- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.664
- 248
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Günlük temizlik bu. Lavabo ve klozeti günlük yıkarım, çünkü devamlı kullanılıyor. Bana göre olması gereken… Pandemi bahanesiyle koysanız dezenfektan da rica etseniz bari onla ellerini ovalasalar? Çıkışta siz sıkın buyrun anne/baba vs diyin. Başka türlü nasıl olur bilmiyorum.Bir de siz kendi evinizde hijyenik insanlar olarak 2 kere yikiyorsunuz. Sizin bu yaptığınız duysalar delilik derecesinde hijyen takintiniz oldugunu düşünürler. Pislik boyutlari cok farkli çünkü.
Ama asiri bir titizlik yani kesin karsit bir tutum :) ben memnunum sadece biraz obsesist boyutta duzen takintili.Benim esim de kardeşine ve anne babasina göre aşırı titizdir. Bence karşıt bir tavir, tutum gelisitiriyorlar.
Hiç fırça yüzü görmemiş alaturka tuvaletlerini gördüm. Rengi, kalıntıları, mermere tutunmuşluğu... anlayamazsiniz djdkdkdllss offf çok zor bir durum kimse güldüğüme bakmasin. Geceleri sıkıntıdan uyutmuyor bu beni.Aynilarini bizzat yasadim,hayat enerjim kemirildi,yasamiyordum sanki,yemeden icmeden kesilmistim.45 kiloydum erimistim.Ogullarida bir o kadar titizdir yani.Is nedeniyle 7 ay yasadim onlarla cehennem gibiydi.
Balkona tukurmelerimi dersiniz,mutfak lavabosunda abdestmi neler gordu bu gozlerrr..
Evlerinden kabuklu ceviz yemezsin.Nasi cocuklari boyle titiz anlamiyorum.Bazen geldigin evi unutma diyorum beni elestirdiginde.Benim mutfagim ve vc camasir suyu kokar mistir mis.
Iyi ediyorlar valla. Bi de boklu koca çekilmezdi hiç.Benim esim de kardeşine ve anne babasina göre aşırı titizdir. Bence karşıt bir tavir, tutum gelisitiriyorlar.
Canim yalniz degilsin.Allah sabir versin.Kolonya tut arada adettendir dersin :) bir de parmakla kulak karistirip elleri yikamasalardi off hatirlamak istemiyorum.10 parmak yalayip, recele ekmek bansalardi.Yer sofrasinda ayak parmak aralarini temizleselerdi.Ben en uzaktayim sukur onlardan...Hiç fırça yüzü görmemiş alaturka tuvaletlerini gördüm. Rengi, kalıntıları, mermere tutunmuşluğu... anlayamazsiniz djdkdkdllss offf çok zor bir durum kimse güldüğüme bakmasin. Geceleri sıkıntıdan uyutmuyor bu beni.
Gunlerdir bunu da düşünüyorum. Annesi aşırı titiz bir flörtüm vardi. O olsaydi diyorum, şöyle çamaşır suyu fışkırsaydı evin her yerinden. Cif kokuları, oda spreyleri, çiçeklerLotuscum konunu okuyunca kendi kv me şükrettim aşırı titiz okb boyutunda. Allahtan rahatsız olan sadece kendisi, çevresine zararı yoksana Allah sabır versin gidene dek
Kolonya gördü mü ağzını burnunu kapatiyorlar. Kokusu daraltıyormuş, nefes alamiyorlarmiş. Pislikten, tozdan daralan yok ama mis gibi kolonya daraltiyor.Günlük temizlik bu. Lavabo ve klozeti günlük yıkarım, çünkü devamlı kullanılıyor. Bana göre olması gereken… Pandemi bahanesiyle koysanız dezenfektan da rica etseniz bari onla ellerini ovalasalar? Çıkışta siz sıkın buyrun anne/baba vs diyin. Başka türlü nasıl olur bilmiyorum.
