- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Evet orasi da oyle de ben esim oyle degil dediginiz icin belki o da rahatsiz oluyordur diye dedim . Uzgunym sizin icin gercekten pek yapilacak birsey kalmiyor bu durmdaEşim fakettigine dair bir sey soylemedi bana. Farketmis olsa da dile getirmez. Kendi evlerindeki pislikler konusunda bana cok mahcup oluyor. Anne babasinin ayıbını örter. Kendi evimizde onlarin ayıbını gün yüzüne çıkarmaz. Ona da bir sey diyemem bu konuda. Anne baba iste ne yapsin ki?
Konunun basinda da yazdim çözümsüz oldugunu biliyorum diye. Malesef çözümsüz.Evet orasi da oyle de ben esim oyle degil dediginiz icin belki o da rahatsiz oluyordur diye dedim . Uzgunym sizin icin gercekten pek yapilacak birsey kalmiyor bu durmda
Tum sayfalari okumaya niyetlendim de bayilacak derecedeyim ay Allah sabirlar versin sizlereOff Allah kolaylık versin. Benim kayınvalide ve kayinbabam da hastaneden ,marketten vs geldikleri zaman dahi ellerini yikamazlar. Allah'tan kolonya seviyorlarda onu döküyoruz. Ondada ima edilen şeyi anladiklari için bi bozuluyorlar.
Kayınbabamin kullandığı maske simsiyah oluyorda hala aynisini takmaya devam ediyor. Yattığı yastık bir gün yatsa dahi simsiyah oluyor. Kayınvalidem.yemek karıştırdığı kaşığı bir güzel yalar öyle koyar . Ama dünyanın en temiz insanlarıdır kendilerine göre ,milleti elestirirler
Yani bence de oyledir . Denemek icin cop kovasini bos tut o girip cikinca bak diyecegim ama tuvalet kagidini klozete atip sifon cekiyorsa bilemezsin yine insana neler dusunduruyorlar ya Rabbim yaFikir yürütmenizi istedigim bir sey soracagim kizlar. Simdi kv girdi tuvalete, taharet muslugunu açtı, sonra sifon ve çıkış yapti. Çoğunlukla boyle oluyor.
Sizce sadece musluk ile yikayip kalkiyor mudur?
Musluk+tuvalet kağıdı Kurulamasi mi yapiyordur?
Yoksa eliyle mi yikiyordur.
Elleri kuru oluyor hep. Bu nedenle ilk seçenek gibi geliyor bana.
Ay yok senin icin diyorum sekerimOnlarin evine getirsin ay. Benim evim onlar var diye bu halde. Yoksa hijyeniktir yani.
Ay sinirim bozuldu hakikaten bu bataga dustum bendr uykudan oluyorum ama azmettim bitircem konuyu az kaldi . Inanamadim tavuk banyoNasil bir bataksa okumak istemeyip yine kendini konunun pisliklerinde buluyorsun
Genel pislik davranislarini listeliyordum da, buzlu herhangi bir seyi banyoda eritiyorlar. Onu diyor arkadaş.
Ay ay seni en iyi ben anlarım.Merhaba hanimlar, bu aslinda bir çözümü olmayan konudur. Niyetim anlatip biraz olsun rahatlamak.
Bir süredir kv ve kp bizdeler. Aslinda onlari seviyorum. Bana hiç kötülükleri yoktur, çok severler.
Tek sorunumuz var; hijyen. O kadar pisler ki anlatamam. Asla el yıkamıyorlar. Tuvalette sifona basıp hemen kalkıp kapiyi açıyorlar.
Sabuna, musluğa dokunmuyorlar kesinlikle.
O pis ellerle kapı kolları, kumanda, çaydanlık, tuzluk, ekmek heer yere dokunuyorlar.
Her sabah tuvaleti yıkasam da 1 kez girseler mahvediyorlar. Kendi evimde sanki umumi tuvalete oturuyormuş gibi klozete peçete seriyorum.
Onlardan sonra tuvalete girdigimde klozetin oturma yerinin damla damla idrar oldugunu görüyorum.
Nadiren olan bir sey degil bu. Günde kaç kez idrar yapıyorlarsa o kadar oluyor.
Alkollü spreylerle temizliyorum, peçete seriyorum, oyle oturabiliyorum.
Uzak yoldan geldiler duşa bile girmediler. Günler oldu hala hiç yikanmadilar.
Gündüz iş telaşı, tv sesi falan derken el yıkamadiklarini farketmiyorum. Ama gece olduğunda, sessizlik çöktüğünde tuvaletin bütün sesini duyuyorum.
Dur bakayim belki bu sefer yikarlar diye bekliyorum ama yok. Yıkanmıyor asla.
Sadece sabah ayilmak için yüzlerini yıkarken elleri ıslanıyor, o kadar.
Kendi evlerinde bunun beş beteri bir durum var. Hiç girmek istemiyorum ona.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunun uyarısını yapabilecek biri degilim. Mizacım ona uygun degil ne yazik ki.
Eşime anlatamam. Zaten kendi evlerinde ne kadar huzursuz oldugumu biliyor. Bir şey yapamiyor, uyarsa da anlatsa da boyle alışmışlar, değişmiyor. Eşim onlar gibi değil çok şükür.
Ailelerindeki herkes biliyor el hijyeni konusundaki hassasiyetimi. Bildikleri halde böyleler, çünkü hijyen nedir bilmiyorlar.
Her gece gerim gerim geriliyorum. Evimde mikroplar fink atıyor resmen.
