- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Ya o ne iğrenç insanmış
Kanlı ped ne
Sen de lafını esirgemeyen biri gibisin
Hiç bişi demedin mi?
Yalatırdım o duvarları ben ona
Amazon kadınlarımıydı o kanla tedavi ediyorlardı öyle bir kitap okumuştum yıllar yıllar önceBazı insanlar manyak kanlı pedini atmak günah olduğunu düşünüyor. Çocukken bir arkadaşın evinde görmüştüm biriktirmişler ne yapacaklardı bilmiyorum. Sormadım günah öyle atılmaz demişlerdi sadece.
Ay afedersin ama yuh. Daha yüzsüzüne rastlamam heralde. Neyse ki eviniz belediye tarafından kapatılmadan gitmiş. Ya gitmeseydi? Syy bu kız bir de evlenir çocuk sahibi olur.Ah be arkadaşım insan olan kendine laf söyletmez bu yalvarıyordu hareketleriyle bana say söv diye sanki
Ben bu evde üç kişi yaşamak istesem çocuk doğururum dedim tam on sayfa önlü arkalı kiralık ev listeledim verdim eline, hiçbirini beğenmedim dedi, bizim ev nasıl beğeniyor musun dedim evet dedi, buyur sen burda yaşa al anahtar biz taşınıyoruz dedim, üstüne birkaç ay daha kaldı
Hamile kaldım, hastalandım, annem geldi evi temizlemeye, gizliden dedim anneme say dök diye, annem bir başladı bağırmaya siz nasıl insansınız bokunuzu bile ben temizliyorum, biriniz evli barklı kadın biriniz koskoca genç kız biriniz delikanlı adam utanmıyor musunuz bu ne pislik vs vs….ama ben çalışıyorum hem bu ev benim değil ki dedi kadına, annem de biz de çalıştık pisliğimizde boğulmadık diye saydırdı, ertesi gün gelmiş bana para veriyor haspam çamaşır makinesini kullanacam da elektrik-su-deterjan parasını al diyo, bende dedim yeterki kirlilerini yıka ben üstüne sana para veririm, böyle tam bir yıl kaldı bizde
Sen nasılsın, bebiş nasıl, en son dertliydin geçti dimi sıkıntıların
Ya siz ne naif insansınız eşiniz çok sanslı böyle düşünceli eşi olduğu içinSeninle koltuk çitilemek gibi bir hayal kurdum şu anda
Bizimkinin atmama sebebi tamamen pislikten haz almak, günahla filan ilgisi yokBazı insanlar manyak kanlı pedini atmak günah olduğunu düşünüyor. Çocukken bir arkadaşın evinde görmüştüm biriktirmişler ne yapacaklardı bilmiyorum. Sormadım günah öyle atılmaz demişlerdi sadece.
Yuh, çüş, oha, gönder ne varsaAy afedersin ama yuh. Daha yüzsüzüne rastlamam heralde. Neyse ki eviniz belediye tarafından kapatılmadan gitmiş. Ya gitmeseydi? Syy bu kız bir de evlenir çocuk sahibi olur.
İyiyiz biz de.. geçti ilk ay sancıları çok şükür
Cok tesekkur ederim, cok tatlisiniz.Ya siz ne naif insansınız eşiniz çok sanslı böyle düşünceli eşi olduğu için
Öncelikle çamaşır suyunu tuvaleti girtikleri gibi kapı koluna sürün çıkınca kapatmak için elleri çamasır suyu olur
Onun kokusunu sevmeyeceklerı için yıkamaya gıdeceklerdır
Annesine bulaşık yıkatın makine bunu almadı anne sen yıkar mısın dıye
Sonra o bulaşığı tekrar yıkarsınız
Cam silecem dıye bi kova suyu alın üzerlerıne yanlışlıkla dökün
Deterjanlıydı yıkanmazsanız hasta eder diye söyleyin
Sonra elinize ıslak mendıl alıp el falı bakıyorum ben güzel bilirşm diyeceksınız eli alıp mendille bi güzel çitileyeceksınız
Evde tek lavabo var malesef. Iki tane olsa hic sorun degil. Zaten su an asil sorunum tuvaletin pisligi degil ellerinden yayilan pislik. Tuvalette sabit pislik olsa her girdiğimde yikamaya raziyim. Elleriyle dagitiyorlar her yere. Bir şekilde ekmek yemek duzeni verdim eve. Alkollu sprey kullanıyorum hep. İçim almıyor ama idare edicem. Ne yapayim yaşlı insanlar. En ufak şeyden alınıyorlar. Kimse üzülmesin, biraz idare edicem mecbur.Lotuscum onca pislik içerisinde temiz kalan kalbine, bitmeyen sabrına hayran kaldım vallahi. Verilecek tavsiye yok bu yaşına kadar böyle gelmiş insanları değiştirmek imkansız, ya evinize alamayacaksınız ya alıp her gün kıyıda köşede eşinizle birbirinizi yiyeceksiniz ya da olaylar sizin evde vuku bulmuyormuş gibi yok sayıp görmezden geleceksiniz. Cidden çok zor Allah yardım etsin. Evinizde iki tane lavabo yok mu acaba, anne baba birini kullansa siz banyodakini kullansanız, ben de çok titizimdir banyodaki klozet sadece benimdir eşim bile kullanmaz eve gelen misafir de diğerini kullanır, öyle bir imkan olsa en azından lavabodaki mikroplardan uzak dururdunuz. Ev içersinde cirit atan mikroplar için de sürekli dezenfektan sıkmanız, silmeniz lazım tabi. Yemek işini de sofrayı kurarken iki tane ekmek sepeti koysanız anne baba tarafındaki sepete iki üç dilim bırakın yenilmeyeni hayvanlara verirsiniz, yemek su bardağı kaşığı da öyle onlar sofraya oturmadan dokunacakları alan bırakmadan sadece tabakaları kaşıkları elleyecekleri şekilde ayarlasanız, kalktıkları gibi çamaşır suyuna basarsınız ne bilim. Çözüm bulmak lazım bu duruma çünkü, yoksa akıl sağlığınız kalmaz beden sağlığı haricinde
