• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hidrosefali ventrikülomegali

Bugun tekrar gittim 7.8 ölçüldü çok şükür iyi dedi yarın da kalp ekoya gireceğim
Maşallah gözünaydın canim daha da düşer inşallah hayırlısı ile önce den kaçtı kaç mm ölçmüşlerdi benim de yarın kontrol 9.5 ölçmüşlerdi korkuyorum gitmeye ama mecbur gidicem inşallah bizim ki de düşmüştür

Teşekkür ederim onceden 10.5 olculmustu 2 hafta sonra ozele gittim ordaki doktor sagolsun cok rahatlatti hem 7.8 olctu hemde korkulacak bisey yok benim oglumunda 12 idi dedi 15 e kadar korkmuyoruz dedi. Baska organlarda onemliymis tabi bununla beraber bir anomali var mi diye bakti sukur bisey yok tas gibi dedi yine de kalp icin tip fakultesinde de ekoya girdim o da temiz cikti.eger beyinde sorun varsa kalpte eslik edebiliyormus çünkü. Ins sizinde daha da düşmüştür hic stres yapip uzmeyin kendinizi Allah daha beterinden saklasin

Cok gecmis olsun Nasil acaba simdi bebeginiz banada ayni durumdan bahsedildu qma bu hastaligin bir tedavisi var goruluyor neden doktorlar alma yoluna gidiyor anlamis degilim

Cok gecmis olsun Nasil acaba simdi bebeginiz banada ayni durumdan bahsedildu qma bu hastaligin bir tedavisi var goruluyor neden doktorlar alma yoluna gidiyor anlamis degilim
Bes gun once dogum yaptim canim bebegim gayet saglikli minnacik kafasi var kafaniza takipta zayi etmeyin hamileliginizi

Çok tşk ederim. Stresten olsa gerek suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı ve 33+6 da erken doğum yaptım yada benim savaşçı kızım doktorlar istediğini desin ben geleceğim anneciğim dedi 🤗 erken doğuma bağlı 35 gün küvözde kaldı doğduğunda sıvılar vardı sonra kendiliğinden normale bindi ve geçti. Baş büyüklüğü bir yana başı küçük doğdu şimdide onu takip ediyorlar taktılar çocuğumun kafasına 🤭 Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaygılar endişeler bitmiyor anne olarak tabikide

Çok tşk ederim. Stresten olsa gerek suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı ve 33+6 da erken doğum yaptım yada benim savaşçı kızım doktorlar istediğini desin ben geleceğim anneciğim dedi 🤗 erken doğuma bağlı 35 gün küvözde kaldı doğduğunda sıvılar vardı sonra kendiliğinden normale bindi ve geçti. Baş büyüklüğü bir yana başı küçük doğdu şimdide onu takip ediyorlar taktılar çocuğumun kafasına 🤭 Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaygılar endişeler bitmiyor anne olarak tabikide
Canım doğmadan önce başı buyuk diyorlar.miydi bnm bebeğime 33 ten sonra büyümeye başladı dediler 17 .haftadan beri sıvı genişlemesi teşhisi var doğar doğmaz sant ameliyatı olacak dedi beyin cerrahi cok zor gunler geçiriyorum inşallah benim de bebeğim normale döner 😢

Canım doğmadan önce başı buyuk diyorlar.miydi bnm bebeğime 33 ten sonra büyümeye başladı dediler 17 .haftadan beri sıvı genişlemesi teşhisi var doğar doğmaz sant ameliyatı olacak dedi beyin cerrahi cok zor gunler geçiriyorum inşallah benim de bebeğim normale döner 😢
Öyle iyi anlıyorum ki seni hamileliği anlamıyorsun lohusalığı anlamıyorsun stres kaygı zor zamanlar Rabbim dermansız dert vermesin kimseyide evladı ile imtihan etmesin. Herşey normal gidiyordu taki 27.haftamıza kadar sonra 29.haftamda başladı üzüntülü muayeneler. Bilakis anne karnındayken küçüktü başı ama sıvı genişlemesi devam ediyordu hatta artmıştı. İnşallah sizinkide normale döner ve şanta felan gerek kalmaz

