- 27 Mayıs 2024
- 61
- -1
-
- Konu Sahibi OpDrMehmetBekirSen
Ben birisine sormuştum meral hanıma olmuş birisi şimdi hesabı kapatmış ama bak msjı duruyor atıyormSen tövbe edip ders çıkarttıktan sonra affolunmayacak hiçbir günah yok unutma mühim olan bu çizgide devam etmen ben de öyle yaptım bende gece yatmadan kafamdaki sesleri susturmayı rahat rahat uyumayı çok özledimimşallah başarırız ben senden önce olursam sana yardımcı olurum inşallah
Bende işte bu yüzden karar veremedim. Bir de herkes geçiçi yaptırın falan yazınca kafam karıştı. O kadar kötü bir ruh hali ki yaptırman lazım ama ne yaptırıcan nasıl yaptırıcan nasıl olacak süreç bilmiyorsun olumsuz tek bir yorum insanı tepe taklak ediyor. İrtibatta kalalım evet olmadı denk getirirsek beraber gide de biliriz sana da uyarsa tabiAma meralin yapamadığını da yazanlar çok olmuştu bende bulursam onu sana atayım offf ne kadar lanet bir şey ya gerçekten artık o kadar sıkıldım ki bu durumdan geçsin istiyorum bitsin artık ebru bana neden daha güvenilir geliyor bilmiyorum napıcaz leylakEbru hocanın 2010-11-12 yıllarındaki yine bu sitedeki tüm yorumlarında çoğu kişi tutturduğunu yazmış bazılarını son kez çağırmış MERAL hoca da 15 veya 17 e yaptırıyorsa 20 bine bir şey kalmıyor ki ikisi de aynı fiyatlarda aşağı yukarı acaba gerçekten hangisi daha başarılı ♀ çok rahatsız edici bu süreç gerçekten yorucu ve yıpratıcı oldukça birbirimize destek olalım bu süreçte olur mu leylak Ben muhtemelen eylül veya ekim gibi olacağım 2 sene sonra benim düğün nişan olayları
Uyar tabii haberleşelim yine sen neredesin hangi ilde yaniBende işte bu yüzden karar veremedim. Bir de herkes geçiçi yaptırın falan yazınca kafam karıştı. O kadar kötü bir ruh hali ki yaptırman lazım ama ne yaptırıcan nasıl yaptırıcan nasıl olacak süreç bilmiyorsun olumsuz tek bir yorum insanı tepe taklak ediyor. İrtibatta kalalım evet olmadı denk getirirsek beraber gide de biliriz sana da uyarsa tabi
İrfan Tarhan diye bir doktor da varmış son kontrole çağırmayan o da olabilir bakBende işte bu yüzden karar veremedim. Bir de herkes geçiçi yaptırın falan yazınca kafam karıştı. O kadar kötü bir ruh hali ki yaptırman lazım ama ne yaptırıcan nasıl yaptırıcan nasıl olacak süreç bilmiyorsun olumsuz tek bir yorum insanı tepe taklak ediyor. İrtibatta kalalım evet olmadı denk getirirsek beraber gide de biliriz sana da uyarsa tabi
AnkaraUyar tabii haberleşelim yine sen neredesin hangi ilde yani
Bende yakınım oraya 3 saat bana AnkaraAnkara
Bulunduğunuz şehirde yok mu yapan doktor. 3 saat git 3 saat gel zor olur stresi ayrı zatenBende yakınım oraya 3 saat bana Ankara
Merhaba kızlar hatırladınız mı beni Durutzehra ben, eski mesajlarımda duruyordur. kasım ayında Turgay Karakaya ya kalıcı ameliyat olmuştum düğünüm temmuzda oldu 4 aylık evliyim şuan her şwy çok güzel gidiyor. Tüm korku endişelerim sadece o günlerde kaldı tabi baya problem yaşadım psikolojik olarak şuan anlatıyorum yavaş yavaş bitti bile sanki. Kendimi toparladıktan sonra yazmak istedim. Pek girmeyebilirim ama her şeyin bir çaresi var korkmayın sakın. Ben doktorumdan memnun kaldım ve öneririm beni tanıyanlar bilir öncesini sonrasını tüm ameliyat fotoğraflarımı atmıştım çok şükür harika oldu ve ilk üç gün ilişkide zorlandık diyebilirim o da olacak artık diyorum. İstanbulda yakın şehirde olanlara Turgay hocayı Kesinlikle öneriyorum Allah ondan bin kere razı olsun. Kalın sağlıcakla
Bak bunu da bir kız yazmış ve hesabı kapatmış ya sanırım Turgay beye olacağım en sonunda sahiden
Ne zaman düşünüyordun gitmeyi sen birde kesin mi düşünüyordunBenn muhtemelen meral hanıma giderim. Yapıcak birşey yok bazı riskler ihtimaller göze alınmalı . Ama iyi düşünelim iyi olsun olumlu sonuç alıcaz inşallah. Buna inanmak istiyorum
Yani bebeğim geçici mi kalıcı mıNe zaman düşünüyordun gitmeyi sen birde kesin mi düşünüyordun
9.10 ay gibi kışa doğru denk gelirse zaten dışarı falan da çok çıkmam evde olurum. Yazın zor oluyor kalıcı evetYani bebeğim geçici mi kalıcı mı
İnşallah hallederiz bende o zamanlarda geleceğim birlikte gitmesek dahi seni haberdar etmek isterim9.10 ay gibi kışa doğru denk gelirse zaten dışarı falan da çok çıkmam evde olurum. Yazın zor oluyor kalıcı evet
Tamam canım teşekkür ederim bende seni haberdar ederim. Yeni bir şeyler ögreniesem falanİnşallah hallederiz bende o zamanlarda geleceğim birlikte gitmesek dahi seni haberdar etmek isterim
Merak tutturamıyor bir çok yorumda tutmadığıma dair yazılar var sakın gitme ben turgaya oldum şuan 23. Günüm bekliyorum 45. Günü sonra ilişkiye giricemBenn muhtemelen meral hanıma giderim. Yapıcak birşey yok bazı riskler ihtimaller göze alınmalı . Ama iyi düşünelim iyi olsun olumlu sonuç alıcaz inşallah. Buna inanmak istiyorum
Ben Ankara'da yaşıyorım tugaya gitme ihtimalim de yok maalesefMerak tutturamıyor bir çok yorumda tutmadığıma dair yazılar var sakın gitme ben turgaya oldum şuan 23. Günüm bekliyorum 45. Günü sonra ilişkiye giricem