Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Of çok üzüldüm ya.

Ay sabırlar diliyorum. ☹

Ya çok kötü oldum ya bide bunu yaşıyorsun yani
Tuvalete girdigimde gozum direkt klozete gidiyor. Musluğun üst tarafı, yanlar, ön her yer damla damla idrar. Şok oluyorum her seferinde. Boyle 2 3 saniye kitlenip iğrenerek bakakaliyorum. En kötüsü ne zaman bitecek belli degil.

Ay daha detay ver, ölmedik daha, at füzeyi kusura bakma sana sabir diliyorum, bence de koronayi bahane et sik ellerine kolonyayi,dezenfektani, ben daha okuyamiycam, fena oldum.

Karakterlerini biliyorum, üzülürler, ne olacak kizim abartma diyerek beni sinir de edebilirler. Eve gelen misafiri azarlar gibi olmak istemiyorum.
Evimde kalan kişinin el yikamadigini bilsem onunla aynı sofraya oturamazdim ben ,içimde de tutamazdim bir şekilde belli ederdim kendim söyleyemesem de eşime soyletirdim.. suresi bile belli değil diyorsunuz 6 ay kalsalar böyle onlarla yasaybilecekmisiniz ?

Hastaneden gelip el yikamiyorlar ya. Normalde bile kabul edilmezken pandemide nasil boyle olunur?

Bu insanlara karabiber mi kâr eder? Kaderimizde covid olmak varsa oluruz, çok büyütmeyin diyorlar.

Hastaneden gelip el yikamiyorlar ya. Normalde bile kabul edilmezken pandemide nasil boyle olunur?

Bu insanlara karabiber mi kâr eder? Kaderimizde covid olmak varsa oluruz, çok büyütmeyin diyorlar.
Kovide gerek kalmiycak, kolibasilinden gidicekler zaten bu gidisle

Ay daha detay ver, ölmedik daha, at füzeyi kusura bakma sana sabir diliyorum, bence de koronayi bahane et sik ellerine kolonyayi,dezenfektani, ben daha okuyamiycam, fena oldum.
Meyve sebze yikamazlar asla. Bulasik makinesi ömründe temizleyici yüzü gormemistir. Camasir makinesinde camasir 2 3 gun bekler. Mutfak leğenine doldurup asarlar. Evlerinde bir kere bir turşu bidonunun ağzı acıktı. Icinde kepçe vardi ve küf, kef, örümcek aglariyla dolmustu turşu. Ay ben neler gormedim ki... anlatsam yalan abarti gelir belki de.

Onlar bağışıklık kazanmistir 60 yildir. Olan bana olur.
Yanlislikla dezenfektan sik, kolonya şisesini dök ustlerinden aşagi, ay pardon elim kaydi de, kafasindan âsagi zeytinyagliyi boca et , gidip yikanmak zorunda kalsinlar ne bileyim aklima baska bisey gelmiyo bdhshsj

ay çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun hep kalmayacaklar sanırım aadece gidecekleri güne odaklanın ve kapı kollarını hep çaktırmadan silin bende misafir geldiğinde aynı durumdayim onlar elini yıkadığı halde ayrı tuvalet kullanırım ve evime yatiya kalan kesinlikle b anyoyapmak zorundadır
Acıkca söyleyin bende soyleyemiyordum ama corona bahanem oldu açıkça soyluyorum.Mesela esimin ailesi gelince dıs kapida paspasin oraya basip griiyordu ve ben evi bastan aşağı domestosla yikamak zorunda kalıyordum. Girişlerinde terlik vermeye basladim sonrada terligi yıkıyorum butun derdim bitti.Sizde kapi kollarina kolonya sıkın ben oyle yapiyorum ya da kolonyalı mendille silin baska bir sey aklima gelmedi ama wcyi yıkamadan kullanmayın kesinlikle siz enfeksiyon kaparsinizz

eşiniz siz böyle tiksinirken sizden evvel girip temizlese mi aksamlari.

Benrininkilerden almistim ne kadar iyi kapatırsam kapatayim kurudular. Sonra migrostan aldim bilinmedik bir marka. O da kurudu. Ben de spreye geçtim.

Duş almadan yasiyorlar iste. Uzun yoldan gelen insan nasil banyoya girmez anlamiyorum. Onceki gelişte de boyle oldu. Gelmeden yikandim diye cevap aldim.

İsrar ediyoruz, her zaman sicak su var. Lif, havlu sıfır diye diye ama isinize bakin banyo yapacak bir durum yok diyorlar. Rahat edin diye İsrar ediyoruz diyoruz. Biz rahatiz diyorlar. 60 70 yasindalar, zorla banyoya sokamaz ki insan.

Ayy bu gerçek mi ? Gerçi umumi tuvaletlerde bazen bu pisliğe rastladığımıza göre gerçek de olabilir aklıma hindistanlılar fln geldi . Nereliler?

Hangi mendiller onlar bakayim ben de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…