Himenektomi(Zar alınması )

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
903
507
Arkadaşlar Selamlar,

3 yıldır evliyim tam anlamıyla eşimle birlikte olamıyoruz.Tamamı olmuyor.
Daha önce 3 kere kadın doğum doktoruna gittim . 2 si zarın kalın ve etli olduğunu istersem aldırabileceğimi ama ilişkiye engel teşkil etmediğini söyledi ama biz başaramıyoruz.

Benim gibi durumda olup aldırıp bu sorunu çözen var mı ?

Arkadaşlar Selamlar,

3 yıldır evliyim tam anlamıyla eşimle birlikte olamıyoruz.Tamamı olmuyor.
Daha önce 3 kere kadın doğum doktoruna gittim . 2 si zarın kalın ve etli olduğunu istersem aldırabileceğimi ama ilişkiye engel teşkil etmediğini söyledi ama biz başaramıyoruz.

Benim gibi durumda olup aldırıp bu sorunu çözen var mı ?

3 sene cok fazla uzun bır zaman
ben evlılıgımın 1. ayında oldum bu amelıyatı
cıft ve septalı zar ustelık genısletılmesı de lazım dedı
hem zar aldırma hem genısletme amelıyatı oldum
1 haftada tamamen ıyılesıyor yerı cok basıt bır ıslem merak etmeyın ama 3 yıl anormal uzun psıkolog da mutlaka onermıstır zaten doktorunuz gıdın mutlaka
bırde esınızde korkudan dolayı uzaklasma yasarsanız korkmayın normalmıs
ben ıyılestım bu kez esım korktu ben senın canını acıtıyorum dıye kendınde sandı sorunu :KK70:
bunlar aşılıyor

Merhaba , Eşim bu ameliyatı olmamı istemiyr , zamanla olacağını düşündk hep ama olmadı . Zaten aramızda cinsellik namına da pek birsey kalmadı. Olmayacagını düşününce sonunda başlamak gelmiyor içimizden sanırım.
Kalın ve etli dedi doktor kesin olmalısın demedi. Bu nedenle kendim halletmeye çalıştım.
Peki ne kdr sürüyor bu işlem , tamamen bayıltıyorlar mı ? SGK karşılıyor mu ?

Merhaba , Eşim bu ameliyatı olmamı istemiyr , zamanla olacağını düşündk hep ama olmadı . Zaten aramızda cinsellik namına da pek birsey kalmadı. Olmayacagını düşününce sonunda başlamak gelmiyor içimizden sanırım.
Kalın ve etli dedi doktor kesin olmalısın demedi. Bu nedenle kendim halletmeye çalıştım.
Haaa sahibin istemiyorsa taam o zaman çok şeyapma sen devam et. Zaten ilişki bir tek koca için vardır. O yok diyosa yoktur.

Bu nasıl evlilik ozaman kardeş kardeş ömür boyu nasıl katlanılacak dürüst olayım bir erkek bukadar sabretmez hayatınıza yazık

neden istemiyor

hani olabilirmiş diye bir ay daha denersin olmayınca yine gider doktora olur ameliyatını bakarsın yoluna

soğursun da gerilirsin de çok normal

bak yukarıda yaşayanlar yazmış ol ameliyatını yeni bir hayata başla

Ben vajinusmusdan dolayı kızlık zarımı aldırdım. Genel anestezi altında, uyutulup uyanmam toplam 1 saat sürdü. Benim kanamam biraz uzun sürdü (işlem sırasında yırtık olmuş 2 dikiş atılmış). İşlemden sonra herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Sadece anesteziden dolayı biraz sersem hissediyorsunuz o kadar. Eşinizin bilmesini istemiyorsanız, samimi bir arkadaşınızla yada ailenizden biriyle gidebilirsiniz.