Kv de kızının pisliğini örtüyor aklınca napsınYuh, çüş, oha, gönder ne varsa
Daha yüzsüzce hikayelerim de var, sırası gelirse anlatırım, biraz daha şaşırırsın
Gitmeseydi gerçekten ben taşınacaktım, eşime ve ailesine söylemiştim
Evlendi evlendi elinde domestosla geziyor elleri yara içinde
İyi yıkanmamış çatal tencere vs için kullanıp yıkandıkça kiri gider diyen pasaklı şimdi mutfağı batmasın diye yemeği dışarıdan söylüyor
Her hafta sonu anası gidip evini dip köşe temizliyor, kaynanam beni ne zaman görse bizim kızın namı taaa adanalara yayıldı, herkes hayran, öyle bir gelin ki diyor
Hamileydim, babam şehir dışındaydı çok hastalandı, apar topar gittik eşimle, tezgahta da üç beş bardak tabak var, bunları makineye atıver acil çıkmamız lazım dedim tamam dedi, gittik on gün kaldık, gece dönüş yoluna çıktık sahura eve yetişmeye çalışıyoruz, benim de rahatsızlıklarım var araba seyahati yapınca birkaç gün ayakta durmakta yürümekte sıkıntı yaşıyorum, e bir de hamilelik….neyse yetiştik eve eşim dedi sen bir çay demle ben sahuru hazırlayayım, bununda haberi var geleceğimizden, dedim kardeşin hazırlamıştır iyi dedi bir bakalım eksik varsa hallederiz, mutfağa bir girdik leş, tezgahta bozulmuş meyve kabukları, tabaklar kurumuş kirden, çaydanlığın içinde mikroplar görünecek boyutta büyümüş koloni kurmuş, bardakların dibindeki çaylar küf tutmuş mantar oluşmuş, anlatamayacağım bir koku, bayılacaktık az daha
Alelacele iki lokma sahurluk koyduk sofraya kalktı geldi bizim haspa, oturdu zıkkımlandı bir de dediki bi çay demleseydiniz bari be kuru kuru yedirdiniz öfff
Bir tarafı yiyipte çocuk doğurmaya cesaret edemiyor, altını değiştiremezmiş…..
Öpüyorum bebişi
Lotuscum ama her şeye hayır diyorsunCok tesekkur ederim, cok tatlisiniz.harika fikirler ama camasir suyu kıyafetlerine degerse agizlarindan düşmem kıyafetimizi lekeledin diye.
Kv bulasik yikayacak guçte degil malesef
Hayali bile guzeldi. Hijyenik elleri oldugunu düşünmek çok keyifli.
Ay deli mi ne?Kolonya kokusuna gelemiyor kv. Daraliyor hemen. Temizlikle ilgili her seye dusmanlar.
Allah iyiliğini versinKv de kızının pisliğini örtüyor aklınca napsın
Ay kolundan tutar atardım ya
Kirli tezgah neyse de ped olayını aşamıyorum sjshwh
Üstüme kanlı pedler geliyor sanki
Konu aç bak hit olur
Allah kolaylık versin.Evet 1 haftadir ayni camasir vardi ustlerinde. Yarin makineye atacagim kirlilerini. Öğürmeden yaparim umarim. Makineden çıkınca da makine temizleyici ile calistiracagim. Yoksa icim almaz.
Evet benim kv elinde domestosla gezer.Ay şükürler olsun kayinvalidem Domestos kraliçesi. Evi hep çamaşır suyu, deterjan falan kokar kendisi de mis gibi. Konuyu dislerimi sıkarak okudum resmen şimdi de temizlik yapmaya gidiyorum aşırı sinirlerim bozuldu :)
Konu sahibi çok naif ve tatlı bir kadınsın belli ki... Boşver madem iyiler, seni de seviyorlar, idare edeceksin artık. Ki bu zamana kadar da kimseyi üzmemek için çaba gostermissin. Sabır zorlayıcı inanılmaz bir durum okurken bile fenalık geldi ama yine de eşini kırmaya, mahçup etmeye değmez. Yeterince mahçup oluyordur zaten ailesinin bu halinden dolayı. Umarım bir an önce giderler de sen de evi kirklayip bi rahat nefes alırsın...
yakarlardı onları büyük ihtimalle iğrenç bir şey tabiiBazı insanlar manyak kanlı pedini atmak günah olduğunu düşünüyor. Çocukken bir arkadaşın evinde görmüştüm biriktirmişler ne yapacaklardı bilmiyorum. Sormadım günah öyle atılmaz demişlerdi sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?