- 1 Eylül 2023
- 39
- 33
- 39
-
- Konu Sahibi OpDrMehmetBekirSen
Merhaba kalıcı dikim başarısız olduğunda geçici dikimde başarı elde edilebilir mi cevaplarsanız çok sevinirim
merhaba, 5 gün önce 3 kat flep yöntemi ile kızlık zarı dikimi yaptırdım ama yogun biir işte çaılısıyorum ve devamlı eğilip kalkmak zorunda kaldım iki gündür. egilip doğrulmak dikişlere zarar verir mi? suan ne agrım var ne de kanamamnerde yaptirdin
Nerde yaptirdinmerhaba, 5 gün önce 3 kat flep yöntemi ile kızlık zarı dikimi yaptırdım ama yogun biir işte çaılısıyorum ve devamlı eğilip kalkmak zorunda kaldım iki gündür. egilip doğrulmak dikişlere zarar verir mi? suan ne agrım var ne de kanamam
Sonuc alabıldınız mımerhaba, 5 gün önce 3 kat flep yöntemi ile kızlık zarı dikimi yaptırdım ama yogun biir işte çaılısıyorum ve devamlı eğilip kalkmak zorunda kaldım iki gündür. egilip doğrulmak dikişlere zarar verir mi? suan ne agrım var ne de kanamam
BilgilendirirssniZ sevinirimNerde yaptirdin
BilgilendirirssniZ sevinirl
Hayır yaptırmayı düşünüyorum. Bilgi almak için yazdım. Ankara da meral sönmezer ile ebru zülkifikarogluna iyi diyorlar ama kalıcı da nasıl oluyor ne oluyor net bir bilgi yokLeyla yaprrdin mi
Kalici gervekren ise yariyor muHayır yaptırmayı düşünüyorum. Bilgi almak için yazdım. Ankara da meral sönmezer ile ebru zülkifikarogluna iyi diyorlar ama kalıcı da nasıl oluyor ne oluyor net bir bilgi yok
Leylak merhaba bende aynı şekilde ebru hanımı düşünüyorum araştırdın mı bilgin var mıHayır yaptırmayı düşünüyorum. Bilgi almak için yazdım. Ankara da meral sönmezer ile ebru zülkifikarogluna iyi diyorlar ama kalıcı da nasıl oluyor ne oluyor net bir bilgi yok
Ben bekaretimin bozuldugunda ona muayene olup ögrenmiştim. Çok naif çok hoş enerjisi iyi o psikoloji de bana çok iyi geldi fakat bu platform da ve peapp uygulamasında bu işi daha çok meral sönmezerin iyi olduğunu duydum. Fiyat olarakta ebru hanım biraz fazla altı ay önce 9 bin iken şimdi 20 bin 3 bin de muayene kalıcı geçiçi aynı fiyat farkı yok tutar mı tutmaz mı emin değilim ben daha kalıcı mı geçici mı arada kaldım kafam karışık karar veremedim ki doktor seçiyimLeylak merhaba bende aynı şekilde ebru hanımı düşünüyorum araştırdın mı bilgin var mı
Bende sordum ona birde herkesi çağırmıyorum dedi son kontrole işte enfeksiyonu veya akıntısı olursa o zaman tutmayınca çağırıyorum lakin %100 sonuç garanti ediyorum dedi fiyatta baya yüksek evet bence kalıcı daha garanti ama bende şu an Araftayım lakin kalıcı bana daha garanti gibi olacakmış gibi geliyor nedense geçici de ip falan sorun olur diyorlar bi geri vazgeçiyorum kimisi şeffaf ip kullanılıyor diyor bi netleştiremedim ki MERAL sönmezer hakkında da bir şeyler okudum yine kimisi tuttu demiş kimisi sonuç alamamış bende de durum aynı anlaşılanBen bekaretimin bozuldugunda ona muayene olup ögrenmiştim. Çok naif çok hoş enerjisi iyi o psikoloji de bana çok iyi geldi fakat bu platform da ve peapp uygulamasında bu işi daha çok meral sönmezerin iyi olduğunu duydum. Fiyat olarakta ebru hanım biraz fazla altı ay önce 9 bin iken şimdi 20 bin 3 bin de muayene kalıcı geçiçi aynı fiyat farkı yok tutar mı tutmaz mı emin değilim ben daha kalıcı mı geçici mı arada kaldım kafam karışık karar veremedim ki doktor seçiyim
Bende sordum ona birde herkesi çağırmıyorum dedi son kontrole işte enfeksiyonu veya akıntısı olursa o zaman tutmayınca çağırıyorum lakin %100 sonuç garanti ediyorum dedi fiyatta baya yüksek evet bence kalıcı daha garanti ama bende şu an Araftayım lakin kalıcı bana daha garanti gibi olacakmış gibi geliyor nedense geçici de ip falan sorun olur diyorlar bi geri vazgeçiyorum kimisi şeffaf ip kullanılıyor diyor bi netleştiremedim ki MERAL sönmezer hakkında da bir şeyler okudum yine kimisi tuttu demiş kimisi sonuç alamamış bende de durum aynı anlaşılan
Evet lütfen senden önce olursam ben sana mutlaka haber veririm ben bu sene Eylül Ekim gibi olmayı düşünüyorum sende eğer benden önce olursan beni haberdar et ama kalıcı hep daha garanti geliyor lakin bi ebru hanıma muayene olma isteğim var çünkü turgayınki etleşme yapmış yazmıştı birisi yine tamam tutmuş ama kız sonra jiletle açmak zorunda kalmış ve geçici olun diye yazmış şu an evlilik söz konusu değil 2.5 3 sene var ama çok yükseliyor fiyatlar bilmiyorumYakında düğün falan yoksa biraz daha araştır istersen. Bekle zaten kalıcı için en az 3 ay önce olması lazımmış. Bende çok karışıgım o kadar gerginim ki regli olamadım 10 gündür. Kabuslar görüyorum her seferinde. Hangisine yaptırırsan haberleşelim lütfen
