- 27 Mayıs 2024
- 61
- -1
-
- Konu Sahibi OpDrMehmetBekirSen
Sonucunu yazar mısın bana da merak ediyorum acaba sende herhangi bir sorun olacak mı etleşme tarzıMerak tutturamıyor bir çok yorumda tutmadığıma dair yazılar var sakın gitme ben turgaya oldum şuan 23. Günüm bekliyorum 45. Günü sonra ilişkiye giricem
Canım ben nişanlıyım ve dikişlerim tamamen eridikten hemen sonra ilişkiye giricem buna göre ayarladım kendimi yani çok uzun süre bekleyenlerde etleşme oluyormuş bir kaç arkadaşla konuştuk ama size iddia ediyorum tam 2 senedir yorum okuyorum ve ne ebru ne meral ne başkası hiç bir tutturamıyor kızların hepsi yazıyor sakın paranızı çar çur etmeyin heleki bursada sakın yaptırmayın size ilişkiden önce gel diyen doktorada sakın güvenmeyinben son çare olarak turgay hocaya gittim düğünüme 6 ay var sizin yolunuzdan geçtim kafayı yedim psikolojim alt üst oldu nişanlımla aram bile bozuldu bu sürede onada kötü davrandım benden uzak dursun diye anlatamayacağım çok şey yaşadım isterdim ki böyle bir baskı olmasın ve hiç böyle durumlara kalkışmayalım ben erkek arkadaşım tarafından tecavüze uğradım sadece bir kere oldu devamı hiç kimseyle olmadı şuan ki nişanlımda kafasına takan birisi bu konuyu aileside keza öyle bundan dolayı bu işlere kalkıştımSonucunu yazar mısın bana da merak ediyorum acaba sende herhangi bir sorun olacak mı etleşme tarzı
Bak sen bilirsin ben ta kalktım antalyadan günü birlik gidip geldim ve ankara istanbul arası otobüsle 4 saat antalya istanbul arası otobüsle 13 saat sen hesab et paranı çar çur etmek istersen ben 2. Yi 3. Yü yaptırırım dersen ankarada birine git ben senin iyiliğin için söylüyorum çünkü aynısını ben yaşadım 3. Ameliyatımı turgayda olma kararını verdim ve şuan 23. Günüm kendim baktığımda açılma vs yok bile tuttuğuna inanıyorum sabah erkenden arkadaşımla buluşucam diye çık uçağa yada otobüse atla git esenler otogarında in oradan çok yakın zaten uçakla 1 saat sürer toplam işlemi oldun uçağa bindin kalktı vs en fazla senin 9-10 saatini alır eve dönmek yapmak isteyen her şekilde yapar canımBen Ankara'da yaşıyorım tugaya gitme ihtimalim de yok maalesef
Ya o kadar çok teşekkür ederim ki anlatamam sana minnettarım bana böyle bir yardımın dokunursa sana ne kadar dua edeceğimi tahmin bile edemezsin gerçekten minnet duyacağım birisi olabilirsin benim olayımda aynı sana benzer şekilde oldu ama benimki zoraki iki sene sürdü bu yüzden ne olur nasıl olur bilemiyorum bir şekilde kurtardım o lanet insandan kendimi inşallah bu olayı atlatır kafamı yastığa rahat koyduğum zamanlara ulaşabilirim bunun da bir sınav olduğunu Allah’ın insanlara kaldıramayacağı yükü yüklemeyeceğini biliyorum mutlaka var bir çözümü araştırıp bulmak bize düşenSize süreci çok açık bir şekilde anlatayım sizde okuyun size yardımım dokunursa çok mutlu olurum gerçekten ve bu süreçte ne zaman isterseniz bana yazabilirsiniz 20 gün sonra ilişkiye girdiğimde de kesinlikle kanamam olursa buraya yazıcam merak etmeyin kızçelerim
Seni bekliyor olacağım 20 gün sonrasını iple çekiyor olacağım Merve dilerim her şey sorunsuz olurSize süreci çok açık bir şekilde anlatayım sizde okuyun size yardımım dokunursa çok mutlu olurum gerçekten ve bu süreçte ne zaman isterseniz bana yazabilirsiniz 20 gün sonra ilişkiye girdiğimde de kesinlikle kanamam olursa buraya yazıcam merak etmeyin kızçelerim
İyiyim canım bende teşekkür ederimMerve merhaba iyiyim ben sen nasılsın çok güzel haberlerle geldim sana dün gece turgay hocaya video gönderdim fotoğrafı tam net çekemediğim için bana tuttuğunu söyledi ama bende belki diğerlerinden farklı tam anüse yakın yerde hala bir sertlik var elimle dokunduğumda hissedebiliyorum onu ne yapacağımı bilmiyorum sadece onun dışında tuttuğunu söyledi turgay hoca benim korkularım valdı tutmaz diye o kadar dikkat etmememe rağmen tutmuş darısı sizin başınıza artık 20 gün sonra ilişki haberinide yazarım buraya fakat şişlik inmeden ilişki düşünmüyorum