• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosefali ventrikülomegali

Benimde ilk gebeliğimdi çok iyi anlıyorum hamileliğim stresle geçti sonrası yine stres bugunümüze şükür. İnşallah artmaz. Belli bir artışa kadar doğduktan sonra takip ediliyor zaten eğer artış devam ederse şant denilen işlem yapılıyor. Ben o dönem bir çok aile ile görüştüm 20 mm le doğup sonrasında normale dönen bile olmuş. 9 mm şuan için korkulacak bir durum değil içinizi ferah tutmaya çalışın.

Rabbim dermansız dert vermesin. Biz genişleme olayını atlattık ama erken doğduğu için bir dolu doktor kontrollerimiz ufak tefek sıkıntılarımız var hala ama eve gelince miniğimiz kaygılarımızın çoğu gitti onunla vakit geçirmek paha biçilemez ve her ne olursa olsun bizim evladımız herşey Allahtan kabulumuz

Benimde ilk gebeliğimdi çok iyi anlıyorum hamileliğim stresle geçti sonrası yine stres bugunümüze şükür. İnşallah artmaz. Belli bir artışa kadar doğduktan sonra takip ediliyor zaten eğer artış devam ederse şant denilen işlem yapılıyor. Ben o dönem bir çok aile ile görüştüm 20 mm le doğup sonrasında normale dönen bile olmuş. 9 mm şuan için korkulacak bir durum değil içinizi ferah tutmaya çalışın.
Allah kimseleri evladiyla sinamasin.sizinde yavrunuza saglik sihhat versin rabbim bidaha ayni sıkıntıları yaşatmasin.butun yavrucuklar icin dualarim...size tekrar tekrar teşekkür ederim 🙏🏻

Rabbim dermansız dert vermesin. Biz genişleme olayını atlattık ama erken doğduğu için bir dolu doktor kontrollerimiz ufak tefek sıkıntılarımız var hala ama eve gelince miniğimiz kaygılarımızın çoğu gitti onunla vakit geçirmek paha biçilemez ve her ne olursa olsun bizim evladımız herşey Allahtan kabulumuz
Merhaba atlatmissiniz galiba gozunuz aydin.benjmde 1 hafta once tek tarafli 10.5 cikti yarin tekrar kontrol var cok endiseliyim ins yukselmemistir

Merhaba atlatmissiniz galiba gozunuz aydin.benjmde 1 hafta once tek tarafli 10.5 cikti yarin tekrar kontrol var cok endiseliyim ins yukselmemistir
Tşk ederim Allah razı olsun. Acil şifalar diliyorum minik meleğinize inşallah hiç artmadan sıkıntısız gelir dünyaya. Kaç haftalık gebesiniz?

Sağsalim kucağınıza almak nasip olsun inşallah. İnşallah artmaz ve sabit kalır hatta geriler annesi Rabbim ne derse o olur o yüzden bol dua. Sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim.
Ins cok tesekkur ederim sagolun. Ederim tabi bugün aslinda tekrar gitmistim tıp fakültesi olduu icin doktorlar degisiyor bu doktor tekrar bakmaya gerek yok aylik kontrolünde bakilsin dedi.haftaya özele gidecegim artik

Umitvari konuşmuyorlar bekleyeceğiz sağlıklı doğma şansı yok deyip duruyorlar Allaha emanet ilerliyoruz inşallah artmaz daha

Ins artmaz uzulmemeye calisacagiz 30 mm le bile sağlıklı doganlari duydum Allah büyük

Bende de aynı şekilde 9.2 sağ sol .8.5 cıktı 22.haftadayim 1 haftadır biran bile düşünmeden geçmiyor zaman insallah hayırlısı ile düşer bu rakamlar sağlıkla alırız kucagimiza . Tek çaremiz dua tedavisi yok şuan anne karnın da onları öyle güzel hissederken biran kaybetme korkusu düşüncesi bile çok üzüyor insanı rabbim hepimize şifa versin inşallah kızlar tek çaremiz birbirimize dua

Bugun tekrar gittim 7.8 ölçüldü çok şükür iyi dedi yarın da kalp ekoya gireceğim

Back