Sivi aonucunuz ciktimi? Hayirli haberler insallahValla canım şimdi konsey tekrar kontrol edecek sıvı sonucu daha çıkmadı rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sivi aonucunuz ciktimi? Hayirli haberler insallahValla canım şimdi konsey tekrar kontrol edecek sıvı sonucu daha çıkmadı rabbim sağlık sıhhat versin hepsine
Evet canım belli allahtan gelmiş dedik nasıl olursa öyle kabulümüz rabbimin verdiği herşeyde hayır vardır sonlandırmıyacağızİnşallah canım konsey yine en son anne babaya bırakıyor zaten sizin kararınız belli mi
Yok cnm daha çıkmadı bizde heyecanla bekliyoruzSivi aonucunuz ciktimi? Hayirli haberler insallah
Hayirli haberler alirsiniz insallah saglikli bir sekilde alin kucaginiza Allahin izniyle bol bol dua edin Allah en iyisini bilendir bize de yazin burdan merak ederiz dualarimiz sizinleYok cnm daha çıkmadı bizde heyecanla bekliyoruz
Senin ki kaç haftalıktı canım zaten sonlandırmıyoruz aksine tüm hazırlıklarımızı yapıyoruzSonlandirmayin sakin bu durumu yasayan biri olarak vicdan azabi gecmiyo kizlar
Allah razı olsun cnm inşallah allah herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin devamlı dua ediyoruz kızımızın adı da meleksu olacak inşallah melek gibi gelecekHayirli haberler alirsiniz insallah saglikli bir sekilde alin kucaginiza Allahin izniyle bol bol dua edin Allah en iyisini bilendir bize de yazin burdan merak ederiz dualarimiz sizinle
17 haftalikti is isten gecince cok pisman oldum 11 gun oldu hala agliyorum klbim agriyor . En iyisini yapiyorsunuz bence Allah yardimciniz olsunSenin ki kaç haftalıktı canım zaten sonlandırmıyoruz aksine tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz
Amin cnm sana da geçmiş olsun diyecek keşime yokki allahım sabırlar versin peki sizin ki kaç mm bide hareketlerini hissediyormuydun acını tazelemek istemem ama17 haftalikti is isten gecince cok pisman oldum 11 gun oldu hala agliyorum klbim agriyor . En iyisini yapiyorsunuz bence Allah yardimciniz olsun
Ayy ne kadar guzel isim o oyle amin ecmain insallah benim yavrumda gercek melek oldu bende hep melegim diye seviyorumAllah razı olsun cnm inşallah allah herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin devamlı dua ediyoruz kızımızın adı da meleksu olacak inşallah melek gibi gelecek
İnşallah senin ki gerçek melek olmuş o seni bekleyecek orada canım yine de üzülmeAyy ne kadar guzel isim o oyle amin ecmain insallah benim yavrumda gercek melek oldu bende hep melegim diye seviyorum
Benim acim hep taze ki. 6mmdi ödem ben bile goruodum ultrasonda zaten dogunca esim gormus ensesi cok kotuymus bende fotografta gordum sadece kulagi yuzu odemdi. Hareketlerini hissetmemistim daha ilk gebeligimdi ama keske hissetseydim o nasil bisey onu bile bilmiyorumAmin cnm sana da geçmiş olsun diyecek keşime yokki allahım sabırlar versin peki sizin ki kaç mm bide hareketlerini hissediyormuydun acını tazelemek istemem ama
Insallah affederse tabi bekleyecek obur tarafta kavustursun rabbimİnşallah senin ki gerçek melek olmuş o seni bekleyecek orada canım yine de üzülme
Ense kalınlığı vardı demekki sizde ben çok araştırdım normalde sıvının 10 mm olması lazım en çok bizim ki sadece 5 mm fazla ve o kadar hareketli bi Bebek ki ona nasıl kıyacaksın onun için sordum hareketini hissettin mi diyeBenim acim hep taze ki. 6mmdi ödem ben bile goruodum ultrasonda zaten dogunca esim gormus ensesi cok kotuymus bende fotografta gordum sadece kulagi yuzu odemdi. Hareketlerini hissetmemistim daha ilk gebeligimdi ama keske hissetseydim o nasil bisey onu bile bilmiyorum
