- 20 Nisan 2024
- 342
- 500
-
- Konu Sahibi OpDrMehmetBekirSen
Nişanlınıza daha önce ilişkiye girmediğinizi mi söylediniz? Yoksa fantezi falan?Sordum 6 ayda iyileşir dedi yeni oluşan zarın katmanları dedi bana sadece şişliğin neden olduğunu bende tam bilmiyorum belki oradaki dikiş erimediği içindir 20 gün daha beklicem ilişki için şişliğe bağlı inşAllah gider
O şişlik biraz sıkıntılı bir durum olmuş inşallah hemen atlatırsınSordum 6 ayda iyileşir dedi yeni oluşan zarın katmanları dedi bana sadece şişliğin neden olduğunu bende tam bilmiyorum belki oradaki dikiş erimediği içindir 20 gün daha beklicem ilişki için şişliğe bağlı inşAllah gider
Evet canım hiç takipçim yok takip ettiğimde 2 olması lazım yazdığım gibi yazınca çıkıyor zaten ilk hesapBen mi canım olur hiç takipçisi olmayan dimi fotoğrafı da olmayan hesap
Merhabalar Turgay Karakayayı bende duydum, araştırdım. Kalıcı olmayı düşünüyorum ama ne zaman olmam gerektiğini bilmiyorum. Başka doç.drum var oda yapabilirim dedi bana. Ama o onkoloji jinekolog bilgilimi bilemiyorum. Düğünden kaç ay önce olmamınzı söyledi? Bu arada geçmiş olsun.Canım ben nişanlıyım ve dikişlerim tamamen eridikten hemen sonra ilişkiye giricem buna göre ayarladım kendimi yani çok uzun süre bekleyenlerde etleşme oluyormuş bir kaç arkadaşla konuştuk ama size iddia ediyorum tam 2 senedir yorum okuyorum ve ne ebru ne meral ne başkası hiç bir tutturamıyor kızların hepsi yazıyor sakın paranızı çar çur etmeyin heleki bursada sakın yaptırmayın size ilişkiden önce gel diyen doktorada sakın güvenmeyinben son çare olarak turgay hocaya gittim düğünüme 6 ay var sizin yolunuzdan geçtim kafayı yedim psikolojim alt üst oldu nişanlımla aram bile bozuldu bu sürede onada kötü davrandım benden uzak dursun diye anlatamayacağım çok şey yaşadım isterdim ki böyle bir baskı olmasın ve hiç böyle durumlara kalkışmayalım ben erkek arkadaşım tarafından tecavüze uğradım sadece bir kere oldu devamı hiç kimseyle olmadı şuan ki nişanlımda kafasına takan birisi bu konuyu aileside keza öyle bundan dolayı bu işlere kalkıştım
Ne oldu sonuç bilgi verirseniz sevinirimSordum 6 ayda iyileşir dedi yeni oluşan zarın katmanları dedi bana sadece şişliğin neden olduğunu bende tam bilmiyorum belki oradaki dikiş erimediği içindir 20 gün daha beklicem ilişki için şişliğe bağlı inşAllah gider
Siz ne yaptınız?Ben de erkek arkadaşım tarafından tecavüze uğradım.Bir gelişme var mıSenden tek mesajı bekleyen benim galiba güzelimLütfen sende bana tüm şeffaflığı ile yardımcı ol birlikte atlatalım
Ne yaptın leylak? karar verdin miHayır yaptırmayı düşünüyorum. Bilgi almak için yazdım. Ankara da meral sönmezer ile ebru zülkifikarogluna iyi diyorlar ama kalıcı da nasıl oluyor ne oluyor net bir bilgi yok
Araştırıyorum canım geçici düşünüyorum bendeSiz ne yaptınız?Ben de erkek arkadaşım tarafından tecavüze uğradım.Bir gelişme var mı
Onu düşünüyorsan ilişkiye yakın ol çünkü etleşme oluyormuş sonradan açtırıyorlar gidipMerhabalar Turgay Karakayayı bende duydum, araştırdım. Kalıcı olmayı düşünüyorum ama ne zaman olmam gerektiğini bilmiyorum. Başka doç.drum var oda yapabilirim dedi bana. Ama o onkoloji jinekolog bilgilimi bilemiyorum. Düğünden kaç ay önce olmamınzı söyledi? Bu arada geçmiş olsun.
Merve okurdan haber yok muAraştırıyorum canım geçici düşünüyorum bende
Merve evli eşi ile deniyor ama maalesef onda da çok dar diktiği için epey zorlandığı durumunu biliyorum daha fazlasını o siteye girerse anlatmak isterse anlatır o yokken benim onun hakkında bir şey söylemem doğru olmaz biz özelden konuştuk dolayısıyla minik bir şeyler dışında geri kalanını mutlaka giriş yaparsa o anlatırMerve okurdan haber yok mu