Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Konuyu acali baya olmuş ama merak ettim gittiler mi
Çok fazla sabretmissin ya ben dayanamazdim.ozellikle eşim evde barındırmaz
Ama benim ailemde ki bazı yaşlılarda da var o sorun.ne anlıyorlar ne laf dinliyorlar nasıl dayaniyorlar anlamiyoum.
Ya inan aylarca banyo yapmayan insanlar var.ve ben gördükçe kasiniyorum.neyseki çok denk gelmiyorum ama çekilecek çile değil.

Sagolun gittiler sukur. Ablaninkiler bakima muhtaçmış benimkiler saglikli ve ona ragmen pisler malesef.

Şöyle birsey yapabilirsiniz,lavabodaki sabunlugu bosaltin ve boş birakin.ve onlardan biri tuvalete girdiginde görmemiş gibi yapin.ve ciktiginda aa baba tuvalettemiydin sabun bitmisti orda doldurmayi unuttum al sen dolduruver sana zahmet zaten elini yikican sonucta ben girmeyim diyebilirsin.yok kizim ne sabunu ben gormedim derse nasil yani diye boyle iyice sasirarak imayi verin.korona var ortaya sprey kolonya koyun devamli ve once kendinize sonra herkese zorla eline dökün. Ve bir hastalik iyice yayildi bana evham geldi valla napim takintili oldum el konusunda diyin.sonucu görün daha nasil denir bilmem aa gitmisler simdi gördüm

eşinle danışıklı dövüş yap kaynananlar sizdeyken kocana elini neden yıkamıyorsun diye kız kavga et wc nin içine de ellrinizi yıkayın yaz yapıştır. belki oğlana bunu söyleyen bize neler yapar diye yıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…