Hijyen, pislik, mikroplar, sabun... kafayı yemek üzereyim

Az once sifon bile cekilmemisti. Bidonla hicbiri ugrasmaz.
Git salona onların yanında eşine çemkir
Yaw sen ne pis adamsın, sifonu bile çekmemişsin, bu kadar da olmaz utanmıyor musun, midem bulandı ayıp be koskoca adamsın, sifonu çekmediysen elini de yıkamamışsıındır her yere o ellerle dokunup yemek mi yiyorsun diye bağır çağır…
Böyle güzel fırsatı değerlendir

Ayy yok artık Allahım daha neler duyucam çöp kutusu diye bişey var niye böyle yapıyorlar ellerine ne geçiyo bu bi hastalık mı nedir yahu

Eşiniz söyleyecek başka çaresi yok.
Böyle de yaşanmaz ki aynı evde.
Ben bile bu nahifliğimle çoktan çıngar çıkarmıştım.
Hiç kabul edilebilecek idare edilebilecek bir mevzu değil çünkü.
İşe yaramiyor willow. Bunlarin evine ilk gittigimde tuvalet kapkara renkte yapışmış dışkı ile doluydu. Esime durumu anlattim, tuvalete gidemiyorum diye. Benim evde olmadigim bir zamanda temizleyin bu ne boyle diye kızmış. Pislik kim bilir ne zamandir orada yapışık ki porçözle temizlemisler. O da yarim yamalak çıkmış. Yarısı yapışık halde duruyordu.

Bu sekilde uyardi daha once eşim. Lotus rahatsiz oluyor boyle olmasin bir daha dedi. Insan bundan utanmaz mi? Utanmadilar. İşe yaramadi hiç. Her gittigimde leş gibi bir evle karşılaşıyorum tekrar tekrar. Uyaridan anlamıyorlar.

Bu tarz seyler anlatiyorum. Diyor ki doktorlara ne bakiyorsun onlara gore hep hastasin. Gecen gun doktorlar icin onlar bir sey bilmiyor dedi. Cahilce düşünceleri var. Her şeyi bir tek o biliyor.

Gecmis zamanli anlattiginiza gore rahmetli olmuş tontonunuz. Allah rahmet eylesin. Ne tatli bir babaanneymiş. Onun bu temizliğine laf eden akrabanız, benimkilerin evinde birakin su içmeyi kapılarının önünden geçmez.

Kesinlikle yaşla, güçle alakasi yok. Temiz insan her koşulda temizdir.

Eşimi sevmiyor olsam harika oneri ancak kendisine derin bir hürmet duyuyorum kıyıp da ailesinin önünde bağırıp çemkirmem.

kim olursa olsun isterse gözümün bebeği hijyen yoksa aslaaaa kapıdan içeri giremez heleki bu dönem ayyy tüylerim diken diken oldu valla nasıl dayandın
Dayanamıyorum. Tuvalete girip klozetle bakışıyorum iğrenerek. Adam sanki agacin dibine işiyor gibi her yere damlatiyor. Klasik bi klozet kapagi düşünün, ön tarafı, taharet musluğunun sağı solu hep idrar oluyor. Ve 1 2 damla degil. Oralara işiyor resmen.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun sabır versin bian önce gitsinler sizde evi kırklayın ayyyyy böyle insanlarda varmış tühhhh

Sorun pisliklerinden çok sizin evde olmaları bence. Kp ile aynı evde yaşadığımı düşünemiyorum
Geçici sureyle bendeler. Ne erken kalkmak, ne bütün günü mutfakta gecirmek yoruyor. Beni yoran tek sey bu pislik. Yarin bir gun hastaneye gidecegiz, herkes hastaliktan kırılıyor, eve gelip el yıkamayacaklar eminim. Kolonya kabul etmeyecekler. Bunaldim valla bunun stresinden.

Yorgunluk değil de istediği kadar temiz olsun ben yine iğrenirdim. Bir de bu kadar pis insanlar. Allah kolaylık versin. Tez zamanda evlerine gitsinler.

Kendi annem babam olsa hadi bir nebze idare edebilirim ama kusura bakmayın bu noktada eşinize iş düşüyor.
Kendisi temizlesin anne babasının arkasını.
Sabah ve akşam temizlesin madem bakalım o zaman birşey söylemeden durabilecek mi?
Ya çok zor durumdasınız ama eşiniz napayım böyleler diyerek tüm yükü size bırakmamalı.
Gerekirse kapılarında bekleyecek el yıkatacak.
Bir iki annemde rastladık yıkamadan çıktığını.
Neymiş wc deki sabun olmayan lavaboda yıkıyormuş.
Ordan hop mutfağa.
Bütün kardeşler olarak hepimizden ayrı ayrı zılgıt yedi kusura bakmasın.

Cok kotu bir durum. Umarim cok kalmazlar. Bu tip seyler eger aliskanlik kazanmadiysa soylemeyle olmuyor, ustune bir de kotu ilan ediliyorsun. Ben mesela ogluma kucuk tuvaletini oturarak yapmasi konusunda soyleye soyleye dilimde tuy bitti. O da bazen sıcratiyor, bu yuzden oturarak yap diyorum ama yok. Kisinin kendisi yapmayinca disardan birisinin soylemesiyle olmuyormus, onu ogrendim.

Kolonya kullanmiyorlar ki. Kokusu daraltıyormuş. Onlarin evine gidince gelene gidene hep dokerim. Hemen agzini yüzünü kapatir kv. Kokusuna gelemiyormuş.
ay sımdı bırsey dıcem de tovbe yaa kokusuna gelemıyormusmus kendısı b.k kokuyordur ınsanların sucu ne

Eşim çalışıyor, o yokken kim temizleyecek ki mecburen ben yapiyorum. Hem o temizlese nasil temizler bilmem ki icime sinerek rahatça oturamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…