- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Mutfak lavabosuna balgam ne yaOff off seni o kadar iyi anliyorum ki Lotus. Benim kv ve kp de ayni. Idrar lekesi mi desem, mutfak lavabosuna balgam atma mi desem, el yikamama, taharet almama dus almama, direkt yemeklere oksurme mi desem. Daha neler neler. Ustelik benimkiler cok yasli bile degil. Asiri pisler. Bende senin gibiyim asla yuzlerine direkt soyleyemem. Esime diyorum o soyluyor. 1-2 yapip yine bildikleri gibi devam ediyorlar . Onlar ilk evime geldiklerinde neye ugradigimi sasirdim. O kadar igrenmistim ki yuzumde yaralar cikmisti...
Ay vallaha Allah size sabir versin...cok zor bir durum. Ve daha kotusu bunlara hep katalanacagiz sanirim
Off off seni o kadar iyi anliyorum ki Lotus. Benim kv ve kp de ayni. Idrar lekesi mi desem, mutfak lavabosuna balgam atma mi desem, el yikamama, taharet almama dus almama, direkt yemeklere oksurme mi desem. Daha neler neler. Ustelik benimkiler cok yasli bile degil. Asiri pisler. Bende senin gibiyim asla yuzlerine direkt soyleyemem. Esime diyorum o soyluyor. 1-2 yapip yine bildikleri gibi devam ediyorlar . Onlar ilk evime geldiklerinde neye ugradigimi sasirdim. O kadar igrenmistim ki yuzumde yaralar cikmisti...
Ay vallaha Allah size sabir versin...cok zor bir durum. Ve daha kotusu bunlara hep katalanacagiz sanirim
Haftasonu ona bırakın temizliği o zaman.Eşim çalışıyor, o yokken kim temizleyecek ki mecburen ben yapiyorum. Hem o temizlese nasil temizler bilmem ki icime sinerek rahatça oturamam.
Evleri toz pislik icinde. Tozdan daralmiyor da mis gibi kolonyadan daralıyor. Evlerinin pisligini gördüğü yok. Kokudan girilmiyor iceriye.ay sımdı bırsey dıcem de tovbe yaa kokusuna gelemıyormusmus kendısı b.k kokuyordur ınsanların sucu ne
Karakterlerini biliyorum. Bunu yumusak bir dille söylesek istenmiyoruz demek ki deyip sabahina bavul toplar giderler. Esim bu sekilde olursa cok üzülür. Ben de cok üzülürüm. Yaşlı insanlar, aramasak alınıyorlar. Bu sekilde bir sey yaşasak çok daha büyük üzüntüler olur.Haftasonu ona bırakın temizliği o zaman.
Bir şekilde temizler merak etmeyin.
İçinize sinmezse kendiniz oturmadan şöyle bir silersiniz.
Siz sürekli temiz tuttuğunuz için eşiniz olayı ciddiye almaz.
Ama derseniz ona kıyamam çalışıyor o vakit bize birşey demek düşmez.
El yıkama konusunda kapıda bekleyecek eşiniz onun da başka çözümü yok.
Harekete geçmezseniz de sinir olup kendinize zarar veriyorsunuz böyle.
Bu sinir stres ve söylenmeyip yutulan sözlerin acısı vücuttan çıkıyor sonra.
Olan size olur yine maalesef.
Aklıma bişi geldi. Bunlar yaşlı insanlar ya illaki bi rahatsızlıkları vardır romatizma gibi . Siz bi şey uydursanız alternatif tıp gibi yıkanmakla el ayak yıkamayla fln alakalı. Şifalı bi sabun almış olun güya bi iki tane de tanıdık yaşlı varsa eve çağırın öylece bi bahsetsinler bu şifalı sabundan . Sonra kullanmalarını sağlayın. Yaşlılar böyle şeylere pek bi düşkündür . Ne dersiniz ?Karakterlerini biliyorum. Bunu yumusak bir dille söylesek istenmiyoruz demek ki deyip sabahina bavul toplar giderler. Esim bu sekilde olursa cok üzülür. Ben de cok üzülürüm. Yaşlı insanlar, aramasak alınıyorlar. Bu sekilde bir sey yaşasak çok daha büyük üzüntüler olur.
Benim gibi olup konusan uyeler hicbir fayda saglamadiklarini yazmislar. 1 2 kere dikkat edip yine aynisini yapiyorlar diyorlar.
Sizi kırmak istemiyorum ama eşinizin aynı hürmeti size duyup bu duruma çözüm bulması gerekmez mi?Eşimi sevmiyor olsam harika oneri ancak kendisine derin bir hürmet duyuyorumkıyıp da ailesinin önünde bağırıp çemkirmem.
