- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Bunu ornek alabileceklerini hic düşünmemiştimYa bence orda başta gösterdiği o korkunç evler varya çok pis onları görmeye bayılıyorlardır . Aaa bu evi nasıl böyle pislettiler biz daha iyisini yapmalıyız diye
Neden özellikle banyo peki? Yani buzlu şeyi banyoya koymanın mantığı ne ki?Anlatmadiklarim var benim de. Benzer aile ikimizinki de. Buzlu herhangi bir şeyi banyoya koyarlar banyoda erir. Hamur açar banyonun önüne sererler. Bardak rafı toz icinde durur. Silmek yikamak yerine uzerine örtü örterler. Yemekler gunlerce agzi acik durabilir. Yenmemiş yumurtalar üstü kapaksiz bir sekilde dolaba konulup enfes(!) kokular yayabilir...
Mutfakta hicbir zaman yer olmadigi icin. Hep bulasik hep dağınıklık.Neden özellikle banyo peki? Yani buzlu şeyi banyoya koymanın mantığı ne ki?
Mantık aramam da saçma tabi.
Banyo konusunda gunlerdir israr ediyoruz. Banyo yapacak bir durum yok diyorlar.Öncelikle banyo teklif ederim kac gün oldu yoldan geldiniz diye,cekinmeyin falan derim.
Bide virüsü bahane edip her girdiklerinde elimde kolonya beklerim herhlde.
En kötü esiniz ise gidip geliyordur,size tasımasın bisey kolonya sürün bol bol falan derim.
Mutfakta hicbir zaman yer olmadigi icin. Hep bulasik hep dağınıklık.
Banyo konusunda gunlerdir israr ediyoruz. Banyo yapacak bir durum yok diyorlar.
Kolonya kokusundan da hazzetmiyorlar daraltıyormuş.
Evet aynen oyle. Tabakla poşetle ne ile donmuşsa o halde banyoda eriyor.Banyoda yer var yani en azından
Ay aklım almadı, gözümde şöyle bir şey canlandı. Mesela buzluktan tavuk çıkarıp çözünmesi için banyoya mı koyuyorlar?
B*ka batmalari falan galibaBedenlerini en ufak kirden arındıracak her şeyden haz etmiyorlardır onlar. Banyo yapmaları için ne olması gerekiyor tam olarak?
Benden de okadar allah sabir versin zor durumNe kadar kalicaklar? Bu konuda takintiliyim, titreme gelirdi bana.
Allah yardımcınız olsun isiniz cok zorBanyo konusunda gunlerdir israr ediyoruz. Banyo yapacak bir durum yok diyorlar.
Kolonya kokusundan da hazzetmiyorlar daraltıyormuş.
Ay bayılazaaaam. E biri tuvalete girerse ne oluyor? Tavukla mı bakışıyorlar?Evet aynen oyle. Tabakla poşetle ne ile donmuşsa o halde banyoda eriyor.
Yok artik kizlarEvet aynen oyle. Tabakla poşetle ne ile donmuşsa o halde banyoda eriyor.
Ay tavul ne ara tuvalete girdi, orayi kacirdimAy bayılazaaaam. E biri tuvalete girerse ne oluyor? Tavukla mı bakışıyorlar?
Tuvalet banyo ayri onlarin evinde. Herhangi bir sorun teşkil etmez ki onlar için.Ay bayılazaaaam. E biri tuvalete girerse ne oluyor? Tavukla mı bakışıyorlar?
Nasil bir bataksa okumak istemeyip yine kendini konunun pisliklerinde buluyorsunAy tavul ne ara tuvalete girdi, orayi kacirdim
Tuvalet banyo ayri onlarin evinde. Herhangi bir sorun teşkil etmez ki onlar için.
Mecburiyetleri bir an once bitsin ve hemen gitsinler insallah.Buzdolabı raflarını banyoda yıkayanı duymuştum da bu artık nirvana yani.
Düşünsene donuk bir bütün tavukla duş alıyorsun. Allah kolaylık versin, bunlar iflah olmazlar.
Ay bildirim geliyo merak ediyorum, o arada tuvetten tavuk ciktiNasil bir bataksa okumak istemeyip yine kendini konunun pisliklerinde buluyorsun
Genel pislik davranislarini listeliyordum da, buzlu herhangi bir seyi banyoda eritiyorlar. Onu diyor arkadaş.
Deep clean ve oxy nin kova modelleri her yüzeye uygun yüksek hijyen seçenekli olanları mevcut, domol ve activex in temizlik mendili taşınabilir boyutta.Hangi mendiller onlar bakayim ben de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?