genel anestezı ıle oldum ben benım ıslem 1 saat surdu ıkı ayrı ıslem yapıldı ama normalde yarım saat surer ortalama
esım bu amelıyatı olmamı ıstemıyor gıbı bırsey yok kendınız yapacak olsanız coktan yapardınız hadı 3 ay tas catlasın 5 ay
3 sene ne yahu ben 4 yıllık evlıyım 3 yasında cocugum var sız dusunun
cok cıddı uzun zaman bunu esınıze bırakmanız ve sızın beklemenızde hata

Ben vajinusmusdan dolayı kızlık zarımı aldırdım. Genel anestezi altında, uyutulup uyanmam toplam 1 saat sürdü. Benim kanamam biraz uzun sürdü (işlem sırasında yırtık olmuş 2 dikiş atılmış). İşlemden sonra herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Sadece anesteziden dolayı biraz sersem hissediyorsunuz o kadar. Eşinizin bilmesini istemiyorsanız, samimi bir arkadaşınızla yada ailenizden biriyle gidebilirsiniz.

aaa aynıyız benımde 5 dıkısım var :)

Vajinusmus olabilir misiniz?
Bence sizde zar harici böyle bir durumda var gibi geldi bana.
Eşinizi alın karşınıza konuşun. Siz şu an tam bir evlilik içinde bile değilsiniz.
Hatta yerinizde olsam çift terapisi alırdım.

esergry esergry , Bu üslupla yorum yapacaksanız yapmayın lütfen. İyi günler.

Siz başlatıyorsunuz yorum yazınca biz suçlu oluyoruz iyi mi? :KK14:

Eşim ameliyat olmamı istemiyor ne demektir ya? Vücudunuzla ilgili kararlar sizin tasarrufunuzdadır.

Siz eşinizle sevişirken zevk almadıktan sonra tabi ki zaman içinde cinsellik denen şey kalmaz. Sevişme eylemi çift olarak yapılır.
Eşim eşim eşim.. Geçin artık şu kafaları ya..

Kesin para gitmesin diye istememiştir ameliyatı.
Keşke biraz eğitilebilseler. Psikoloğa götürün de biraz bilgilensin.

Ayrıca benim zarım da kalındı ki ara ara kanamam oldu 3 gün. Bir tık fazlası olsaydı sizin gibi operasyonluktum. Sizin gibi kimseden onay beklemeden önce gider olurdum..

genel anestezı ıle oldum ben benım ıslem 1 saat surdu ıkı ayrı ıslem yapıldı ama normalde yarım saat surer ortalama
esım bu amelıyatı olmamı ıstemıyor gıbı bırsey yok kendınız yapacak olsanız coktan yapardınız hadı 3 ay tas catlasın 5 ay
3 sene ne yahu ben 4 yıllık evlıyım 3 yasında cocugum var sız dusunun
cok cıddı uzun zaman bunu esınıze bırakmanız ve sızın beklemenızde hata
Bence sadece sorun zar değil ya..
Vajinismusa evrilmiş durum. Konu sahibi aldırsa bile ilişkiye girmesi de bir vakit alacak gibi geldi bana.
3 sene bunu ertelemesi kocasının da işine gelmiş.. Genelde vajinusmus olan kadınlar bence eşleri yüzünden oluyor. Tecrübeyle sabittir.

aaa aynıyız benımde 5 dıkısım var :)
Dr bana yırtık olursa dikeriz filan deseydi asla o çatala yatamazdım ama bütün işlem bittikten sonra böyle birşey olması ve benim hiç ağrı yada yırtılmaya dikişe bağlı sorun yaşamamış olmam korkularımı boşa çıkardı. Şimdi herkese diyorum bu kadar kolay olacağını bilseydim bu işlemin evliliğimin ilk haftası giderdim aldırmaya.

Konu sahibinin eşi belki kızlık zarına takıntısı vardır, benden başkası müdahale edemez gibisinden çünkü beni çatala aldıklarında dr gelip hemşirelere eşimden yazılı izin alıp almadıklarını sorup, eşime kağıt imzalattırdılar. Gerçi eşimin o dönem tek ilgilendiği konu karı koca olmaktı önüne ne konulsa imzalardı :KK48:

X