Öyle iyi anlıyorum ki seni hamileliği anlamıyorsun lohusalığı anlamıyorsun stres kaygı zor zamanlar Rabbim dermansız dert vermesin kimseyide evladı ile imtihan etmesin. Herşey normal gidiyordu taki 27.haftamıza kadar sonra 29.haftamda başladı üzüntülü muayeneler. Bilakis anne karnındayken küçüktü başı ama sıvı genişlemesi devam ediyordu hatta artmıştı. İnşallah sizinkide normale döner ve şanta felan gerek kalmaz
Inşallah canım az zaman kaldı hep dua ediyorum hamileligimin tadını cikaramadim hicbir hazırlık yapamadım rabbim inşallah yazımızı güzel yazmıştır sizlerden de dua bekliyorum

Inşallah canım az zaman kaldı hep dua ediyorum hamileligimin tadını cikaramadim hicbir hazırlık yapamadım rabbim inşallah yazımızı güzel yazmıştır sizlerden de dua bekliyorum
Aynen bende hazırlık bile yapamadım ailem motive etti hazırlık yaptılar beni mutlu etmek için bugünümüze çok şükür 🙏 Dualarım senin ve bebişinle sağlıkla gelsin inşallah.

Aynen bende hazırlık bile yapamadım ailem motive etti hazırlık yaptılar beni mutlu etmek için bugünümüze çok şükür 🙏 Dualarım senin ve bebişinle sağlıkla gelsin inşallah.
Çok sağol canim canım inşallah herşey flguzel olur

Merhaba mavi hayal geçmiş olsun bende şuan 22 haftalık gebeyim 20 haftalık ayrıntılı ultrasonda çift tarafı sıvı birikmesi var 13mm amiyosentez yaptırdım temiz çıktı mr sonucu bu hafta çıkacak ama bir damar tıkalı görünüyor hidrosefali dedi dr , siz ne yaptınız doğum yaptınız mı şant takıldı mı, en son ilerleme ne kadar di

Merhaba mavi hayal geçmiş olsun bende şuan 22 haftalık gebeyim 20 haftalık ayrıntılı ultrasonda çift tarafı sıvı birikmesi var 13mm amiyosentez yaptırdım temiz çıktı mr sonucu bu hafta çıkacak ama bir damar tıkalı görünüyor hidrosefali dedi dr , siz ne yaptınız doğum yaptınız mı şant takıldı mı, en son ilerleme ne kadar di
merhaba sınucunz ne oldu aynı durum bızdede var

9 mm yüksek değil ki
merhaba herkese sonuc be oldu dıe sormussunz hep kımse sonucunu yazmamıs bnde sımdı aynı durumdaym kımsedn cevap alamıyorm lutfen gorursenz cevap vern surecınz nasıl ılerledı ınsan boyle zamanda ıyı seyler duymak ıstıyor ama kımse yazmamıs sızde yazmamıssnz umarm bebegınz ıyıdır

Malesef bebeğimiz genetik hastalıkla dünyaya geldi ve 7 ay yaşayabildiği farklı bir sürü sorunları vardı

Şuan 31 haftalık gebeyim. 29 haftalıkken detaylı ultrasonda bebeğimin kafasında 11 mm sıvı birikmesi görüldü. 1 haft sonra kontrole çağrıldık ve 13 mm çıktığını söyledi doktorumuz :KK43: ve bizi perinatoloji doktoruna yönlendirdi. Randevu tarihimizi bekliyoruz. İyi düşünüp iyi olsun desemde kendimi üzülmekten endişelenmekten alıkoyamıyorum ve çok mutsuzum :KK43: bu durumu yaşayanlar varsa rica ediyorum bilgilendirirlerse çok sevinirim buna çok ihtiyacım var.
Merhaba bebeğinizin durumu nasıl acaba? 22+6 haftamdayim ve bebegimin iki lv 13er mm tani kondu.beyin kıvrımının gelişimi geriden geldiği için oldugu soylendi genetik testler istendi.Çok üzgünüm ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum.

Canım aynı durum bende de var malesef 21 haftalık hamileyim 15 mm bende de amniyosentez yaptılar sıvı aldılar sonuç bekliyoruz gebeliği sonlandıralım dediler ama biz kabul etmedik allah yardımcımız olsun çok zor bir durum moral çok önemli yüksek tutmalıyız
Merhaba bebeğinizin durumu nasıl acaba? 22+6 haftamdayim ve bebegimin iki lv 13er mm tani kondu.beyin kıvrımının gelişimi geriden geldiği için oldugu soylendi genetik testler istendi.Çok üzgünüm ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum.

Back