Henüz evlenmemiş, evlenme plani olan her kadına tavsiyemdir, kişisel hijyenini sağlayabilen bir eş+ailesini seçin.
Bu adam el yikiyorsa ailesi öğretmiştir onlar da temizdir demeyin. Ben boyle düşündüm. Sonra neler gördüm neler... Hayal bile edemezsiniz.
Hamişler ve hijyen hassasiyeti olanlar, midenizi bulandirdiysam özür dilerim.
İşte tamda bu yüzden beni böyle görürdüBir de siz kendi evinizde hijyenik insanlar olarak 2 kere yikiyorsunuz. Sizin bu yaptığınız duysalar delilik derecesinde hijyen takintiniz oldugunu düşünürler. Pislik boyutlari cok farkli çünkü.
bunlar banyo yapmorlarsa 2 günde bir atlet her gün de don değiştirmiyorlarsa yattıkları yatağın çarşafları bile kokuyordur yahuu.düşününce seni çok daha iyi anladımmFikir yürütmenizi istedigim bir sey soracagim kizlar. Simdi kv girdi tuvalete, taharet muslugunu açtı, sonra sifon ve çıkış yapti. Çoğunlukla boyle oluyor.
Sizce sadece musluk ile yikayip kalkiyor mudur?
Musluk+tuvalet kağıdı Kurulamasi mi yapiyordur?
Yoksa eliyle mi yikiyordur.
Elleri kuru oluyor hep. Bu nedenle ilk seçenek gibi geliyor bana.
Siz yeni evlisiniz sanır sizi biraz zaman geçsin görürüzEşimi seviyorum, yüzü düşse içim parçalanır. Aileden utanmak çok ağır bir sey. Babamdan utanan biri oldugum icin ayni şeyi hissetmesini istemiyorum. O yuzden susuyorum. Ama dayanamayacagim bir noktaya gelirsem konusmaktan baska çarem kalmiyor.
Benim de yaptığım kardeşiydiAma yapacağım kisiler onun anne babasi. Hoş olmaz bu sekilde. Hicbir sekilde hoş olmaz yapamıyorum ben böyle.
Az onve aşı kamu spotu çıktı. Ben de dedim ki herkes aşı olsa, maske taksa, ellerini surekli temiz tutsa ve yikasa bu kadar ilerlemez dedim. Kv diyor ki haklisin kizim.ulan hakliysam yika iste elini.
Ya o ne iğrenç insanmışBen sizi anladım
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapacaksınız
Az önce evimde kalan birinden bahsettim okumuşsunuzdur, bir gün tuvalete girdim bir baktım klozetin oturulan bölümü kıl içinde, böyle kırpık kırpık kıl dolu heryer, lavabonun kenarında da kıllı bir makas…..
Direk anladım, evimde kalan kişi münasip yerlerinin kılını kesmiş makasla klozette
Açtım tuvaletin kapısını saydım döktüm eşime ne pis adamsın bu ne rezillik senin bitarafının kıllarını klozetten mi toplayacam filan bas bas bağırıyorum, eşim geldi güzelim ben öyle şey yapar mıyım saçmalama filan diyor, göz kırptım bağırmaya devam….misafir bozuntusu kapı aralığından dinledi herşeyi….sonra balkona çıktım eşim de geldi peşimden ne oluyor dedi, dedim böyle böyle onun yüzüne vuramadım, iyi ettin dedi oldu bitti
Eşinize bir göz kırpıp verin çoşkuyu başka yolu yok
Ah be arkadaşım insan olan kendine laf söyletmez bu yalvarıyordu hareketleriyle bana say söv diye sankiYa o ne iğrenç insanmış
Kanlı ped ne
Sen de lafını esirgemeyen biri gibisin
Hiç bişi demedin mi?
Yalatırdım o duvarları ben ona
Gurur yapacaklarina ellerine sabun sürmeyi deneseler hayat ne kadar kolay olurduAy ay seni en iyi ben anlarım.
13 yıllık evliyim benim kv ve eşimin aileside böyle pis onlara gidince yemek yiyemezdim çok aç yattım çünkü ev ve heryer berbat.kv dm elini ne çok yikiuordun derdi bana aynı tuvaletyen kalkar elini yikamazdi hadi onun yaptığını ye yiyebilirsin.yeiyemezdim bu anladı küstü kuserdi çok gururluydu.hayatmiz 13 yıl boyunca böyle geçti ben onlarfayken nereye dokunsam elimi yikardim çok sıkıntı çektim.
Eşim dışarda hep okuduğu yaşadığı için böyle değil bin şükürama dediğiniz gibi aile çok önemli cokkkkkkk.yeni evlenenler kapıyı orterim biter gider demeyin ucu dokunuyor illa size
Cok da yeni sayilmaz. 2 sene bitti.Siz yeni evlisiniz sanır sizi biraz zaman geçsin görürüz
Seninle koltuk çitilemek gibi bir hayal kurdum şu andaHer sayfa da migdem kalktı azmettim bitirdim konuyukv kp gitsin evini kirklamaya elimde Domestos ile gelmeyi o kadar isterim kiiii Allah yardımcın olsun ben düşünceni çok takdir ettim yaşlı insanlar sonuçta evet çok zor bir durum ama kalp kırmamak lazım bir de eşinizin ne günahı var ki bende mahcup etmek hiç istemezdim inşallah bu süreç çabuk biter de rahatlarsınız ay oturdukları koltuklara koku da geçmiştir delireceeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?