Ne kadar tatlisiniz. Benim icin kafa yoruyorsunuz, fikir yürütüyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Ama o kadar tuhaf insanlar ki, az once banyoya girmeye karar verdi. Banyoyu hazirladim. Sabun burada sampuan burada diye gosterdim. Yaşli diye vücuduna sabun kullanacağını düşündüm. Evlerinde de sabun oluyor. Bana dedi ki benim sabunla oyle pek aram yok. Banyoda bile sabun kullanmıyormuş. Hijyene öyle bir düşmanlık.Aklıma bişi geldi. Bunlar yaşlı insanlar ya illaki bi rahatsızlıkları vardır romatizma gibi . Siz bi şey uydursanız alternatif tıp gibi yıkanmakla el ayak yıkamayla fln alakalı. Şifalı bi sabun almış olun güya bi iki tane de tanıdık yaşlı varsa eve çağırın öylece bi bahsetsinler bu şifalı sabundan . Sonra kullanmalarını sağlayın. Yaşlılar böyle şeylere pek bi düşkündür . Ne dersiniz ?
Onun için hastalık mı bilmem de beni sinir hastası etmiştiAyy yok artık Allahım daha neler duyucam çöp kutusu diye bişey varniye böyle yapıyorlar ellerine ne geçiyo bu bi hastalık mı nedir yahu
O bu konuda vurdumduymaz degil ki. Ben sıkıntımı söylemedim. Tuvalet boyle oluyor, el yikamiyorlar demedim. Onun benim gibi el yikamalari takip etme huyu yok. Ben cok hassas oldugum icin tuvaleti dinlerim.Sizi kırmak istemiyorum ama eşinizin aynı hürmeti size duyup bu duruma çözüm bulması gerekmez mi?
Ne yapayım böyle alışmışlar demek çözüm bulmak olmuyor.
Eşinize olan aşkınız onun bu konudaki vurdumduymazlığını görmenizi engelliyor.
Çok teşekkür ederim evet malesef rahmetli olduGecmis zamanli anlattiginiza gore rahmetli olmuş tontonunuz. Allah rahmet eylesin. Ne tatli bir babaanneymiş. Onun bu temizliğine laf eden akrabanız, benimkilerin evinde birakin su içmeyi kapılarının önünden geçmez.
Kesinlikle yaşla, güçle alakasi yok. Temiz insan her koşulda temizdir.
Ben sizi anladımEşimi sevmiyor olsam harika oneri ancak kendisine derin bir hürmet duyuyorumkıyıp da ailesinin önünde bağırıp çemkirmem.
Şok oldum yaaa şokNe kadar tatlisiniz. Benim icin kafa yoruyorsunuz, fikir yürütüyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Ama o kadar tuhaf insanlar ki, az once banyoya girmeye karar verdi. Banyoyu hazirladim. Sabun burada sampuan burada diye gosterdim. Yaşli diye vücuduna sabun kullanacağını düşündüm. Evlerinde de sabun oluyor. Bana dedi ki benim sabunla oyle pek aram yok. Banyoda bile sabun kullanmıyormuş. Hijyene öyle bir düşmanlık.
Ama yapacağım kisiler onun anne babasi. Hoş olmaz bu sekilde. Hicbir sekilde hoş olmaz yapamıyorum ben böyle.Ben sizi anladım
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapacaksınız
Az önce evimde kalan birinden bahsettim okumuşsunuzdur, bir gün tuvalete girdim bir baktım klozetin oturulan bölümü kıl içinde, böyle kırpık kırpık kıl dolu heryer, lavabonun kenarında da kıllı bir makas…..
Direk anladım, evimde kalan kişi münasip yerlerinin kılını kesmiş makasla klozette
Açtım tuvaletin kapısını saydım döktüm eşime ne pis adamsın bu ne rezillik senin bitarafının kıllarını klozetten mi toplayacam filan bas bas bağırıyorum, eşim geldi güzelim ben öyle şey yapar mıyım saçmalama filan diyor, göz kırptım bağırmaya devam….misafir bozuntusu kapı aralığından dinledi herşeyi….sonra balkona çıktım eşim de geldi peşimden ne oluyor dedi, dedim böyle böyle onun yüzüne vuramadım, iyi ettin dedi oldu bitti
Eşinize bir göz kırpıp verin çoşkuyu başka yolu yok
Eşim fakettigine dair bir sey soylemedi bana. Farketmis olsa da dile getirmez. Kendi evlerindeki pislikler konusunda bana cok mahcup oluyor. Anne babasinin ayıbını örter. Kendi evimizde onlarin ayıbını gün yüzüne çıkarmaz. Ona da bir sey diyemem bu konuda. Anne baba iste ne yapsin ki?Esiniz temizmis ya kendi de evinde bu sekilde yasanmasindan rahatsiz olur ki o da onlarlar sofraya oturuyor, lavaboyu kullaniyor kendi farketmedi mi hic belki sorulmustur k.bakmayin uzuldum valla tum sayfalari okuyacagm ama vaktm olnca
Onlarin evine getirsin ay. Benim evim onlar var diye bu halde. Yoksa hijyeniktir yani.Birisi safiyeyi getirsin sizin eve
Evet 1 haftadir ayni camasir vardi ustlerinde. Yarin makineye atacagim kirlilerini. Öğürmeden yaparim umarim. Makineden çıkınca da makine temizleyici ile calistiracagim. Yoksa icim almaz.Ay yıkanmıyorlarsa çamaşırlarınıda değişmezler onlar
Çok fena
O evi temizlemekle paklanmaz, yaksan anca ölür mikroplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?