur vasat bi film ama sırf aamir var diye izlemiştim bende. Onun yerine Dil Chanta Hai, Mann, Taare Zameen Par , Rang De Basanti, Fanaa, The Rising: Ballad of Mangal Pandey (Tarihte seviyosan), Lagaan: Once Upon a Time in India(aynı şekilde buda tarih), Ghulam izle. Zaten 3 idiots ve Ghajiniyi izlemişsindir.

cunku tipik bollywood filmi degil,sanat filmi o yuzden yorum yapilmis olabilir,

küçükken şuan arkadaşım evde ne yapıyordur.biz sadece kendi evimizde olanları görüyoruz derdim.sanki bu film işte birkaç kişi seçilmiş şuan bu insanlar ne yapıyordur diye çekilmiş bir film.ama pek sarmayacağa benziyor.kamera da amatör.bir son yok sanırım.

filmi bitirdim.sıkılmadım.Aamir Khan'ı izlemek yine keyifliydi.konuşmasa yüzünü izlesem bile keyifli gelir sanırım.Filmin içinde videolarla yaşadıklarını anlatan kadının hikayesi çok dramatikti.

bitirdim filmi tek kelimeyle HARİKAAAA...
herkesin izlemesi gereken muhteşem bir film ama çok duygusal yaa boğazım düğümlendi izlerkenharika muhteşem

bitirdim filmi tek kelimeyle HARİKAAAA...
herkesin izlemesi gereken muhteşem bir film ama çok duygusal yaa boğazım düğümlendi izlerkenharika muhteşem

o film beni bir süreliğine sersem tavuğa çevirmişti,çok düşünmüştüm,anlatılmak istenen aşkı,içtenliği anlamaya çalışmıştım :) empati kurduğumda izlediklerim senaryodan öte gelmişti...

Son düzenleme:

Taare Zameen Par,Fanaa,Lagaan filmlerini izlemiştim.Mann filmini yeni izledim.ve yine çok sevdim.eski bir filmdi.ve çokca yeşilçam kokuyordu.ama o kadar özlüyor ki insan sevmeyi,fedakarlığı ve bunun dışında ağlamayı... birbirini aldatanların,lüks içindeki evlerin,kıyafetlerin,arabaların duygulardan çok gözler içine sokulan şuanki film,dizi medyasından sonra bayağı acıklı geldi... dizilerden huzur sokağı bu tadı veriyor ama hint filmlerindeki tat bir ayrı.içinde Aamir Khan olunca izlemekten dört köşe oluyor insan.filmi izlerken tüm zorluklara rağmen içteki sevginin korunması düşündürdü.kalb boş kalmıyor.illaki bir şeylerin sevgisi içinde.ama insan sevgisi kalpte cam içinde itinayla saklanmalı diye geçti aklımdan...

Mann-1999

Konusu: Dev Karan Singh (Aamir Khan), bir kasanova ve iddialı bir ressam, zengin fabrikatör Singhania’nın (Dalip Tahil) kızı Anita’ya (Deepti Bhatnagar) ile evlenmeyi kabul eder. Priya (Manisha Koirala) ise bir müzik öğretmeni ve Raj ile (Anil Kapoor) yakın zamanda evleneceklerdir. Bir gün Karan ve Priya bir gemi seferinde karşılaşırlar ve birbirine aşık olurlar ve sonrası…

Son düzenleme:

Genç bir İngiliz kadın (Sue), büyükbabasının yirmili yıllarda Hindistan'ın özgürlüğü hakkında yazdığı günlüğü ile ilgili bir belgesel çekmek için Hindistan'a gider.
Hindistan'da, kendisine yardım etmeyi kabul eden Hintli genç kız (Sonia) ile birlikte belgesel filmde oynayacak oyuncuyu üniversitede aramaya başlarlar.
Oyuncular bulunur belgesel çekilmeye başlanır.Zamanenin tutarsızlıklarını yaşayan bu gençler oynadıkları belgeselden etkilenirler.Bu onları uyandıran bir nevi
tokattır.Ve gelişen olaylar zincirinden ülkesini,kendilerini sorgulamaya ve bununla ilgili kendilerine düşen vazifeleri yapmaya başlarlar.Ama bu baş kaldırı doğru içindir,hak içindir.
Ve birilerine farkettirmek için bir bedel ödemek gerekir...
"Filmin adı Rang De Basanti(Onu Sarıya Boya). Sarı hint kültüründe fedakarlık anlamına gelmekteymiş. Bu yüzden filmin bir kısmı sarı renginde çekilmiş."

Sadece eski zamanlarda değil günümüzde de birşeylerin sorgulanması,farkedilmesi için birileri kendi canlarıyla bedel ödemiyorlar mı?
Şuan Suriye'de yaşanan karışıklık aklıma geldi.Umarım bu kıyıma bir son verilir.Halk,millet,toprak,devlet birilerinin çıkarları için satılmaz...