Bütçeni tl olarak tutma dolar euro çevir o şekilde banka da tut. Bende o aylarda düşünüyorum aslında. Zaten şu aralar enfeksiyon ile başım belada önce o bir sonuçlansın öyle yaptırırım. Bende kalıcı istiyordum ama o kadar çok tutmuyor yaptırmayın vajinanın yapısı degişiyor diyen var ki. Bilmiyorum valla kafamda deli sorular yaptırırıZ kalıcı kadın tuttu der sonra o tutmamış olur vs vs o kadar git geldeyim kiEvet lütfen senden önce olursam ben sana mutlaka haber veririm ben bu sene Eylül Ekim gibi olmayı düşünüyorum sende eğer benden önce olursan beni haberdar et ama kalıcı hep daha garanti geliyor lakin bi ebru hanıma muayene olma isteğim var çünkü turgayınki etleşme yapmış yazmıştı birisi yine tamam tutmuş ama kız sonra jiletle açmak zorunda kalmış ve geçici olun diye yazmış şu an evlilik söz konusu değil 2.5 3 sene var ama çok yükseliyor fiyatlar bilmiyorumnapıcaz ya e erkenden olursakta etleşme olursa birde onunla uğraşacağız vajinanın yapısı da bozuluyormuş anlamadım ki ♀ senin içinde oldukça zor bir süreç benim içinde keza aynı şekilde çok üzüldüm senin adına keşke elimden bir şey gelebilse ve yardımcı olabilsem çok isterim lakin bende aynı durumdayım ama sıkma tatlı canını ben inanıyorum her şey düzelecek
Euro ve dolar olunca farkı ne oluyor ki ? Maddi yönden sıkıntım yok git gel açısındanda tek derdim doktor bulamama gerçekten tek derdim o onu bi bulsam sonuç alacağımı bilsem her şeye okeyim birde enfeksiyon dediğinin akıntısı ne renk bende açık yeşilimsi akıntı oluyor o mu enfeksiyon acaba genelde adet öncesi sonrasındaki birkaç gün içinde oluyor sonra geçiyor ve onun için bir şey kullanmıyor musun? İlişki konusuna gelince de ben kızlık zarının böyle bir şey dahi daha olduğunu bile bilmiyorken başıma böyle bir şey geldi yaşım oldukça küçüktü fakat girmeyeceğim oralaraBütçeni tl olarak tutma dolar euro çevir o şekilde banka da tut. Bende o aylarda düşünüyorum aslında. Zaten şu aralar enfeksiyon ile başım belada önce o bir sonuçlansın öyle yaptırırım. Bende kalıcı istiyordum ama o kadar çok tutmuyor yaptırmayın vajinanın yapısı degişiyor diyen var ki. Bilmiyorum valla kafamda deli sorular yaptırırıZ kalıcı kadın tuttu der sonra o tutmamış olur vs vs o kadar git geldeyim ki
Bu durum da beni günden güne pişmanlıktan öldürüyor keşke hiç ilişki yaşamasaydım
En azından dövizde durunca erimiyor para bunlar estetik işlemler olduğu için dovizle orantılı yükseliyor fiyat o nedenle dedim. Valla bende akıntı normal kaşıntı var idrar yapamama var sistit diyorlar ilişki yaşadıktan sonra oldu 2 yıl çektim aşırı rahatsız edici bir durum Ankara'da gitmediğim özel hastahane kalmadı kullanmadıgım antibiyotik yok en son tesadüf şehir hastahamesinde bir doktor ilaç verdi ARMİRO diye o düzeltmişti aslında ama şimdi yine var ve kaşıntı var o iç dudak kısmında geçmiyor. Adet te olamayınca randevu aldım bakalım perşembe günü gidicem. O kadar yıpratıcı süreç ki keşke 2 yıl öncesine gitsem dediğim çok oldu. Bilmiyorum yaaa kendimi karmaşıklıgımı anlatıcak kelime bile bulamıyorum. Dua ediyorum sürekli ben bir hata yaptım düzeltmem de yardımcı ol allahım diye. İnşallah halledebiliriz de kapanır şu olay. Kafamı yastıga korkusuz koymayı özledim tedirginsizEuro ve dolar olunca farkı ne oluyor ki ? Maddi yönden sıkıntım yok git gel açısındanda tek derdim doktor bulamama gerçekten tek derdim o onu bi bulsam sonuç alacağımı bilsem her şeye okeyim birde enfeksiyon dediğinin akıntısı ne renk bende açık yeşilimsi akıntı oluyor o mu enfeksiyon acaba genelde adet öncesi sonrasındaki birkaç gün içinde oluyor sonra geçiyor ve onun için bir şey kullanmıyor musun? İlişki konusuna gelince de ben kızlık zarının böyle bir şey dahi daha olduğunu bile bilmiyorken başıma böyle bir şey geldi yaşım oldukça küçüktü fakat girmeyeceğim oralaraMaalsef birtakım keşkeler hepimizde var