Olsun affeder rabbim onun merhameti o kadar büyük ki ben dua ederken dedim ki allahım nasip edeceksen ver bana çocuğumu etmeyeceksen sen al ben kesinlikle bana zarar vermediği sürece kılına dokunmayacağım o da benim imtihanım olsun dedim ve rabbime hem bebeğimi hem kendimi emanet ettimI
Insallah affederse tabi bekleyecek obur tarafta kavustursun rabbim
Kalinlik degil odem vardi su toplamisti.yok bizimki o kadar hareketli degildi hele 13. Haftamizda heryeri sistiginde hareket sifirdi ultrasonda. Ben hic hissetmedim zaten 25. Haftalardan sonra hissediliyormus ya sen hissediomusun yoksa ultrasonda mi hareketliEnse kalınlığı vardı demekki sizde ben çok araştırdım normalde sıvının 10 mm olması lazım en çok bizim ki sadece 5 mm fazla ve o kadar hareketli bi Bebek ki ona nasıl kıyacaksın onun için sordum hareketini hissettin mi diye
Insallah affeder once Allah sonra bebegim. Cok cok dogru bir karar tevekkul etmissin ne guzel insallah mucize olurda sapasaglam dogar insallah biz tevekkul etmedik belkide bu imtihandan gecemedikOlsun affeder rabbim onun merhameti o kadar büyük ki ben dua ederken dedim ki allahım nasip edeceksen ver bana çocuğumu etmeyeceksen sen al ben kesinlikle bana zarar vermediği sürece kılına dokunmayacağım o da benim imtihanım olsun dedim ve rabbime hem bebeğimi hem kendimi emanet ettim
Hani seni suçlamak için demiyorum kesinlikle yanlış anlama fetva hattını aradım diyaneti anlattım durumumu bana dedi ki bu senin imtihanınsa kul kaderini yaşamadan ölmez peki ya senden çocuğundan eşinden çıkarsa allah bunun cezasını sana verecek belki bu dünya da belki öbür dünya da dedi bende oturup düşündüm dedim allah büyük bunda da var bi hayır o yüzden tüm doktorların alalım demesine rağmen dedim kesinlikle aldırmıyorumInsallah affeder once Allah sonra bebegim. Cok cok dogru bir karar tevekkul etmissin ne guzel insallah mucize olurda sapasaglam dogar insallah biz tevekkul etmedik belkide bu imtihandan gecemedik
Hadi yaaa bide o var dimi keske ben de arasaydim yada seninle konusmus olsaydim o zamanlar bilemedikki bir anda karar verdik sonucunu hala cekiyorum Allah affetsin insallah kimseden cikmaz yaHani seni suçlamak için demiyorum kesinlikle yanlış anlama fetva hattını aradım diyaneti anlattım durumumu bana dedi ki bu senin imtihanınsa kul kaderini yaşamadan ölmez peki ya senden çocuğundan eşinden çıkarsa allah bunun cezasını sana verecek belki bu dünya da belki öbür dünya da dedi bende oturup düşündüm dedim allah büyük bunda da var bi hayır o yüzden tüm doktorların alalım demesine rağmen dedim kesinlikle aldırmıyorum
Eger anneye zarari varsa degil ama dimi? Veya annenin baska rahatsizligi varsa falanHani seni suçlamak için demiyorum kesinlikle yanlış anlama fetva hattını aradım diyaneti anlattım durumumu bana dedi ki bu senin imtihanınsa kul kaderini yaşamadan ölmez peki ya senden çocuğundan eşinden çıkarsa allah bunun cezasını sana verecek belki bu dünya da belki öbür dünya da dedi bende oturup düşündüm dedim allah büyük bunda da var bi hayır o yüzden tüm doktorların alalım demesine rağmen dedim kesinlikle aldırmıyorum
İnşallah canım sen içini ferah tut allah senin pişmanlığını görüyor ona teslim et kendini devamlı dua et allahım sen affet diye diyorum ya o kadar büyük merhameti var ki rabbimin emin ol affederHadi yaaa bide o var dimi keske ben de arasaydim yada seninle konusmus olsaydim o zamanlar bilemedikki bir anda karar verdik sonucunu hala cekiyorum Allah affetsin insallah kimseden cikmaz ya