- 1 Kasım 2012
- 11.302
- 25.887
- 798
- 35
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Mesela kv atmama ozelligi varAnlatmadiklarim var benim de. Benzer aile ikimizinki de. Buzlu herhangi bir şeyi banyoya koyarlar banyoda erir. Hamur açar banyonun önüne sererler. Bardak rafı toz icinde durur. Silmek yikamak yerine uzerine örtü örterler. Yemekler gunlerce agzi acik durabilir. Yenmemiş yumurtalar üstü kapaksiz bir sekilde dolaba konulup enfes(!) kokular yayabilir...
Banyo yapacak durum gecti ogul bizdenBanyo konusunda gunlerdir israr ediyoruz. Banyo yapacak bir durum yok diyorlar.
Kolonya kokusundan da hazzetmiyorlar daraltıyormuş.
Saat 1.48 bebegimi emziriyorum su msja sesli gulmekten alikoyamiyorum kendimiBanyoda yer var yani en azından
Ay aklım almadı, gözümde şöyle bir şey canlandı. Mesela buzluktan tavuk çıkarıp çözünmesi için banyoya mı koyuyorlar?
Yada cenabetB*ka batmalari falan galiba
Ya yeter artik lutfen yaaa gulme krizinden cikamiyorum gece olmus 1.51Buzdolabı raflarını banyoda yıkayanı duymuştum da bu artık nirvana yani.
Düşünsene donuk bir bütün tavukla duş alıyorsun. Allah kolaylık versin, bunlar iflah olmazlar.
Namaz kılsalar konu sahibi bu kadar rahatsız olmazdı. 5 vakit el yıkayacaklardı mecbur.Banyo yapacak durum gecti ogul bizden
Gusul abdesti falan dusunuyolar heralde banyo denince
E bunlar simdi namaz falan kaliyolarsa temiz olmadiklari surece yanlis yani nebilim.
Arada bir taharet muslugu sesi duyuyorum ama yikaniyorlar sanirim yalnizca. Ekstra bir elle yikama, hadi onu geçtim kurulama falan yok.
Simdi kp girdi çıktı. Ve ellerini yikamadi. Sifona bastı çat diye kapıyı açtı.
Su an kilmiyorlar ama kv eskiden kılıyordu. O zaman da bu sekilde yikanmiyordu.Banyo yapacak durum gecti ogul bizden
Gusul abdesti falan dusunuyolar heralde banyo denince
E bunlar simdi namaz falan kaliyolarsa temiz olmadiklari surece yanlis yani nebilim.
O gunleri düşündükçe doğurasım kaçıyorAy ne zor bir durum. Cok tiksindim sizin icin ne zordur kim bilir. Hastalik yayip duruyor boyleleri ya nefret ediyorum boyle tiplerden. Anladigim kadariyla evde cocuk yok bunun icin ne kadar sukretseniz az yoksa iyice kafayi yerdiniz. Ama konusmaktan baska careniz yok ilerde cocugunuz oluncada illaki gelip kalacaklar evinizde yada siz gideceksiniz o zaman ne olacak? Kendi pislikleriyle yuzlesmeleri gerekiyor.
Titriyorum, öğürüyorum, kendilerinden iğreniyorum boyle pisliklerini görünce.
Gusle sebebiyet verebilecek bir durum,Bedenlerini en ufak kirden arındıracak her şeyden haz etmiyorlardır onlar. Banyo yapmaları için ne olması gerekiyor tam olarak?
Covidi bahane edip her gün özellikle tuvaletten sonra herkese kolonya dağıtMerhaba hanimlar, bu aslinda bir çözümü olmayan konudur. Niyetim anlatip biraz olsun rahatlamak.
Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.
Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.
Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.
O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.
Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.
Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum.
Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.
Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.
Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.
Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.
Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.
Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.
Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.
Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.
Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.
Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.
Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.
Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.
Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.
Ohaa ya,anlayamadigim nasil mikrop kapmiyorlar.Yani bu kadar seye mutlaka bir ishal,karin agrisi olur yani.MasAllah yani bunyelerine,miktopta alismis artikMeyve sebze yikamazlar asla. Bulasik makinesi ömründe temizleyici yüzü gormemistir. Camasir makinesinde camasir 2 3 gun bekler. Mutfak leğenine doldurup asarlar. Evlerinde bir kere bir turşu bidonunun ağzı acıktı. Icinde kepçe vardi ve küf, kef, örümcek aglariyla dolmustu turşu. Ay ben neler gormedim ki... anlatsam yalan abarti gelir belki de.
Tek dileğim bu.sevgılı Lotus okadar naif buldum ki seni iki kat daha üzüldüm inan bu duruma. bende aynı senın gıbı olur yıne de bir şey dıyemezdım bılıyorumumarım bır an once çözülür işleri hallolur ve giderler
Konuda baska yorumlarda yazdim, kolonya kokusu daraltiyor, agzini yüzünü kapatiyor.Covidi bahane edip her gün özellikle tuvaletten sonra herkese kolonya dağıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?