söylediğiniz "Salaam Namaste" açtım sonunda video linki kırık olmayan bir film buldum.ama çok uykum geldi bakalım izleyebilecek miyim
biz Fanaa yı aldık izledik ilk cd yi klasik hint filmi danslar müzikler..
sonra 2. cd yi taktık holywood filmihavalimanı , yakım elbise ajan majan
anam dedik, cdler karışmış gördün müneyse izleyek dedik , meğer bizim fanaanın devamıymış
çok beğenmiştik hatta hep espiri yapıoduk fanaatik olduk diye
Hiç ilgimi çekmiyordu Hint filmleri aslında ama şu an Rang De Basanti'yi indiriyorum.
Çok güzelmiş, bakalım.
Aamir Khan varsa filmde kesin düşündürücü bir yanı vardır.3 idiots'taki arkadaş grubu bu filmde de var.doğrusu merak ettim.izledikten sonra mümkünse yorum alabilir miyim
aoo! izleme limitim dolmuş,site beni attı :97: ne tesadüf uykuya direnme limitimle dolmuştu
Sinirlerim bozuldu. Bir tane sürüm indirdim; hj split programı birleştirmedi partları.
Başka birini indirdim; alt yazı uymadı bu kez.
Yine deneyeceğim bir ara, malesef olmadı.
valla ya izlediğim günün ertesi adamın araştırmasını yaptım.eşlerinin resimlerini,kaç yaşında olduğunu,boyunun kaç olduğunu...adam harika 1.65 boyunda olupta böyle karizma olan kaç kişi vardır
Sinirlerim bozuldu. Bir tane sürüm indirdim; hj split programı birleştirmedi partları.
Başka birini indirdim; alt yazı uymadı bu kez.
Yine deneyeceğim bir ara, malesef olmadı.
Eki Görüntüle 217504
oy oyyy şuna bak bunun karizması gider mi yahuzeki,yakışıklı bu kadarı yeter bana :78: