Hint Filmi Severler

Aman allahım Rang De Basanti filmini izledim. .Gece gece ağlattı. 2 akşamdır aamir khan filmleri çok üzüyor beni. Jim carry izlicem işte

Tam bir Aamir Khan hastası oldum çıktım ben:18: 3 idiots u izlememle hastalığa yakalanmam bir oldu Adamın 2000 yılına kadar olan tüm filmlerini izledim. Muhteşem. Gerisinide izlicemde oradaki tipi hiç hoşuma gitmiyor şimdi ki karizmasından eser yok

Lagaan diye bi filmini buldum çok mutluyum 4 saat sürüyormuş ohh ne güzel

Tüm filmleride uzun 3 saatten az filmi yok adamın nasıl çekiyorlar senaryoyu nasıl hazırlıyorlar helal olsun valla. Aamir Khandan başkasını bilmiyorum ben neredeyse tüm filmleri 3 saat süren.

Son düzenleme:
off Lagaan'ı da izlemiştim.Hindistanın köylerinde sanırım hala toprak vergisi veriliyor.çünkü bazı filmlerinde buna dikkat çekiliyor.Bu filmde konusu vergi vermemek,özgürlük olsa da içinde aşk,cesaret her şey var.

bende aamir khan nın filmlerine sardım harika dün sahura kadar fanaa yı izledim o da güzel

bence Hrithik Roshan filmleri de takip edilmeye değer :) en azından Aamir Khan'ın yeni filmini izleyene kadar...

Bollywood filmleri dünyanın en güzel filmleri bence ... Hele bir de Aamir Khan varsa işin içinde :))

kızlar resmen ben bu aamir'le kafayı bozdum.
mumbai'ye gitmeyi falan düşündüm. 1 hafta öncesine kadar tek hayalim babam yaşındaki bu adamla evlenmekti.
hergün röportajlarını izliyorum youtubedan yaahuuuu:26:
not:21 yaşındayım

kızlaaaaarrr 3 idiots u izlemdiyseniz hemmen izleyin..aamir kkanın en iyi filmi bence...mükemmel ötesi bir film hem komik hem romantikk...

beğenip tekrar tekrar izleyeceksiniz eminim :)

bu Aamir ne yahu herkesin hayallerini süslüyor :)

var mı arkadaşlar yeni Hint filmlerinden tavsiyeler.bu aralar çok Hint filmi izleyesim var :)

Kismet Konnection 2008

şimdi izliyorum.çok şirin,eğlenceli,romantik bir film.sürekli işleri ters giden Raj tv de reklamını izlediği falcıya gider.Falcı uğurunu bulacaksın,onun olduğunu bileceksin der.Rajın karşısına bir kız çıkar.Görünüşte kızla her karşılaşmaları bir olay olsa da.sonunda hep Rajın lehine istediği sonuçlar olur.Sonu nasıl olacak filmin.izleyelim görelim :)

Salam bombay,kahaani sevdigim hint filmleri,amir khan filmi dhobi ghat yeni film izleyin

harika bir başlık olmuş baylyorum hint filmlerine..

black ve 3 idiot u izledim arka arkaya bayıldım ikisinede hatta hintlilerin bu kadar iyi film çevirmelerine gerçektende şaştım kaldım..

şimdi başlık sayesinde yeni fimlerle tanışmak istiyorum ve şu an ghajiniyi izlemek için hazırlanıyorum

bu arada aamir khana bende hastaym

başlık için teşekkürlerrr..

offf ghajini en sevdiğim romantik filmlerden birisidir.bir erkek bu kadar mı aşık ve sadık olur demiştim.mendilini de yanına al derim :)

ama Hint filmlerinin genel özelliği gösterilen duyguyu nasıl oluyorsa yaşatıyorlar.heyecanlandığın gibi,üzülürken de nefesin daralıyor :)

Aklima geldikce yazayim,dev d,zindagi na milegi dobara,jab we met,monsoon wedding,mumbai meri jaan,once upon a time in mumbai,udaan,agneepath

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…