Yok benimki oyle degil ama ellerine cok dikkat eder. Birçok şeyi ben ogrettim. Anne temizlikten habersiz oldugu icin önemsemeden büyümüş bazi seyleri. Ama su an tam kivamda. Mutluyum.Ama asiri bir titizlik yani kesin karsit bir tutum :) ben memnunum sadece biraz obsesist boyutta duzen takintili.
Baska bir üyeye de yazdim, kolonya kokusu daraltiyormuş. Kolonya görünce vebalı görmüş gibi oluyorlar.Canim yalniz degilsin.Allah sabir versin.Kolonya tut arada adettendir dersin :) bir de parmakla kulak karistirip elleri yikamasalardi off hatirlamak istemiyorum.10 parmak yalayip, recele ekmek bansalardi.Yer sofrasinda ayak parmak aralarini temizleselerdi.Ben en uzaktayim sukur onlardan...
Kaygi seviyem artti ya yaslaninca oyle olursak diye ama benim annem tertemizdir ya mis kokar hep,el yikamaktan elleri soyulur garibimin.
Öyle insanların hiç umrumda olmazsınız merak etmeyin ..benim Kp öyle kaç defa söyledim uyardım umru değil aynı devam. kendi bedenine saygısı olmayan insanlar malesef bu tür insanlar...Iste benim asıl sorunum, onlarin pisliginden rahatsiz oldugumu anladiklari zaman duyacaklari üzüntü. Bunu belli edecek bir sey yapamıyorum. Eşime karşı mahcup olmak istemiyorum. Onlar üzülse o da çok üzülür. Bu sorunu yok etmek icin cok çabaladı ama olmadı malesef.
Temizlik mendili degil de hijyen spreyi kullaniyorum su anda. 80° alkol olanlardan. Onunla temizleyip pecete serip oturuyorum. Ortada dursa da anlayacak insan degiller bunlar.Ben sizin yerinizde olsam çıkarırım banyo havlularını ‘çekiniyorsunuz herhalde duş almaya lakin böyle olmaz bu’ diyerek ellerine tutuşturur haydi banyoya derim , ayrıca ‘lavabo için koyduğum havluları da değiştirdim gerçi hiç kirlenmemiş neden anlamadım ama havlularını günlük değiştiriyorum dilediğinizce kullanın’ derim.
Size de önerim temizlik mendilleri ve klozet spreyi edinmeniz.
Her kullanımdan önde o mendille şöyle bir silersiniz hatta mendili orada bırakın ki görsünler, belki çeki düzen verirler kendilerine.
Tabii kaliyor bazi seyler.Ama benim duzenime alistigindan kendi ailesine kalmaya gittiginde 2 gece zor dayanir.Oldu olasi titizmis esim bekar evinde bile oyleymis.Yok benimki oyle degil ama ellerine cok dikkat eder. Birçok şeyi ben ogrettim. Anne temizlikten habersiz oldugu icin önemsemeden büyümüş bazi seyleri. Ama su an tam kivamda. Mutluyum.
Allahim dusunemiyorum.Islak mendil al dezenfektanli anne baba vs ne diyorsan bakin bunlari kullanin de.Koronaya karsi falan de.Sabunun onemini anlat.Baska bir üyeye de yazdim, kolonya kokusu daraltiyormuş. Kolonya görünce vebalı görmüş gibi oluyorlar.
Karakterlerini biliyorum, üzülürler, ne olacak kizim abartma diyerek beni sinir de edebilirler. Eve gelen misafiri azarlar gibi olmak istemiyorum.Öyle insanların hiç umrumda olmazsınız merak etmeyin ..benim Kp öyle kaç defa söyledim uyardım umru değil aynı devam. kendi bedenine saygısı olmayan insanlar malesef bu tür insanlar...
Şiddetle o mendillerden öneririm, her derde deva, çantada taşımalık:)Temizlik mendili degil de hijyen spreyi kullaniyorum su anda. 80° alkol olanlardan. Onunla temizleyip pecete serip oturuyorum. Ortada dursa da anlayacak insan degiller bunlar.
Ilk paragraftaki kismi yapamam iste. Kac yasinda insanlar, mecburen geldiler, kırılırlarsa çok üzülürüm. Eşim de üzülür. Ona hele hiç kiyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?