Farklı kültürlerin filmlerini izlemeyi seviyorum.Kore filmlerindeki sevgiyi izledikten sonra yine de bir soğukluk gördüm,çok eğlenceli değildi,katmerli gelmiyordu,bize birşeyler benzemiyordu.Arkadaşımın tavsiyesi ile Hint filmlerine merak saldım.İlk izlediğim film "Fanaa" idi.Aşk nasıl da şiirsel anlatılıyordu.
Başrol oyuncusu Aamir Khan dikkatimi çekti sonrasında
öğrenciliğin iyi kötü yanlarını,hayallerinin peşinden gitme mesajını çok güzel işledikleri başrol oyuncusu Aamir Khan'ın "3 idiots" filmi
derken Aamir Khan'a iyice aşık olmaya başladım
Başka ne filmi var diye araştırırken oscarlı bir filmi
Bireysel farklılıklarıyla çocukların hepsi özeldir.Disleksi hastalığını konu olan "Her çocuk özeldir" filmini izledim.
Sonra ah ahh yanıp tutuşan,öldürülen sevdiği nişanlısının intikamını almak için yanıp tutuşan bir erkeği bu kadar aşık izlemek hem üzücü hem de mutlu ediciydi.Filmin müziklerine ve kız arkadaşının yeni evlerine ilk adımı atarken adımlarını kalıcılaştıran ıslak beton plakaya basarak evlerine ilk adımlarını ölümsüzleştiren o film sahnesini defalarca izlediğim "Ghajini" filmini
Evlilik,evlilik...Görücü usulüyle tanışan ve birbirlerine aşık olan,aşkın o temiz,utangaç halini işleyen,aşklarını büyük bir imtihanlar sınama testinden başarıyla geçen,böyle gelin,böyle damat,böyle kayınbaba dostlar başına dedirten,Hint gelenek göreneklerinin de içinde işlendiği,izlemekten keyif aldığım 8 defa izlediğim halde hala bıkmadığım "Vivah" adlı Hint filmini izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar :)
Hiç sevmiyorum hint filmlerino ya durup durup dans etmeye başlıyolar cok sacma
size taare zameen par ve black filmini izlemenizi öneririm
bollywood sadece danslardan ibaret değil
3 idiots'tan sonra Aamir Khan filmlerinden devam ediyorum ben de
Ama sanırım ilk izlediğim Hint filmi Milyoner'di.
Ghajini'yi izlediğimde de saatlerce ağlamıştım.
Duygusal bir güne denk gelmişti bir de.
Kimisi daha adını duyunca "iyy Hint filmi mi izliyorsun, hiiç sevmem" deyip ön yargılı davranıyor ama keşke bir oturup da izleseler.
Ben seviyorum Hint filmlerini ve herkese öneriyorum da.
arkadaşlarımın tavsiyesiyle 3 idiotu izledim.kaç gün doobi doobi doobi pampara dobi dobi parampa diye dolandım evde
Amiri bu filmle tanıdım
ardından ghajiniyi izledim...ahh o aşk yok mu o aşk..çok isterdim ki ghajini kalpanayı alıp götürmüş saklamış olsun filmin sonunda ce eee diye ortaya çıksın
hemen ardından taara zamen par..her çocuk özeldir..gerçekten her eğitimcinin ve her ailenin izlemesi gereken bir film.senaryosunda amirinde emeği varmış.takdire şayan
ve en son olarakta fanaa..bu aşk çok fenaaama zooninin yerinde olsam kesinlikle yapmazdım vurmazdım sevdiceğimi . çok saçma geldi bana
unutmadan my name is khanıda söyleyim..çok güzeldi..kajolu bu filmde tanıdım.
buraya arkadaşların yazdığı filmleri izlicem
Sadece Devdas'ın afişini bulabildim.
Çok severim Bollywood filmlerini.
Kalbimin Sahibi,Rüyalarımın Kadını,Devdas,daha hatırlayamadığım birsürü film izledim,bulamıorum hiçbiyerde...
keşke spoiler bilgi vermeseydiniz izleyen var izlemeyen var sonuçta
Farklı kültürlerin filmlerini izlemeyi seviyorum.Kore filmlerindeki sevgiyi izledikten sonra yine de bir soğukluk gördüm,çok eğlenceli değildi,katmerli gelmiyordu,bize birşeyler benzemiyordu.Arkadaşımın tavsiyesi ile Hint filmlerine merak saldım.İlk izlediğim film "Fanaa" idi.Aşk nasıl da şiirsel anlatılıyordu.
Başrol oyuncusu Aamir Khan dikkatimi çekti sonrasında
öğrenciliğin iyi kötü yanlarını,hayallerinin peşinden gitme mesajını çok güzel işledikleri başrol oyuncusu Aamir Khan'ın "3 idiots" filmi
derken Aamir Khan'a iyice aşık olmaya başladım
Başka ne filmi var diye araştırırken oscarlı bir filmi
Bireysel farklılıklarıyla çocukların hepsi özeldir.Disleksi hastalığını konu olan "Her çocuk özeldir" filmini izledim.
Sonra ah ahh yanıp tutuşan,öldürülen sevdiği nişanlısının intikamını almak için yanıp tutuşan bir erkeği bu kadar aşık izlemek hem üzücü hem de mutlu ediciydi.Filmin müziklerine ve kız arkadaşının yeni evlerine ilk adımı atarken adımlarını kalıcılaştıran ıslak beton plakaya basarak evlerine ilk adımlarını ölümsüzleştiren o film sahnesini defalarca izlediğim "Ghajini" filmini
Evlilik,evlilik...Görücü usulüyle tanışan ve birbirlerine aşık olan,aşkın o temiz,utangaç halini işleyen,aşklarını büyük bir imtihanlar sınama testinden başarıyla geçen,böyle gelin,böyle damat,böyle kayınbaba dostlar başına dedirten,Hint gelenek göreneklerinin de içinde işlendiği,izlemekten keyif aldığım 8 defa izlediğim halde hala bıkmadığım "Vivah" adlı Hint filmini izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar :)
GHAJİNİ diye filmi internette arattığınızda zaten filmin konusu çıkıyor öldürülen nişanlısının intikamı diye
izlemek isteyen bunu ben söylesem de görür söylemesem de
filmin tüm içeriğini anlatmışım gibi