Son düzenleme:

Asya yeraltı dünyasını ele geçiren Don, gözünü Avrupa'ya dikmiştir. Yolunda ise mevcut yeraltı dünyası patronları ve çeşitli güvenlik kuruluşları vardır.Don planlarını gerçekleştirmek için hem suikastte uğramamak hemde tutuklanmaktan kaçmak zorunda.Macera kaldığı yerden devam ediyor ve aksiyon Kuala Lumpur'dan Berlin'e kayıyor.

tam bir aksiyon filmi,eşimle birlikte yarısına kadar izledik çok yorgun olduğum için uyumuşum.uyandığımda bunun birincisini de getir lütfen dedi.indirecek site bulamıyorum ama sürekli bulamadın daha diyor :)

Konusuakistan'ın füzelerinin teknoloji sırlarını satmaya çalışan şüpheli bir Trinity Üniversitesi bilim adamının hikayesini anlatan romantik, aksiyon, gerilim Filmi. Hindistan'a ait hükümet profesörün faaliyetleri hakkında bilgi edinmek için Tiger (Salman Khan) kod adıyla bilinen gizli bir ajan gönderir. Tiger kurgusal bir dans akademisinde okuyan profesör Zoya'ya (Katrina Kaif) aşık olur ve hep beraber Kazakistanda başlayan küba ve şili de devam eden dublinde ilerleyen, Mardin ve İstanbul'a götüren bir roller-coaster yolculuğunda kendilerini buluyorlar.
(alıntıdır)

daha yeni başladım ve çok geç kaldım diye hayıflanıp duruyorum.... bayılıyorum hint filmlerine... all is welll:)

aksiyon filmleri de aşk filmleri kadar sürükleyici.zaten aksiyon filmlerinde de tutkulu aşkı işlemeden geçmemişler :) insan aksiyon filmine ne kadar romantik der mi? diyor insan :))

daha yeni başladım ve çok geç kaldım diye hayıflanıp duruyorum.... bayılıyorum hint filmlerine... all is welll:)

geç kalmadın.daha sonra izleyecek şey arayıp duruyor insan.ilklerin tadını bulmaya çalışıyor:)

Son düzenleme:
işte filmi buldum.eşime de söyledim çok sevindi.eve gitmeyi bekliyorum Bakalım nasılmış ama yine heyecanlı bir şeye benziyordu.şöyle bir bakındım da.

Filmin Konusu: Mumbaili bir vatandaş olan Vijay, bir polis memuru tarafından uyuşturucu kaçakçısı Don’un yerine geçmesi için görevlendirilir.Fakat herşey ters gider ve polis memuru öldürülür.Artık Vijay tek başınadır ve gerçekte Don olmadığını sadece sevdiği kız Roma ve eski bir mahkum kanıtlayabilir.(alıntıdır)

Son düzenleme:
Tam bir Shahrukh Khan, Aamir Khan, Emraan Hashmi ve Kajol hastası biri olarak bu bölümü görmemişim ben bende hoşgeldim bu bölüme

hoşgeldin arkadaşım,paylaşımlarını bekliyoruz

yeni bir film izledim.hem de Türkçe dublaj!!!böylesini ilk defa izledim.

Filmin adı Harry Evlenmeyi Deneyince

çok hoşuma gitmedi.aşk evliliği yapan anne babasının ayrılmasından sonra kendisinin uzun bir evlilik sürmesi için geleneklerindeki görücü usulü evliliği düşünmeye başlayan ve akrabasını buna seferber eden Harry sonunda görücü usulüyle evlilik aşamasına geldiği kızı evlenince nasıl olsa seveceğim diye düşünerek kabul eder ama öyle zannettiği gibi kolay olmadığını görür...sonu çok saçma bitiyor.Amerikan filmlerindeki baldırı çıplak kızlara,bu kızlara sulanan erkek rollerine rastlanıyor.Zaten film ABD yapımı şaşırmamak lazım...Filmde Hintli ve Amerikalı oyuncular bir arada.Çok Hint filmi izlemiş gibi olduğum söylenemez.Ben beğenmedim.Ama ütü yaparken,birşeylerle uğraşırken yalnızsanız konuşacak kimse yoksa,anlamasanız da sırf odada ses olsun diye açıp izleyebileceğiniz bir film

Son 2 aydır hint filmi dışında başka film izlemez oldum neredeyse...My Name is Khan ile başlayıp Shah Rukh Khan'ın hemen hemen bütün filmlerini izledim ve adama hayran oldum....bu kadar çirkin olupta bu kadar sevimli,tatlı,karizmatik.çekici olan bi oyuncu yoktur heralde...Aamir Khan ve salmak Khan filmleriyle devam ediyorum...hepsi muhteşem...Boollywood konusunda epeyce araştırma yaptım sayelerinde.....Hint filmlerini izleyin enazından bahsettiğim oyuncularınkini....pişman olmazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…